Forum » Hlajenje in modifikacije » ALI JE ZADEVA PREVROČA?
ALI JE ZADEVA PREVROČA?
ATHLON ::
Pozdrav vsem.
Imam Athlon XP 1800+ nič navitega, se pravi delovanje pri 1533 Mhz.
Namestil sem si program Sisoft Sandra 2002 in malce pogledal
temperaturo sistema, pred tem sem kakšni dve uri poganjal razne igre.
V Sandri mi je pokazalo naslednje:
CPU temperature: 51 stopinj
On board: 27 stopinj
AUX/ output: 44 stopinj
Zanima me kaj pomeni tisti AUX/ OUTPUT?
Zanima me tudi ali so te temperature še v mejah normale?
Hvala vsem za mnenja in odgovore.
Imam Athlon XP 1800+ nič navitega, se pravi delovanje pri 1533 Mhz.
Namestil sem si program Sisoft Sandra 2002 in malce pogledal
temperaturo sistema, pred tem sem kakšni dve uri poganjal razne igre.
V Sandri mi je pokazalo naslednje:
CPU temperature: 51 stopinj
On board: 27 stopinj
AUX/ output: 44 stopinj
Zanima me kaj pomeni tisti AUX/ OUTPUT?
Zanima me tudi ali so te temperature še v mejah normale?
Hvala vsem za mnenja in odgovore.
TESKAn ::
Pa zdej imate search in vraga pobrskajte malo za podobnimi temami. Zadnje čase so tu ene in iste: "jaz mam temp. tok pa tok, a je to normalno?". Dejte malo pogledat po drugih temah, preden odprete svojo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Mr. Smartguy,
ne bodi no pameten preveč.
To je pač tema, ki je v današnjih časih aktualna in ljudje pač želijo slišati mnenja, zato pa je forum, a ne?!
ne bodi no pameten preveč.
To je pač tema, ki je v današnjih časih aktualna in ljudje pač želijo slišati mnenja, zato pa je forum, a ne?!
Predragi ljudje, vprašal sem vas nekaj.
Prosim za konkretne odgovore.
Mulčki, ki lezete v rit določenim osebam se prosim ne oglašajte.
Prosim za konkretne odgovore.
Mulčki, ki lezete v rit določenim osebam se prosim ne oglašajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ATHLON ()
Malecky ::
Ja pi... sje ti je povedu da maš poln forum POLN konkretnih nasvetov.
Preber si jih, če pa še ne veš vsega pa tam poduprašanje postavi!
Preber si jih, če pa še ne veš vsega pa tam poduprašanje postavi!
Ne morm verjet, ne morm verjet...
Če nimate nč za napisat se prosim vzdržite in umaknite prste s tipkovnice. Hvala.
Če nimate nč za napisat se prosim vzdržite in umaknite prste s tipkovnice. Hvala.
TESKAn ::
ATHLON: ja, tema je 'vroča' v teh vročih dneh...ampak to še ne pomeni, da je zato treba odpirat 100 topicov z enako vsebino. A ni bolje, da obstaja en topic in so v njem zbrani vsi nasveti? Vsa vprašanja? Kam bi pa prišli, če bi vsak, ki bi se mu sedaj v teh dneh temp. procesorja vzdignila za par °C odpru svojo temo in tulu "mam x°C višjo temperaturo, help me!!"? Na koncu bi imeli 100 tem z isto vsebino.
Če se vam pa ne da pobrskat malo nazaj po temah - potem pa ne vem, no. Ste res take lenobe? Da raje naredite svojo temo in čakate en dan na odgovor, ki bi vam pomagal, kot pa da si vzamete pet minut, pobrskate po starejših temah in najdete odgovor?
Če se vam pa ne da pobrskat malo nazaj po temah - potem pa ne vem, no. Ste res take lenobe? Da raje naredite svojo temo in čakate en dan na odgovor, ki bi vam pomagal, kot pa da si vzamete pet minut, pobrskate po starejših temah in najdete odgovor?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje E8400 E0 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6485 (4311) | tinlad3n |
» | I7 920 in Mugen 2 ... high temp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9465 (6470) | axee |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9053 (6452) | Vuli |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7457 (5091) | TESKAn |
» | Čitalec XP temperaturne diode (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6155 (4880) | Jux |