» »

WD TV.. kdo ima?

WD TV.. kdo ima?

««
19 / 32
»»

R O N I N ::

Prostorski zvok skozi hdmi naj bi bil že (od zmeraj). Vsaj tako je nekdo zadnjič v tej temi napisal. Seveda pa moraš hdmi kabel priključit najprej na receiver iz receiverja pa na tv.

andromedar ::

ankow ::
uuuuuuuuu zakon stvarca :))))) upam da bojo še dts skozi hdmi (na tv)spustili! :)

ankow, DTS gre normalno skozi, kamorkoli, tudi na TV. Ne dela samo DTS downmix na stereo - in tudi ne bo nikoli, saj niso kupili licenc za kaj takega. No, razen če si kak heker kaj zmisli in sčara :)) Uradno pa downmixa ne bo, to so razvijalci na taisti tud napisali.
Eh?

ja ja sej to mi je blo jasno...sm pač mislu da bo šlo tudi drugače :)

DarwiN ::

Pri Egreatu se očitno končno nekaj dogaja glede DTSa.

klik , klik , klik .

Torej z nekaj sreče smo čez ~3 tedne v igri. Ta nov model EG-M34A je tudi že dostopen v EU, na Portugalskem stane 155€.8-O
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

kmetek ::

jep tale M34A bo prodajni hit. pa še e-sata ima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

aja...iz wdja sm dobil odgovor da DTS-ja DEFINITIVNO NE BO ZA NAŠ izdelek....bojo probali za naslednje naredit.

marko7 ::

Tale je še bolši.
 klik

klik

MeanMachine ::

Pa kako ste vendar obsedeni s tem DTS downmixom. Po mojem popolnoma nepotrebna funkcija - če že investiraš v HD TV in HD predvajalnik, boš pa vendar tudi v audio sistem, ki sprejema in predvaja DTS. Boš vsaj imel spodoben zvok, ki sodi k HD filmom, ne pa nek siromašen stereo približek.

Bahti ::

Krat 2 :)

hmm, več je razlogov. Starejši old school ljudje ki jim ni mar do zvoka, postavitev zvočnikov glede na prostor zna bit otežena ali neestetska, moteči kabli.
Stvar je zelo mobilna in jo lahko prenašaš ne samo po stanovanju ,ampak jo daš pod pazduho in skočiš do soseda ali sorodnikov. Na koncu tudi cena..

dani8 ::

meanmachine popolnoma se strinjam z tabo.kaj imajo vsi plastik fantastike doma.pa ne rabiš postat audiophil, da slišiš dts z enega ne-predragega receiverja.

OK.d ::

so pa tudi ljudje kateri so dali za še danes delujoče sourround reciverje dost denarja in jim je brezveze kupovat še enega z dts funkcijo vse drugo pa je skoraj isto ali pa celo slabše kot na novem;)
LPOK.d

Tody ::

tisti ki niste audiofili itak potem ne smete jokat ali se sliši DTS ali ne... Nemoreš zdej rečt taka in taka je kvaliteta ki jo hočem slišat, če si potegneš mkv dol in si škrt preveč da bi dal še za en home cinema sistem potem pač tvoj problem. To je isto kot če bi kupil LCD ki ne podpira HDTV in zdaj zahteval da WD pač naredi down mix da se bo isto vidl k na hdtv.

T-h-o-r ::

ja sori, eni home cinema sistemi nimajo optike

če pa bi hotel to, stane wd-tv 100€ pa en hišni kino tudi kakšnih 250€
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

djordjevic ::

