Forum » Zvok in slika » WD TV.. kdo ima?
WD TV.. kdo ima?
kajak33 ::
Sem se tudi sam trudil z popcornom pa mi nekako ni uspelo
Potem pa sem v tem našel ta link ki ga je dal že eden v tej temi.
Pa stvar deluje samo je treba imeti pač inštaliran Super, XVID4PSP,TSMuxer ali MKVMerge.
Pa še precej hitro je gotovo.
Potem pa sem v tem našel ta link ki ga je dal že eden v tej temi.
Pa stvar deluje samo je treba imeti pač inštaliran Super, XVID4PSP,TSMuxer ali MKVMerge.
Pa še precej hitro je gotovo.
lowac ::
Men ga ta DTS uibr mori... Si potegnem ne vem kok 1080 verzij filmov in pri nobeni zvoka. Pa pri nobeni verziji ne piše DTS. Sm pa iskal ta DTS downmix pa ga nikjer ne najdem (to je program ane? al se motim?!?!...). Ima kdo kak link?
Meni delujejo vsi 1080p pri katerih piše, da ni DTS zvok popolnoma normalno, brez kakšnega zatikanja ali karkoli.
Tako da je čudno zakaj tebi ne... Ko predvajaš film maš tam odzgoraj možnost načina preklopa zvoka al Digital al pa Stereo (mislim da čist levi gumbek) in probaj prešaltat..
LP
firbec ::
@matki
Me pa zanima ena stvar še od prej . Namreč hitro previjanje naprej in nazaj.( Poleg 2x 4x itd . do 16x , naj bi se naredil tudi preskok za cca.10 minut naprej.
ko previjaš naprej ali nazaj s tipko FF (2x, 4x...) pritisni na daljincu še tipko NEXT ali PREV, in se ti bo film premaknil za 10 min naprej ali nazaj.
lp
Me pa zanima ena stvar še od prej . Namreč hitro previjanje naprej in nazaj.( Poleg 2x 4x itd . do 16x , naj bi se naredil tudi preskok za cca.10 minut naprej.
ko previjaš naprej ali nazaj s tipko FF (2x, 4x...) pritisni na daljincu še tipko NEXT ali PREV, in se ti bo film premaknil za 10 min naprej ali nazaj.
lp
alenvprekrs ::
Fantje,
sinoči prevzel WD TV HD. Zelo sem bil presenečen z "velikostjo" igrače.
Doma še nimam TV-ja. Nesem ga danes zvečer bratu ki ima fullHD TV.
Prosim povejte mi, kaj sedaj morava z bratom naložiti da bodo filmi in podnaslovi delali. Lepo prosim za linke in morebitne nasvete v zvezi z nadgrajevanjem.
Lepa hvala.
Lp Alen
sinoči prevzel WD TV HD. Zelo sem bil presenečen z "velikostjo" igrače.
Doma še nimam TV-ja. Nesem ga danes zvečer bratu ki ima fullHD TV.
Prosim povejte mi, kaj sedaj morava z bratom naložiti da bodo filmi in podnaslovi delali. Lepo prosim za linke in morebitne nasvete v zvezi z nadgrajevanjem.
Lepa hvala.
Lp Alen
T-h-o-r ::
naloži film in podnapise na disk pa bo delalo
samo mene je zelo motilo, da nima podpore za dts pa je šla stvar nazaj v trgovino
samo mene je zelo motilo, da nima podpore za dts pa je šla stvar nazaj v trgovino
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
gregy ::
ok .. zdej imam pa dost tega :))))
Kaj je to DTS, če pa jaz lahko gledam film v "surroundu"? .. a ni to DTS?
hvala
Kaj je to DTS, če pa jaz lahko gledam film v "surroundu"? .. a ni to DTS?
hvala
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
matki ::
Fantje pa nehajte že s tem DTS-om.
Če hočete imeti surround zvok kot se gre, morate imeti Recevier (ojačevalec)
ki vam bo prekodiral kakršenkoli signal iz WD -ja. DTS, Dolby Digittal,AC3 ali karkoli.
Jaz imam 4 leta starega Harmana in DTS špila kot nor.
