» »

Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company

«
1
2

destroyer2k ::

Zanima me če že kdo od vas ima to igro in kaka se vam kaj zdi.

M-XXXX ::

Igro sem že preigral. Je kar zanimiva in je občutno boljša kot prejši špili. Ima super scene, game play pa ni ravno najbolši.

iLichu ::

ima samo dober humor,vse ostalo je za en k****,gameplay je slab,sinleplayer je tud en apn,isti je pa mulitiplaer,raj igraj BF2 al BF2142 na pcju

destroyer2k ::

iLichu

Eh meni pa je gameplay zelo dober, demo mi je tako dober da sem original naročil=). Battlefield 2 pa mi ni tako všeč imam pa namen igrati ko pride battlefield 3 in če bo še res uničlivo okolje pa še bolše, sam do takrat še bom pa moral dosti počakat.

iLichu ::

Če bo okolje v BF3 čist uničljivo potem popolnoma izgubi smisel, poglej bad company,igra ima majhne mape,zato je lahko velik stvari unčiljivih,na drugi strani ma pa Battlefield za pc velike mape(do 64 ljudi),in taka fizika zahteva zelo zmogljiv računalnik,da bi lahko blo vse unčiljivo

destroyer2k ::

iLichu

Eh sploh ni zahtevno to uničljivo okolje, ker ni real time vse je skriptirana fizika in s tem zahteve ne morjo biti ogromne.

preem ::

bf3 tako ne bo uzun vsaj še en let. zdej se heroes čaka, kaka novica o datumu izdaje?

destroyer2k ::

preem

Nič še ni znano, jaz že skoz neki pišem enem izmed devolperjev (pač na forumu je dostikrat) in pravi da bojo povedal kdaj bo naslednja beta (in še to ni povedal ali bo open ali ne). Sam po mojem mnenju bo pred septembra, ker drugače ne bo veliko folka igral ko pride dosti iger takrat ki so zelo pričakovane.

iLichu ::

Battlefield Heroes Release Date: 15.8.2008

destroyer2k ::

iLichu

Od kod si pa to pobral? Ker jaz dobivam informacije od DICE direktno in še vedno je rekel da release date je blizu ne vejo pa še točno kdaj.

iLichu ::

z ene strani,kjer majo datume za prihajajoče pc igre

Berserker ::

se splaca bbc kupit? na kateri konzoli je bulsi?

iLichu ::

ne splaca se kupit

destroyer2k ::

tr33k

Ja odvisno prvo demo dol potegni in kak se ti dopade. Če je bolši je stvar okusa meni osebno je bolši po gameplayu, ampak kot sem omenil je stvar okusa.

Berserker ::

mogoce si ga bom čez čas nabavil ko bo bolj poceni bom rajsi na mercenaries 2 pocakal je podobno kot battlefield, kaj je res če vstrelis v drevo pa pol ko pade se enkrat da dreva izgine ??

destroyer2k ::

tr33k

Ma ko ti drevo podreš je še na tleh, ampak po ko se odstraniš drevo izgine (to je tako v večini igri) ali pa po določenem času drevo izgine naenkrat, ampak ni to tako hudo. Se drugače od kod si ti, če si slučajno blis mene mi neb blo problem ti posodit to igro?

Berserker ::

no mislil sem jo kupit za ps3(?) sam si jo bom za xbox dol ubodel oz. potegnil. je kaksna velika razlika v grafiki na obeh konzola ? destroyer2k vseeno hvala. sem pa iz okolice MB.

destroyer2k ::

tr33k

Aja to je predaleč, grafika je pa skoraj enaka majhna razlika je med barvami, ampak spet ne tako ogromna da bi te motila to. Samo nekaj ti pa morem povedati ko boš demo dol dal igraj dlje časa, ker dostim se ni dopadla samo zaradi tega, ker so kratek čas igral in takrat pa res ni dobra, malo dlje jo boš mogel igrati da boš videl (jaz sem 20-30 ur demo preigral preden sem se odločil za nakup).

Berserker ::

kot sem povedal si jo bom za xbox potegno pa bom pol videl ci se mi bo dopadla saj ci se mi nebo pa enga dvoslojca nebo tak skoda. destroyer si si pa vzel cas za demo !! pa se to kaj se vlece ali jo hitro preobrnes ??

destroyer2k ::

tr33k

Ma singleplayer je dokaj kratek malo dalši kot cod4, singleplayer je najbolši od battlefield serij, ampak proti ostalim dobrim singleplayer igram je pa nekaj srednjega ni slab, ampak odličen tudi ne. Samo battlefieldu je ves čar multiplayer in meni je res odličen. Za čas za demo pa tako, pač predn sem dal 64€ za njo sem se moral zelo prepričati da ni šel denar po gobe in zdej ko jo imam pa mi niti centa žal, da sem dal za njo.