Poslušaj, ne bluzi. Srž težave z downmixom sploh ni v tem, da bi radi 'čuli više za manje para', temveč da se nekaterim zdi konverzija v AC3 na računalniku pač potrata časa. Daleč od tega, da bi bil audiofil, zato meni, recimo, stereo povsem ustreza. Vsaj zame je najpomembnejša slika. Nadaljnji razlog, zakaj nimam sistema za domači kino, je kabelska navlaka, variante z brezžičnimi zvočniki pa so predrage in tudi tam imaš vsaj kabel za napajanje. Razmišljam sicer o kakšni boljši virtual-surround varianti, ampak to je zaenkrat samo in zgolj razmišljanje. Zvok mi enostavno ne pomeni toliko. Poleg tega si podal neumno primerjavo - na tržišču ni enega lcd-ja, ki ne bi bil vsaj HDready. Mene sicer tale DTS-downmix niti ne boli kaj preveč, ker večino stvari (serije) pogledam v 720p/AC3, razumem pa tiste, ki poganjajo 1080p/DTS filme.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

so pa tudi ljudje kateri so dali za še danes delujoče sourround reciverje dost denarja in jim je brezveze kupovat še enega z dts funkcijo

Dvomim, da je kje kakšen receiver, ki bi podpiral AC3 (Dolby Digital), ne pa DTS. V časih pred DVD-ji si imel takšne, ki so podpirali samo Dolby ProLogic, ampak pri njih pa tudi AC3 ne dela.

Zvok mi enostavno ne pomeni toliko.

Ne veš, kaj zamujaš;)

O.

djordjevic ::

Zvok mi enostavno ne pomeni toliko.

Ne veš, kaj zamujaš;)

O.

Vsekakor dopuščam to možnost, ampak se ne sekiram kaj preveč. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

leechajte 720p/ac3 ali pa konvertirajte dts v ac3. 15minut dela.

hamurabi ::

Ma ja, toliko hrupa za prazen nič. Kot je dejal Kmetek, potegnite si film z AC3 zvokom, ali pa ga konvertirajte v AC3, kar vam bo vzelo cca 15 minut za en film. Sam sem zelo zadovoljen z napravico, samo še zunanji disk nekje ubodem, potem bo pa vse skupi že kar preveč kičasto. :)

C00PER ::

Zdaj pa strogo resno :-)

Nekdo mi je svetoval naj za povezavo laptopa z zunanjih diskom, ki je hkrati povezan na WDTV uporabim USB SWITCH za preklop med dvema PCjema....danes pridem do Comtrona, kjer ta USB Switch tudi najdem, svetovalcu obrazložim zadevo zakaj zadevo potrebujem in mi le-ta objasni da to pa ne bo delovalo, namreč USB switchi so mišljeni za povezavo dveh PCjev, na vsakega od teh pa je potrebno naložiti software da stvar deluje, saj avtomatsko preklaplja signal med PCjema ko pač to softwersko izbereš...walda to na WD-TVju ne morem prakticirat.

Mi lahko kdo resnično razloži kako naj povežem MyBook disk z WDTVjem, hkrati pa disk tudi z laptopom, da bom lahko filal gor filme, etc brez da ročno preklapljam USB kabel med WDTVjem in laptopom ?

Hvala za odgovor že vnaprej....
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !

NazgulRR ::

Mene pa zanima v čem je fora tistih nastavitev 720/60hz itd..vse polno je teh ločjivosti in herzov tam v enem meniju. V manualu samo piše da najnižja nastavitev v meniju da najboljšo možno sliko. Zakaj pa se dejansko tu gre? TV mam 32LG5700..na kaj naj dam? Zaenkrat mam na Auto.

marko7 ::

C00PER Samo ročno lahko drugače moraš meti mrežni disk. NazgulRR. To pusti na avtomatsko nastaviš ga lahko na to resolucijo, ki podpira tv a če ni filma katiri ti omogoči to nebo nič.

TOP ::

Kdaj pride v Slovenijo pa novi WD HD TV Media Player KILLER? EG-M34A NMT.Če kdo slučajno ve.Ker se zanimam za nakup omenjenga,ne vem ali bi kupu zdajšnji model ali počakal na ta novi.Berem da bo novi podpiral tud sub podnapise in mel mrežno povezavo,to pomen direktno gledanje filma preko mreže.Hvala za odgovor

Napovedan je tudi WD TV 2 kateri bo vseboval mrežno povezavo.

