Forum » Igre » Halo 3
Halo 3
destroyer2k ::
Jaz bi prosil nekoga, če mi lahko povedate, kako priditi do multiplayer v halo 3. Ker pri tej igri se mi niti malo ne sanja kje naj bi bila izbira za multiplayer.
laught ::
Prklopi se na live pol pa idi matchmaking,al pa champain pa ti bo poiskalo,se halo ma to res mal čudno pošlihtano.
laught
A mi lahko malo bol natančno poveš, ker tam pri network sem probal vse in še nič nisem prišel blizu tega za multiplayer. Čisto natačno mi povej kaj more biti na kaj naštimano, ker ta igra ima tako čudno narejeno za multiplayer, da prej bi našel iglo v žitu kot pa multiplayer v halo 3.
A mi lahko malo bol natančno poveš, ker tam pri network sem probal vse in še nič nisem prišel blizu tega za multiplayer. Čisto natačno mi povej kaj more biti na kaj naštimano, ker ta igra ima tako čudno narejeno za multiplayer, da prej bi našel iglo v žitu kot pa multiplayer v halo 3.
laught ::
Idi prvo pod matchmaking,pol pa tam ko ti kaže network xbox live daj open party al pa friends only(če boš s kolegi igral samo)pol pa maš še tam playlist,tam pa pač izberi kak boš igral npr dlc to so mape ko si jih z liva potegneš,(tega neboš mogo igrat če nimaš tistih map)pol maš npr social player,al pa greš basic training,to je za tiste ko prvič špilajo,maš pa še tudi hardcore to pa je že za prave halo geeke.no v glavnem tam obstrani ti piše kaj kaj pomeni,pol pa odspodaj stisni start matchmaking in ti bo igralce poiskalo,al pa idi v meniju custom game pol izberi mapo...in idi start game..v glavnem res je ful zakomplicirano
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: laught ()
laught
Hvala ti sem zdej našel. Samo mi pa še zdaj ni jasno, zakaj ne morjo narediti osnovno kot je mutiplayer-search server/find server.
Hvala ti sem zdej našel. Samo mi pa še zdaj ni jasno, zakaj ne morjo narediti osnovno kot je mutiplayer-search server/find server.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E3 2009 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15065 (1493) | oo7 |
» | Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 134576 (19822) | Bantani |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71932 (13837) | oo7 |
» | Alien Swarm - Zastonj igra od Valve (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7975 (6466) | Good Guy |
» | Battlefield: Bad Company (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4170 (3442) | destroyer2k |