Receiver dobiš že za 150 Eur , brez njega pa tako ali tako ni nobenega pravega zvoka. Povežeš Wd in Receiver z optiko in to je to .Pozabiš na vse in uživaš
Če hočete imeti surround zvok kot se gre, morate imeti Recevier (ojačevalec)
ki vam bo prekodiral kakršenkoli signal iz WD -ja. DTS, Dolby Digittal,AC3 ali karkoli.
Jaz imam 4 leta starega Harmana in DTS špila kot nor.
Receiver dobiš že za 150 Eur , brez njega pa tako ali tako ni nobenega pravega zvoka. Povežeš Wd in Receiver z optiko in to je to .Pozabiš na vse in uživaš
gregy ::
pa glih v tem je fora .. tudi jaz imam WD priklopljen na HK AVR 355 .. in dela vse u nulo .. sem mislil, če kaj zamujam :)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Še vedno nisem dobil nasveta, kateri FW naložiti. Tisti beta na uradni strani ali kaj drugega.
Sem pa malo tudi sam surfal in evo izsledki. Upam da niso že kamena doba.
Nasveti dobrodošli.
USB WiFi
Network
Torrent client
Hvala vsem!
Lp Alen
Nasveti dobrodošli.
USB WiFi
Network
Torrent client
Hvala vsem!
Lp Alen
božo ::
hej, danes kupil WD tv in zaenkrat zadovoljn. DTS dela, tudi podnapisi delajo šumniki in sičniki, tako da zaenkrat same pohvale.
LP
LP
Sony KDL-46W4500, Yamaha RX-V863, Infinity BETA, Sony PS3, WD TV
R O N I N ::
Še vedno nisem dobil nasveta, kateri FW naložiti. Tisti beta na uradni strani ali kaj drugega.
Nasveti dobrodošli.
USB WiFi
Network
Torrent client
Hvala vsem!
Lp Alen
Naloži najnovejši beta firmware, saj podpira čšž in ostale srednjeevropske znake pri podnapisih.
Maaat ::
Ojla
Že ves čas (od Decembra) imam probleme pri predvajanju MKV, ker mi vsake toliko sliko vrže ven in prikazuje samo zelen zmazek, podnapisi in zvok pa normalno delujejo naprej.
Ko pritisnem tipko naprej in takoj spet predvajanje, pa spet predvaja normalno naprej.
Sem opazil, da mi to naredi vedno na istih mestih v filmu in ne pri vseh filmih.
Sem mislil da je kaj povezano z firmwarom in sem čakal do sedaj. Zdaj pa sem naložil 1.02.06 in je še vedno isto.
So pa vendarle poštimali podnapise, da imajo črn rob :)
Je imel še kdo ta problem...
V forumu nisem zasledil omembe tega, tako da bo treba zadevo verjetno zamenjati..
Hvala, LP, Maat
Že ves čas (od Decembra) imam probleme pri predvajanju MKV, ker mi vsake toliko sliko vrže ven in prikazuje samo zelen zmazek, podnapisi in zvok pa normalno delujejo naprej.
Ko pritisnem tipko naprej in takoj spet predvajanje, pa spet predvaja normalno naprej.
Sem opazil, da mi to naredi vedno na istih mestih v filmu in ne pri vseh filmih.
Sem mislil da je kaj povezano z firmwarom in sem čakal do sedaj. Zdaj pa sem naložil 1.02.06 in je še vedno isto.
So pa vendarle poštimali podnapise, da imajo črn rob :)
Je imel še kdo ta problem...
V forumu nisem zasledil omembe tega, tako da bo treba zadevo verjetno zamenjati..
Hvala, LP, Maat
Tako,
naložil zadnjo beta različico. Se konča z .06!
Šumniki nekje delajo nekje pa ne. Med ogledom prvega filma: "Christina, Vicky, Barcelona" je na prvi polovici filma stvar nehala delovati. Ekran je postal zelen kot kolegu v postu nad mojim. Nič, čisto nič ni pomagalo. Sem moral izklopiti iz omrežja.
Po približno 10 min. sem celo stvar ponovno priklopil in sem lahko ponovno gledal. Kjer je bilo pozno nisem čakal kaj se bo zgodilo.
Prosim koga z izkušnjami da nama svetuje kako rešiti ta problem. Je zelo moteče.
Bil pa je priklopljen na CRT TV z komponentnim (priloženim) kablom. Vir je bil 1TB WD My book.