OK.d ::

Kdaj pride v Slovenijo pa novi WD HD TV Media Player KILLER? EG-M34A NMT.Če kdo slučajno ve.Ker se zanimam za nakup omenjenga,ne vem ali bi kupu zdajšnji model ali počakal na ta novi.Berem da bo novi podpiral tud sub podnapise in mel mrežno povezavo,to pomen direktno gledanje filma preko mreže.Hvala za odgovor

pri rolanu pravijo da bi lahko bilo to naslednji teden
LPOK.d

wow superca.....sam da ne bo previsoka cena.

lowac ::

Jst sem s tem čist zadovoljen.
Kar se mene tiče pri tem produktu -> malo pare veliko muzike! :D

IVo ::

MAY ADD ni isto kot WILL ADD...

Ko že govorimo o tekmecu WDja , novem Egreat M34A, objavljen je test v HD kvaliteti kjer tip predvaja različne vrste media datotek, podnapisi in njihove opcije, odzivnost itd... Zadeva očitno špila ko šus:

EG-M34A test, prvi del , EG-M34A test, drugi del.
Ne pozabit kliknit tipko HD spodaj pod videom.!

V soboto sem naložil nov uradni firmware 1.02.07 in zadeva špila k šus!
Ne rabim boljšega!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

BALAST ::

Od danes sem tudi jaz lastnik WD HDTV, dobil sem ga z nanjnovejšim firmwarom in tudi meni špila ko šus.

Bere vse moje USB ključke, patriot 4Gb, Transcend 16Gb, tudi 9in1 Card reader prebere vse kartice in 2 zunanja USB diska LC power 160Gb in Prestigio 40Gb.

Zvok imam prek optičnega kabla v digitalni reciever in sliko prek pretvornika HDMI-DVI na 22" Lcd Samsung monitor in je slika hitra brez zatikanja.

Da zadeva ne prenaša DTS prek optičnega kabla sem pa po nasvetu, pretvoril v AC3 format in dela na vseh 5.1 zvočnikih.

Okapi ::

Da zadeva ne prenaša DTS prek optičnega kabla

A ga res ne? Ker kot sem bral tule, to počne. Samo v stereo ga ne zna spremenit.

O.

urban99 ::

A ga res ne? Ker kot sem bral tule, to počne. Samo v stereo ga ne zna spremenit.O.

Meni tud ni več nič jasno :)

MeanMachine ::

Seveda prenaša DTS preko optičnega kabla do ojačevalca. Če imaš tako povezano, je nesmiselno pretvarjati zvok v AC3 - zamudno, pa še slabša kvaliteta zvoka je potem.

ge ::

New FW 1.02.08 !

What's New?

Prerelease 1.02.08 (includes all previously released updates)

* Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
* Additional subtitle languages and decoding support
* Improved media playback and navigation
* More audio formats for MKV container
* Fixed bugs reported by the WD TV user community
Ge

Gregor P ::

... zadnje čase pa veliko delajo na FW-u, odlično:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zanima ma če ma še kdo tale "problem":

Preden izklopim WD TV vedno "ejectam" še vse diske. Ko potem ponovno priklopim WD TV mi ne najde nobenga diska (tudi z daljincem na tipko "search" ne). Gre edino če WD TV fizično izključim z el. omrežja in ga priklopim nazaj ali pa če izključim sam disk z WD TVja in ga priključim nazaj.

Majhna, ampak zelo nadležna stvarca. Se še komu to dogaja?

