Forum » Pomoč in nasveti » TV tuner- ideje ???
TV tuner- ideje ???
rob roy ::
živjo!!!
včeraj sem kupil zunanji tv tuner (v obliki usb-ja)Gigabayt gt-u800 za leptopa. Ko hočem gledat TV ali pa posneti film je kvaliteta slike (za mene) slaba. Podnapisi se premikajo gor in dol da že težko bereš. Probal sem vse nastavitve dati na `high` se slika ne spremeni za veliko( ni veliko razlike), pa še na Windows media center mi ne dela (vista)
če ima kdo dober TV tuner ki ima (zelo) dobro kvalitetno sliko in da lahko filme tudi snemaš ter da deluje na windows mce (tudi analog signal) mi naj prosim pove ime (model) ali doda link.
že vnaprej hvala
lp
včeraj sem kupil zunanji tv tuner (v obliki usb-ja)Gigabayt gt-u800 za leptopa. Ko hočem gledat TV ali pa posneti film je kvaliteta slike (za mene) slaba. Podnapisi se premikajo gor in dol da že težko bereš. Probal sem vse nastavitve dati na `high` se slika ne spremeni za veliko( ni veliko razlike), pa še na Windows media center mi ne dela (vista)
če ima kdo dober TV tuner ki ima (zelo) dobro kvalitetno sliko in da lahko filme tudi snemaš ter da deluje na windows mce (tudi analog signal) mi naj prosim pove ime (model) ali doda link.
že vnaprej hvala
lp
- spremenil: rob roy ()
no pa a mi lahko svetuješ kakšnega pa ali je slika odvisna tudi od moči signala ker se mi zdi da na vsake tok časa postane res dobra slika
ST-777 ::
Ko sem kupil TV tuner, je bila prvi dan dobra slika, drugi dan pa slaba. Ugotovil sem, da se je to zgodilo zato, ker sem kable nekoliko premaknil. TV slika se namreč poslabša, ko antenski kabel premaknemo preblizu USB kablu. Morda so tudi pri tvojem tunerju kabli vzrok za slabo sliko.
ja nevem kko bi to naredil ker na eni strani imam prikjuček za anteno na drugi strani pa izhod za usb (tv tuner je v obliki usb-ja) in imam računalnik in tuner povezan prek usb kabla tko da nevem bom probal
hvala za nasvete in pomoč
hvala za nasvete in pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65730 (23438) | k4vz0024 |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2612 (1925) | Sims |
» | TV TunerOddelek: Kaj kupiti | 1604 (1493) | todman74 |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10162 (7971) | edublin |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2629 (1857) | Predator |