Forum » Omrežja in internet » amis trojka paket
amis trojka paket
prognoob ::
Imam par vprašanj glede tega amis trojka paketa...
zanima me kako je s priklopom večih tv sprejemnikov.. na amisovi strani je opisano to, samo mi je nekako nejasno vse skup... ali je edina opcija tisti brezžični Ruckus Wireless MediaFlex, ali lahko kako drugo, predvsem cenejšo zadevo uporabim? koliko tv-jev lahko priklopim?
prosim koga ki že ima to ali ve kako je s temi stvarmi za pomoč...
zanima me še tudi, če je potrebno vnaprej odjaviti dosedanje naročniško razmerje za televizijo? za telefon vem da ni potrebno, to uredijo na amisu... za tv pa nevem..
sem pisal glede teh vprašanj na amis podporo, pa klico sem.. pa vem tolko kot prej :D
Hvala!
zanima me kako je s priklopom večih tv sprejemnikov.. na amisovi strani je opisano to, samo mi je nekako nejasno vse skup... ali je edina opcija tisti brezžični Ruckus Wireless MediaFlex, ali lahko kako drugo, predvsem cenejšo zadevo uporabim? koliko tv-jev lahko priklopim?
prosim koga ki že ima to ali ve kako je s temi stvarmi za pomoč...
zanima me še tudi, če je potrebno vnaprej odjaviti dosedanje naročniško razmerje za televizijo? za telefon vem da ni potrebno, to uredijo na amisu... za tv pa nevem..
sem pisal glede teh vprašanj na amis podporo, pa klico sem.. pa vem tolko kot prej :D
Hvala!
Tilen ::
Lahko priklopis MAX 4x IPTV na modem (SpeedTouch 780WL) v kolikor ti linija to omogoca. Potem nimas prostega ethernet porta in moras koristit wireless. Ce si na TS centrali, kjer ni uradno wireless modema (dobis Ganymede) potem je MAX 3x IPTV + 1 eth port za net / router.
Na optiki lahko imas do 25 IPTV sprejemnikov. (BS3, Skyline, najeti vodi...)
Če imaš zdaj CATV moreš sam odjavit.
Na optiki lahko imas do 25 IPTV sprejemnikov. (BS3, Skyline, najeti vodi...)
Če imaš zdaj CATV moreš sam odjavit.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Duhec ::
Meni so na Amis podpori lepo povedali (glede na telefonsko cifro in naslov) kolko TV aparatov (poleg njihove telefonije in njihovega interneta) bi šlo na to linijo. On takoj vidi glede na centralo.
Načeloma gre tako, da ima telefonija najvišjo prioriteto, kolk zasede mi niso znal odgovorit, mislim pa da ne veliko, nato sledi TV signal z okoli 4 do 5Mbitov in potem internet. Torej mora biti link (povezava do tvoje bajte) za internet, telefonijo in 2 x TV ene 12Mbits propustnosti. Tako nekako mi je razložil na Amis podpori.
Zato še 1x poklič na brezplačno številko pa jih pravilno vprašaj.
Trenutno mi kar v redu špila tako internet, telefonija kot tudi 2 x TV, oba brezžično preko Ruckus opreme.
Seveda lahko ceneje prideš skoz, če se ne odločiš za uporabo brezžične opreme ampak sam položiš UTP mrežni kabel od ADSL modema (navadno SpeedTouch) do TV komunikatorja, če le imaš možnost in da ne prevrtaš cele bajte.
Načeloma gre tako, da ima telefonija najvišjo prioriteto, kolk zasede mi niso znal odgovorit, mislim pa da ne veliko, nato sledi TV signal z okoli 4 do 5Mbitov in potem internet. Torej mora biti link (povezava do tvoje bajte) za internet, telefonijo in 2 x TV ene 12Mbits propustnosti. Tako nekako mi je razložil na Amis podpori.
Zato še 1x poklič na brezplačno številko pa jih pravilno vprašaj.
Trenutno mi kar v redu špila tako internet, telefonija kot tudi 2 x TV, oba brezžično preko Ruckus opreme.
Seveda lahko ceneje prideš skoz, če se ne odločiš za uporabo brezžične opreme ampak sam položiš UTP mrežni kabel od ADSL modema (navadno SpeedTouch) do TV komunikatorja, če le imaš možnost in da ne prevrtaš cele bajte.
Tilen ::
Telefonija 80/80 (kbit)
IPTV MAX 3Mbit (Mpeg4) ter MAX 5 Mbit (mpeg2)
IPTV MAX 3Mbit (Mpeg4) ter MAX 5 Mbit (mpeg2)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600413 (213) | skumpl |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 161978 (13845) | kixs |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9286 (5396) | Bakunin |
» | Kakšna hitrost na optiki za 3x TV in 3x internet hkrati?Oddelek: Omrežja in internet | 4170 (3904) | ...:TOMI:... |
» | T-2 ali AmisOddelek: Omrežja in internet | 4271 (2790) | alienalien |