Kaj moram storiti da šumnike pravilno prikazuje in da so Č-ji Č-ji in ne E-ji z strešico? V menijih so jeziki na Western Europe. Ali bo treba vračati izdelek prodajalcu?
Lepa hvala vsakemu za nasvet in pomoč.
Alen
naložil zadnjo beta različico. Se konča z .06!
Šumniki nekje delajo nekje pa ne. Med ogledom prvega filma: "Christina, Vicky, Barcelona" je na prvi polovici filma stvar nehala delovati. Ekran je postal zelen kot kolegu v postu nad mojim. Nič, čisto nič ni pomagalo. Sem moral izklopiti iz omrežja.
Po približno 10 min. sem celo stvar ponovno priklopil in sem lahko ponovno gledal. Kjer je bilo pozno nisem čakal kaj se bo zgodilo.
Prosim koga z izkušnjami da nama svetuje kako rešiti ta problem. Je zelo moteče.
Bil pa je priklopljen na CRT TV z komponentnim (priloženim) kablom. Vir je bil 1TB WD My book.
Kaj moram storiti da šumnike pravilno prikazuje in da so Č-ji Č-ji in ne E-ji z strešico? V menijih so jeziki na Western Europe. Ali bo treba vračati izdelek prodajalcu?
Lepa hvala vsakemu za nasvet in pomoč.
Alen
Aerys ::
Kakšne nastavitve izhodne resolucije kej uporabljate, a mate na auto al sami nastavljate? Ker še vedno mi dvd filmi iz Video_TS mape ne lavfajo čisto tekoče, uporabljam pa 1080p 50MHz. Je kdo odkril kakšen boljši output za bolj tekoče gledanje?
Genesiss,
kako lepo da si mi dal en namig. Poskusil bom zvečer ko se vrnem domov.
Še vedno me muči problem, kaj je bilo tisto z zelenim ekranom.
Lp A
kako lepo da si mi dal en namig. Poskusil bom zvečer ko se vrnem domov.
Še vedno me muči problem, kaj je bilo tisto z zelenim ekranom.
Lp A
djordjevic ::
@alenvprekrš:
Kolikor sem razbral na AVS forumu, gre za napako v samih posnetkih, ki je player ne zna 'preskočiti'. Gre za artefakte, ki jih predvajalnik na računalniku prežveči in nato popravi sliko ter nato normalno nadaljuje, ta player pa ob prvih hujših napakah 'zamrzne' in zelena slika nato ostane do konca posnetka, četudi je posnetek vse do konca brezhiben. Skratka, težava menda ni v predvajalniku, pač pa 'okvarjenem' posnetku. Priznam, da še nisem pogledal veliko filmov (morda kakšnih 5-10), zato pa pogledam tedensko vsaj okoli 10 serij in se mi omenjena napaka še ni zgodila.
Kolikor sem razbral na AVS forumu, gre za napako v samih posnetkih, ki je player ne zna 'preskočiti'. Gre za artefakte, ki jih predvajalnik na računalniku prežveči in nato popravi sliko ter nato normalno nadaljuje, ta player pa ob prvih hujših napakah 'zamrzne' in zelena slika nato ostane do konca posnetka, četudi je posnetek vse do konca brezhiben. Skratka, težava menda ni v predvajalniku, pač pa 'okvarjenem' posnetku. Priznam, da še nisem pogledal veliko filmov (morda kakšnih 5-10), zato pa pogledam tedensko vsaj okoli 10 serij in se mi omenjena napaka še ni zgodila.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Med predvajanjem filma sta modri lučki na My booku izmenično utripali. Po "zmrznitviji" sta istočasno goreli obe hkrati. Daljinec ni deloval in sem moral WD izklopiti iz omrežja.
SnUkt ::
Hey!
Sem uporabnik zunanjega diska WD mybook world edition in se zanimam za nakup WD TV. Zanima me ali kdo uporablja takšno kombinacijo (mrežni disk+wd tv) in kako se obnese? Ali je hitrost preko lan-a dovolj velika za predvajanje HD filmov? Je že kdo poskusil LAN adapter na WD tv? Kako deluje?
Hvala za odgovor!
LP
Sem uporabnik zunanjega diska WD mybook world edition in se zanimam za nakup WD TV. Zanima me ali kdo uporablja takšno kombinacijo (mrežni disk+wd tv) in kako se obnese? Ali je hitrost preko lan-a dovolj velika za predvajanje HD filmov? Je že kdo poskusil LAN adapter na WD tv? Kako deluje?
