Forum » Pomoč in nasveti » Apache Virtual Host in preusmeritev v napačen direktorij
Apache Virtual Host in preusmeritev v napačen direktorij
Voluharr ::
NameVirtualHost stran1.krneki.blabla <VirtualHost stran1.krneki.blabla> ServerAdmin admin@admin ServerName stran1.krneki.blabla ServerAlias stran1.krneki.blabla DocumentRoot "c:/HTTP/stran1" <Directory "c:/HTTP/stran1"> AllowOverride All Order allow,deny Allow from all </Directory> </VirtualHost>Kaj je v zgornji konfiguraciji narobe, da me vrže na default stran od xampp, oz ali je treba še kje drugje kaj nastaviti kot le v datoteki "httpd-vhosts.conf".
ManDriver ::
Ja, a samo "httpd.conf" si kaj pogledal? kaj imaš pod "ServerName"?
Lp,
ManDriver
Lp,
ManDriver
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
Voluharr ::
To je neverjetno!!
Uspelo mi je, da deluje kot mora.
Pred kake pol leta nazaj sem poskušal postaviti virtual host na apacheju pa mi ni uspelo, čeprav sem prebral navodila na uradni strani apacheja in povsod drugje mi ni delovalo.
Danes preberem navodila ponovno in deluje, kar ne verjamem sam sebi.
Tako, da bi prosil če moderator to temo zbriše, ker ni bilo v njej napisanega nič pametnega.
Uspelo mi je, da deluje kot mora.
Pred kake pol leta nazaj sem poskušal postaviti virtual host na apacheju pa mi ni uspelo, čeprav sem prebral navodila na uradni strani apacheja in povsod drugje mi ni delovalo.
Danes preberem navodila ponovno in deluje, kar ne verjamem sam sebi.
Tako, da bi prosil če moderator to temo zbriše, ker ni bilo v njej napisanega nič pametnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apache SSL težaveOddelek: Programiranje | 2064 (1516) | hobbit |
» | DNSOddelek: Omrežja in internet | 2809 (2419) | kyusss |
» | dve spletni strani??Oddelek: Izdelava spletišč | 2405 (1954) | MRB0rYS |
» | VirtualHost oz. navidezne domene v apacheOddelek: Izdelava spletišč | 2698 (2396) | Jackass |
» | ApacheOddelek: Izdelava spletišč | 1421 (1305) | Skrat |