Forum » Omrežja in internet » povezava med level one mrezno in asus routerjem - help
povezava med level one mrezno in asus routerjem - help
poluks25 ::
torej;
doma imam brezžični router ASUS WL-520GC. nakar sem kupil meržno kartico za osebni comp Level one WNC-0301 in se nikakor ne morm povezat na router :S
kot prvo mi je problem predstavljal novi program ki sem ga dobil ko sm instaliral driverje (driverjov nism mogu instalirat s pomocjo windovsov ampak samo preko exe fila ki sem ga dobil na CDju (na netu je enak file))
sedaj ko sm to instaliral imam dve moznosti; ali uporablam ta program za povezavo ali pa uporablam windows okno za povezavo.
oba programa mi najdeta router (povezava excelent)a noben se ne more konektat :S .
pri windows oknu najde omrezje nato se pa povezuje v neskoncno
pri level one programcku pa tudi najde omrezje ampak ko dam connect zacne skenirat vso okolico in nic ne najde :S
probal sm ze vse moznosti nastavitve routerja saj pri merzni bas ni nekih opcij in nikakor mi se ne rata povezat...ne vem vec kaj bi :(
je mel kdo podoben problem? ma kdo kako idejo kako resit to? je mozno da si moja kartiica in router nista kompitabilna?
hvala ze v naprej....
doma imam brezžični router ASUS WL-520GC. nakar sem kupil meržno kartico za osebni comp Level one WNC-0301 in se nikakor ne morm povezat na router :S
kot prvo mi je problem predstavljal novi program ki sem ga dobil ko sm instaliral driverje (driverjov nism mogu instalirat s pomocjo windovsov ampak samo preko exe fila ki sem ga dobil na CDju (na netu je enak file))
sedaj ko sm to instaliral imam dve moznosti; ali uporablam ta program za povezavo ali pa uporablam windows okno za povezavo.
oba programa mi najdeta router (povezava excelent)a noben se ne more konektat :S .
pri windows oknu najde omrezje nato se pa povezuje v neskoncno
pri level one programcku pa tudi najde omrezje ampak ko dam connect zacne skenirat vso okolico in nic ne najde :S
probal sm ze vse moznosti nastavitve routerja saj pri merzni bas ni nekih opcij in nikakor mi se ne rata povezat...ne vem vec kaj bi :(
je mel kdo podoben problem? ma kdo kako idejo kako resit to? je mozno da si moja kartiica in router nista kompitabilna?
hvala ze v naprej....
paljer ::
Poglej kakšno zaščito maš nastavljeno. Najlažja možnost je, da nimaš zaščite in dovoliš povezavo samo točno določenim Mac addressom. V primeru, da maš zaščito, moraš pravilno konfigurirati zaščito tako na ruterju kot na mrežni kartici.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: paljer ()
probal sm vse...
vpisal mac adress in dolocu staticen IP (izklopu vse zascite),
probal preko open system, shared key, WAP
do mrezne kartice lahko dostopam samo preko level one progeramcka ki pa nima prav veliko opcij
vpisal mac adress in dolocu staticen IP (izklopu vse zascite),
probal preko open system, shared key, WAP
do mrezne kartice lahko dostopam samo preko level one progeramcka ki pa nima prav veliko opcij
ombre ::
Odstrani gonilnike za LO kartico in na novo namesti gonilnike točno po navodilih. Se pravi da vtakneš not USB LO potem ko ti program reče da to naredi, ne pa prej.
OmbreMan - Galaxy of knowledge
moja mrezna ni usb mrezna kartica
in navodila ki sm jih dobu zraven mrezne so totalno neuporabna saj so samo navodila kako instalirati driverje in LO programcek....3x next zna vsak prtisnit :S
razmislam da morm preverit mrezno se v katerem drugem compu da nism dobu zjebano...
je mozno da bi se mi tepli gonilniki od prejsne mrezne (asus) in te zdej?
in navodila ki sm jih dobu zraven mrezne so totalno neuporabna saj so samo navodila kako instalirati driverje in LO programcek....3x next zna vsak prtisnit :S
razmislam da morm preverit mrezno se v katerem drugem compu da nism dobu zjebano...
je mozno da bi se mi tepli gonilniki od prejsne mrezne (asus) in te zdej?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: poluks25 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44059 (19599) | imallears |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3831 (3520) | -ziga- |
» | Dejavnost modema in router-a tudi pri izklopljenem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 1056 (955) | Daedalus |
» | switch ali routerOddelek: Kaj kupiti | 1786 (1476) | mcrastur |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1479 (1323) | cekr |