Hvala za odgovor!
LP
jan01 ::
Ni napaka v posnetkih, ampak film ni kodiran po xdva specifikacijah (računalnik pa uporablja lahko kar cpu(tudi z grafičnim karticam si ne moreš pomagat, če je napačno kodirano...
Nastavil na Central Europe (1250)
ČŠŽ delajo. Sedaj grem še ostale filme na disku preveriti.
Na kaj moram biti pozoran ko downloadam filme? Ali obstaja kaj, kar je treba pogledat, predno začnem vlečt?
Hvala vam fantje za vse odgovore.
Lp Alen
ČŠŽ delajo. Sedaj grem še ostale filme na disku preveriti.
Na kaj moram biti pozoran ko downloadam filme? Ali obstaja kaj, kar je treba pogledat, predno začnem vlečt?
Hvala vam fantje za vse odgovore.
Lp Alen
ge ::
WD TV Prerelease 1.02.07 !!!
Fixed items:
* Added option to toggle subtitle default to 'On' or 'Off'
* Added subtitle outline thickness selection
* Added hard drive spindown on WDTV power off
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Or
http://support.wdc.com/download/wdtv...FW_1_02_07.zip
Fixed items:
* Added option to toggle subtitle default to 'On' or 'Off'
* Added subtitle outline thickness selection
* Added hard drive spindown on WDTV power off
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Or
http://support.wdc.com/download/wdtv...FW_1_02_07.zip
Ge
firbec ::
LuGi, si tako dober, pa pripopaš LINK do kakega programa, katerega se res splača uporabiti za pretvorbo iz DTS v AC ?
hvala
hvala
Ej, fantje, dvakrat sem že pripopal povezavo do programa, tretjič pa ne bom. Pobrskajte malo po temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
boko34 ::
Vam ugasne hard disk z zadnjim firmwareom (1.02.07)? Meni še vedno gori ledica na mojem Passport Essential 500GB. Koliko berem po forumih, naj bi stvar delala kot bi morala.
Nisem še veliko testiral vendar z vsemi prejšnjimi firmwarei se mi zdi, da zadeva sploh ne prekine napajanja, ko zadevo ugasnemo. Tudi po nekaj urah je WD HD Player še vedno topel. Imate še kdo takšne težave?
Drugače pa, zadeva je BOMBA! Subi so v redu, filmi pa mi zaenkrat delajo vsi. Kdor se še vedno odloča za nakup naj ne čaka in hitro v trgovino. :)
Nisem še veliko testiral vendar z vsemi prejšnjimi firmwarei se mi zdi, da zadeva sploh ne prekine napajanja, ko zadevo ugasnemo. Tudi po nekaj urah je WD HD Player še vedno topel. Imate še kdo takšne težave?
Drugače pa, zadeva je BOMBA! Subi so v redu, filmi pa mi zaenkrat delajo vsi. Kdor se še vedno odloča za nakup naj ne čaka in hitro v trgovino. :)
boko34 ::
Narobe razumel. Popravili naj bi samo to, da diska ne vrti več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boko34 ()
Maaat ::
Oj
No, naj dodam da imam problem z zelenim ekranom že od začetka z vsemi firmweri...
tudi 1.02.06. Res kakšen film ne klecne, ampak moram reči da kar kakih 40% zadev nagaja
(HD MKV HDMI na FullHDTV seveda) tudi nadaljevanke naprimer House (HDTVrip) zeza...
Kdaj mi kakšen film vrže v zeleno tudi kake 10x, pri kakšnem 3x... različno.
Zanima me se pravi, da nekateri srečni lastniki HDTV pri predvajanju MKV sploh še niste opazili tega problema? Ker če je tako, bom zadevo pač zamenjal, ker je skrajno moteče...
Mogoče mi tisti ki nimajo problema, še napišejo kateri disk uporabljate, če bom morda rešil tako...
Jaz imam ICYBOX 640GB SATA, pri katerem sicer ne opažam problemov.