EDIT: Če diskov ne "ejectam" je vse kul, samo to potem škodi disku (kolikor sem prebral na AVS forumu). Uporabljam uraden 1.02.07 FW.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NazgulRR ()

Zako ::

eject diska pomeni, da kabel izključiš in disk odneseš nekam drugam.

probaj kabel diska samo ven-noter in je.

lp
Zako je zakon!!!

probaj kabel diska samo ven-noter in je.
lp

Ja, saj sem napisal da to gre. Samo je malo nadležno to nonstop počet, a ne? Na AVS forumu pa sem prebral, da ni pametno kar tako samo WD TV-ja ugašat brez da bi prej ejectal disk, ker lahko to škodi disku (mislim da celo to v manualu od WD TV tudi piše, nisem ziher).

Urajmal ::

Sam sem imel namen nekaj časa nazaj kupit WDja, pa sem si kar hitro premislil, glede na to koliko bolj zmožen je Egreat. Zdaj čakam na verzijo EG-M34A, pa me zanima ali bo ta tudi imel možnost vgradnje diska?

Gregor P ::

Sam pa sem recimo iskal najcenejši možen predvajalnik za ljudi, ki niso dovolj tehnično podkovani za kaj drugega, in to našel ravno v WD-ju; za moje potrebe uporabljam kar PC; ta je daleč najboljši med vsemi temi predvajalniki8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

matki ::

Zanima ma če ma še kdo tale "problem":

Preden izklopim WD TV vedno "ejectam" še vse diske. Ko potem ponovno priklopim WD TV mi ne najde nobenga diska (tudi z daljincem na tipko "search" ne). Gre edino če WD TV fizično izključim z el. omrežja in ga priklopim nazaj ali pa če izključim sam disk z WD TVja in ga priključim nazaj.

Majhna, ampak zelo nadležna stvarca. Se še komu to dogaja?

EDIT: Če diskov ne "ejectam" je vse kul, samo to potem škodi disku (kolikor sem prebral na AVS forumu). Uporabljam uraden 1.02.07 FW.

Sploh ti ni treba EJECT-tat , jaz ga samo ugasnem ali prižgem in zadeva
deluje normalno . Tudi pri nalaganju novih vsebin na disk ko ga priklopim se takoj zažene!

btw NazgulRR delaj tako kot jaz in je vse vredu.
Ko pogledaš film in ko hočeš ugasnit dol pritisni Shutdown gumb na dalincu, ko se ti wdtv ugasne pejt tja in iztakni usb kabel za disk nato pa še wdtv izkljuci iz napajanja ker se še vedno greje kljub temu da je "Off".
Naslednjic pa samo prikljucis wdtv od zadaj (štrom) nato pa še disk in je to to.

[popravek: brisan del, ki se nanaša na brisano objavo. podtalje]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: podtalje ()

PiranhaSLO ::

Mene zanima zakaj mi ne dela dts ko priklopim optični kabel na domači kino od panasonic sc-pt560 pa ma dts podporo pa kr nč.
mogoče kdo kej več ve bi se zahvalu za odgovor.

LP

RauL ::

WD TV nima podpore za DTS PiranhaSLO. LP

PiranhaSLO ::

WD TV nima podpore za DTS PiranhaSLO. LP

to vem sej zato ga pa dam preko optičnega kabla na domači kino ki ga pa ima.
enim je to ratl že z sony dav-dz260 al pa raznimi reciverji ki pa tko niso problem.

lowac-

saj WD TV tudi izklapljam iz omrežja ponavadi, ker se res greje in porablja energijo po nepotrebnem. Upam da to popravijo!

TOP ::

Mene zanima kako bo ko boš to nonstop stikal in vtikal,nekaj bo šlo ali vtikač ali pa kaj zgorel.:D

zmaki ::

Novi pre-release firmware z nekaj popravki in večjimi podnapisi :

http://download170.mediafire.com/znztrd...

Deluje, preverjeno.

zmaki jaz bi raje počakal na uradno in se ne bi zajebaval s temi prerealisi.
««
19 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173213621 (57084) scipascapa
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

2330257945 (72037) dope1337
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822436 (15874) kamuee
»

Nakup WD HD TV Player

Oddelek: Kaj kupiti
115139 (3312) Robert1
»

DVD Pomoč!