Forum » Hlajenje in modifikacije » kam zataknt radiator???? REŠITEV!
kam zataknt radiator???? REŠITEV!
Tic ::
Hmmm...
Mal sm razmišlou in mi je prdnlu..:
imamo vodni blok, ki ima izhod. na izhod povlečemo recimo 2 cm silikonske cevi, naprej pa damo kr eno vrstico kilerja, do prvega ovinka... potem pa mal bakrene cevi, da narediš ovinek in spet eno vrstico kilerja (ker je večja površina.) pol do pumpe pa mal silikonse in iz pumpe silikonsko cev in spet vrstico kilerja do ovinka......
Potem pa poskrbiš samo še za dober pretok zraka v kišti in je ured... pomoje..???
Mal sm razmišlou in mi je prdnlu..:
imamo vodni blok, ki ima izhod. na izhod povlečemo recimo 2 cm silikonske cevi, naprej pa damo kr eno vrstico kilerja, do prvega ovinka... potem pa mal bakrene cevi, da narediš ovinek in spet eno vrstico kilerja (ker je večja površina.) pol do pumpe pa mal silikonse in iz pumpe silikonsko cev in spet vrstico kilerja do ovinka......
Potem pa poskrbiš samo še za dober pretok zraka v kišti in je ured... pomoje..???
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
VASkO ::
samo potem to ni radiator, ki ga kje lahko dobis skoraj zastonj. taki radiator si potem sam moras delat, to pa je prevec zamudno pa prevelka guzva bi bla v kisti - brezveze
Tic ::
"Zrak more direktno pihat na hladilnik."
Sk|Diver: Sej bo prepih, to bi blo kot dodatno hlajenje preden pride do glavnega radiatorja. Pomoje bi eno stopinjo že znažal temp.
"samo potem to ni radiator, ki ga kje lahko dobis skoraj zastonj. taki radiator si potem sam moras delat"
VASkO: Tisti zastojnski killer bi bil razrezan!!!
Itak jih mam ene 5 doma, neuporabljenih. Smrdijo itd, tut če jih čistim, tko da ko bom jaz delal vodno, bom novega kupu.
Sk|Diver: Sej bo prepih, to bi blo kot dodatno hlajenje preden pride do glavnega radiatorja. Pomoje bi eno stopinjo že znažal temp.
"samo potem to ni radiator, ki ga kje lahko dobis skoraj zastonj. taki radiator si potem sam moras delat"
VASkO: Tisti zastojnski killer bi bil razrezan!!!
Itak jih mam ene 5 doma, neuporabljenih. Smrdijo itd, tut če jih čistim, tko da ko bom jaz delal vodno, bom novega kupu.
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70460 (38529) | lufy |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22218 (13348) | Dr_M |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3110 (2521) | MasterMiG |
» | Vodno - par vprasanjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2074 (1490) | tec |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18076 (13158) | the_unborn |