Ostalo pa je končno vse kot je treba... samo font bi bilo lepo če bi se ga dalo menjati,
naprimer kakšen bolj narrow... In pa prikazovanje slik, bi bila lepa nastavitev, da bi vodoravne lahko prikazoval full scren (reže zgoraj spodaj/slika čez cel ekran), navpične pa fit in screen (cele z črnim robom levo desno) se pravi kombinacija, ki bi bila carska. Še s tem bi bilo 100%
No ko sem ravno pri 100%, pa mi na misel pride še slika, ki ni tako lepa, kot je če jo predvajaš z računalnika, bolj sprana in rdeča bolj sili ven... ampak je čisto zadovoljiva.
Če se rešim še tega zelenega sranja, bom najnajsrečnejši uporabnik zadevice.
Pozdrav,
Maat
No, naj dodam da imam problem z zelenim ekranom že od začetka z vsemi firmweri...
tudi 1.02.06. Res kakšen film ne klecne, ampak moram reči da kar kakih 40% zadev nagaja
(HD MKV HDMI na FullHDTV seveda) tudi nadaljevanke naprimer House (HDTVrip) zeza...
Kdaj mi kakšen film vrže v zeleno tudi kake 10x, pri kakšnem 3x... različno.
Zanima me se pravi, da nekateri srečni lastniki HDTV pri predvajanju MKV sploh še niste opazili tega problema? Ker če je tako, bom zadevo pač zamenjal, ker je skrajno moteče...
Mogoče mi tisti ki nimajo problema, še napišejo kateri disk uporabljate, če bom morda rešil tako...
Jaz imam ICYBOX 640GB SATA, pri katerem sicer ne opažam problemov.
Ostalo pa je končno vse kot je treba... samo font bi bilo lepo če bi se ga dalo menjati,
naprimer kakšen bolj narrow... In pa prikazovanje slik, bi bila lepa nastavitev, da bi vodoravne lahko prikazoval full scren (reže zgoraj spodaj/slika čez cel ekran), navpične pa fit in screen (cele z črnim robom levo desno) se pravi kombinacija, ki bi bila carska. Še s tem bi bilo 100%
No ko sem ravno pri 100%, pa mi na misel pride še slika, ki ni tako lepa, kot je če jo predvajaš z računalnika, bolj sprana in rdeča bolj sili ven... ampak je čisto zadovoljiva.
Če se rešim še tega zelenega sranja, bom najnajsrečnejši uporabnik zadevice.
Pozdrav,
Maat
piek ::
@Maaat:
Jaz bi na tvojem mestu posumil HDMI kabel. Poskusi z drugim, ce imas moznost. Mogoce ne nalega dobro (ga moras obrezati, verjetno kak kitajski polizdelek ...).
Jaz bi na tvojem mestu posumil HDMI kabel. Poskusi z drugim, ce imas moznost. Mogoce ne nalega dobro (ga moras obrezati, verjetno kak kitajski polizdelek ...).
---
Finish it off if you started it!
---
NazgulRR ::
A ve kdo zakaj .MOV posneti z Nikon fotoaparatom ne delajo?
MediaInfo:
video
ID : 1
Format : M-JPEG
Codec ID : jpeg
Duration : 59s 233ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 6 792 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4/3
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 30.000 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.737
Stream size : 48.0 MiB (99%)
Encoded date : UTC 2009-03-26 23:49:30
Tagged date : UTC 2009-03-26 23:49:30
Audio
ID : 2
Format : ADPCM
Format profile : U-Law
Codec ID : ulaw
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 8 000 Hz
Resolution : 16 bits
Stream size : 463 KiB (1%)
MediaInfo:
video
ID : 1
Format : M-JPEG
Codec ID : jpeg
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 6 792 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4/3
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 30.000 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.737
Stream size : 48.0 MiB (99%)
Audio
ID : 2
Format : ADPCM
Format profile : U-Law
Codec ID : ulaw
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 8 000 Hz
Resolution : 16 bits
Stream size : 463 KiB (1%)
Do sedaj se mi je zelen ekran pojavil v dveh filmih, samo za sekundo, dve, potem pa je naprej delalo ok. En film pa je imel čudne anomalije, razmazano sliko in kocke. Samo v slednjem primeru je zadeva zelo moteča, drugače pa me ne moti. Filme dajem dol večinoma z bit-hdtv. Če kdo rabi invite naj mi sporoči na zs. LP
Meni se še ni pojavil green screen of death, gledam pa 90% 720p serije/10% 720/1080p filme.
hamurabi ::
Tudi meni se še ni pojavil green screen in prav tako v 90% gledam .mkv filme. Na tvojem mestu mi probal zamenjat predvajalnik, morda gre za kakšno napako. Kar se pa pregrevanja tiče, smo pa že povedali, da se zadevca rada ogreje tudi če jo ugasnemo. Nekdo je že povedal, da jo pač izklopi iz napajanja. Včasih so preproste rešitve najboljše
OldSkul ::
sem naložil najnovejši firmware in zdej je naprava skoraj popolna (ajd tist dts downmix manka, pač pretvorič, če že moram).