Berserker ::

saj cod4 ni tak kratek za nekaj uric se zi naberese ko obrnem se bom loto multiplayerja. na kateri kon. igras bbc

destroyer2k ::

tr33k

Kon? Če misliš težavnost sem na najtežje.

Berserker ::

mislim konzolo sem za brezveze krajsal

destroyer2k ::

aja xbox 360 prvo sem študiral o ps3, ampak sem se odločil za xbox360 zaradi iger, ki ih ima.

Berserker ::

no jas sem tudi vzel prvo xbox zaradi iger(gow!!) pa ker se ga da shekat ps3 mam sam zaradi mgs4 sparam ga za BIA,mercenaries 2,socom,gow...
soory mal se zasel iz teme!!!

destroyer2k ::

tr33k

Heh se vseen se tak vidim da na tem forumu sem edino jaz zagret za igro, pa mogoče ti še boš=)

Aja če boš šav preko neta na xbox-u povej, pa da bi kako rundo skupaj vsekala.

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

ja sej bi sou sam nevem ce lahk grem live ker te baje banajo ce spilas pira.... ma mors se live placevat naj grejo ms v ....

destroyer2k ::

tr33k

Heh se če ne špilaš veliko prek neta si naredi vsak mesec nov račun in boš mev skoz brezplačno live. Glede tega plačljivosti men je vseen ker je res dobro preko neta narjeno tako da tistih 50€ za letno ni tako problem. Za banaje pa tako takoj te ne bojo dobil pa tudi te nikoli neb dobil če boš vedno ko bo nov firmware prišel update svojo konzolo da lahko igraš "backup".

Berserker ::

ma se nikoli nism bil na netu na xboxu tak da bi proso za link kak si zrihtam da pridem na live

destroyer2k ::

tr33k

A maš xfire? Pa ti tam bom razložil vse.

Berserker ::

mam moj nick je marcus9000

iLichu ::

marcus9000 jst te mam na msnju :D

Berserker ::

ne bi reko to je moj nick za xfire

iLichu ::

a si na forumu vojak.si ?

Berserker ::

sem bil sam se gesla več ne spomnim pa nemorem gor

preem ::

hihi, a se boste dobil pa snipal skup? :-D sniper sux!! :-P

iLichu ::

odvisno za koga,men je sniper najboljsa klasa,teb pac ni...

destroyer2k ::

tr33k

Dodaj me na xfire.

laught ::

ta igra je res ni kaj ekstra, kot je že ilichu reko bedn gameplay...pa vsaki 2 minuti zbiranje pr nekem dimu...lomljivost pa je itak v k.. razbiješ tak lahk sam steno,da bi se cela hiša podrla pa tak lahk sam sanjaš.in na hišah lahk rušiš beton, lesenih stebrov pa negre na noben način zrušit..wtf?rajši vidim, da ni lomljivosti kot pa, da je taka bv.

destroyer2k ::

laught

Prvo špili to igro, preden tako kritiziraš, ker tudi stebri se dajo podreti.

laught ::

daj no, ko strelaš v bajto ostanejo stebri pa tla od hiše...,pa je negre čist zrušit.pa trenutno sn prišo do tja, ko s choperom strmoglaviš pa se mi neda več..aja pa pr misiji s helikopterom, sn strelau v neko hišo in je šlo sam eno stran podred pa še tisto ne cele,stopnic tud negre zrušit, sam stene pa streho pa dreve.pa še kosi izginejo neznano kam, npr eno steno podereš, pa pol en cigl vidiš na tleh ko se dim poleže..kuj neke!

iLichu ::

edina dobra plat igre je humor...

Berserker ::

Ja humor je res not, sam škoda da razumem bolj malo angleško.

iLichu ::

Ja humor je res not, sam škoda da razumem bolj malo angleško.


a nisi star 18 ?

Berserker ::

Emm sem, in kaj? Sploh pa kolko si pa sploh ti star?

laught ::

on ti če povedat, da če nisi 18 star,pa kak to, da potem bolj slabo razumeš english?razn če si imel v šoli dojčo?upam, da bo batleffield 3 boljši, pa da izklučijo to lomljivost!al pa jo vsaj malo popravijo..

iLichu ::

tako laught,to sm hotel povedat :)

ja BF 3 bo kot BF 2,mislim ne isti ampak podobn,ampak bo brez te lomljivosti

Berserker ::

Se ži veselim fajta z boti, ker kakšnega multiplayerja itak nebom uzrl. Emm v OŠ in SŠ smo meli dojč( sam dojč vseeno manj razumem kot angleščino =) ).

preem ::

single player itak sux, multiplayer je čist drugo.

iLichu ::

ja sam multiplayer se ne more primerjat z BF 2 al BF 2142,k je en drek navadn
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brothers in arms hell's highway (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1568769 (5115) OmegaM
»

GRAW

Oddelek: Igre
171213 (966) iLichu
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21817073 (11440) laught
»

Operation Flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
925335 (4137) laught

PC proti konzole

Oddelek: Igre
462005 (1455) Mavrik

Več podobnih tem