Je pa čudno, kako hitro objavljajo nov softwer, prej pa 3 mesece nič. LoL
Je pa čudno, kako hitro objavljajo nov softwer, prej pa 3 mesece nič. LoL
opajec ::
jaz ga sedaj imam nekje dobra ali slaba dva tedna, saj ne vem, ampak delaa v nulo brez problema,tako da, res ne vem v čem je problem prinekaterih.
delajo šumniki, zvok preko optičnega izhoda na recevier in subwoofer dela BPin DTS enako, zvočni učinki oh in ah,tako da imam problema z ženo,da moram dajati bolj potiho...ker se vse trosi
zeloooo zadovoljen
delajo šumniki, zvok preko optičnega izhoda na recevier in subwoofer dela BPin DTS enako, zvočni učinki oh in ah,tako da imam problema z ženo,da moram dajati bolj potiho...ker se vse trosi
zeloooo zadovoljen
božo ::
Kaj mi lahko mogoče kdo pove, zakaj mi je pri enem filmu danes zvok nekaj prekinjal oz. je film kr "štekal". Imel pa sem film Vantage Point od EuReKA.
Hvala
Hvala
Sony KDL-46W4500, Yamaha RX-V863, Infinity BETA, Sony PS3, WD TV
OK.d ::
katera je najboljša kombinacija tega playerja in zunanjega diska ali pač ne igra bistvene vloge kombinacija;
-izklop diska ob neuporabi
-glasnost pri predvajanju
-še kakšen pomemben cukrček?
kateri disk se najbolj priporoča-1TB
tnx
-izklop diska ob neuporabi
-glasnost pri predvajanju
-še kakšen pomemben cukrček?
kateri disk se najbolj priporoča-1TB
tnx
LPOK.d
Če hočeš tih disk potem moraš gledat 2,5'' diske. 3,5'' so precej glasnejši in nekatere ljudi motijo. Drugač pa vzameš nek 1TB disk z usb priklopom.
OK.d ::
se nekaj imam sony lcd a bi bila varijanta, ce bi povezal player z tv-jem z hdmi kablom(predvidevam da je hdmi na wd-ju 1.3) zaradi dts zvoka, in bi potem dobil prekodiran zvok iz tv-ja kateri bi normalno delal na enem starem reciverju z 5.1 dolby prologicom, katerega sedaj uporabljam pri filmih divx, dvd-ji
-ali ima kdo tako povezano in mu zadeva deluje?
-ali ima kdo tako povezano in mu zadeva deluje?
LPOK.d
Hja, potem bi moral tvoj tv odkodirat dts, kar pa močno dvomim, da zna.
gregyk ::
Ok, danes kupil to malo čudo. In zadovoljen z vsem, razen z malenkostjo, da so fonti za podnapise 'podhranjeni'. Velikost 40 bi še šla pogojno, če bi bili fonti bold, tako so pa slabše berljivi.
Kot sem zasledil wd-jevci spremljajo bolj tale forum za popravke: http://wdtvforum.com/main/index.php?boa...
Na njem je že predlog, da bi se dalo podnapisom menjati razen velikosti (tudi nad 40 pik), tudi položaj, barva, pisava ...
Upam da se bodo tega še lotili.
Kot sem zasledil wd-jevci spremljajo bolj tale forum za popravke: http://wdtvforum.com/main/index.php?boa...
Na njem je že predlog, da bi se dalo podnapisom menjati razen velikosti (tudi nad 40 pik), tudi položaj, barva, pisava ...
Upam da se bodo tega še lotili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213626 (57089) | scipascapa |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257945 (72037) | dope1337 |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22436 (15874) | kamuee |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5139 (3312) | Robert1 |
» | DVD Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1823) | boogie_xlr |