Forum » Zvok in slika » WD TV.. kdo ima?
WD TV.. kdo ima?
podbevna ::
@ djordjevic:
Dokler ne bo FW uraden na njihovi spletni strani je moj glas definitiven NE.
Osebno bom počakal še kakšen teden dlje, da vidim ali bodo uporabniki še jamrali zaradi zatikanja. Baje se zatikajo 1080 .mkv-ji in tudi nekazetri 720 .mkv-ji.
Osebno bom počakal še kakšen teden dlje, da vidim ali bodo uporabniki še jamrali zaradi zatikanja. Baje se zatikajo 1080 .mkv-ji in tudi nekazetri 720 .mkv-ji.
djordjevic ::
Aha, torej so odpravili buge, ki so bili v verziji, ki jo je ScottWD prilepil na AVS?
No grave is deep enough to keep us in chains.
@ djordjevic:
Ja, jaz isto. Na AVS-u je bil nek link do spletne strani z enako podobo, kot je uraden FW-center pri WD in je pisalo 1.02, zato sem sklepal, da je 1.02 zunaj tudi uradno. Guess not. Sicer pa se mi nikamor ne mudi. Bomo rajši počakali. :)
R O N I N ::
Počakajte na uraden firmware, brez veze se zajebavat s tem prereleaseom. Če vam dela vse kar potrebujete že s starim FWjem, zakaj bi sploh nadgrajevali?
hamurabi ::
Moj WD TV prav tako zaenkrat deluje tako kot mora in tudi sam ne vidim potrebe, da bi se zajebaval z nekimi nepreizkušeni FW-ji.
opajec ::
torej,ga očitno nihče ne prodaja...., jaz bi ga pa res kupil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opajec ()
lowac ::
torej,ga očitno nihče ne prodaja...., jaz bi ga pa res kupil
V bigbangu je 109,99€, V comtronu okoli 105€, jaz ga dobim novega za 94€.
Niti ne. Disk 320GB passport ni dosti več vreden kot 79€. WD TV se pa tudi dobi pod 100€.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R O N I N ()
RuN ::
Novi pre-release v. 1.02.03
http://www.wdc.com/wdtvprerelease
Popravki v tej verziji:
-Windows-1250 Central European encoding added
-Subtitle rendering quality improved
-AVI loading time improved
-Fixed an issue where thumbnails weren't loading sometimes
-Thumbnail loading times improved
http://www.wdc.com/wdtvprerelease
Popravki v tej verziji:
-Windows-1250 Central European encoding added
-Subtitle rendering quality improved
-AVI loading time improved
-Fixed an issue where thumbnails weren't loading sometimes
-Thumbnail loading times improved
ge ::
Zdevo dal gor, zaenkrat kaže dobro.
Ker nimam časa sem sprobal samo podnapise in eno par 720-1080 MKV filmov. Špila brez problema. Šumniki so pristoni.
Meni mi je bolj všečen. Na prvi pogled nisem opazil kakšne razlike med prejšnjim in zdajšnjim nalaganjem (vsebine diska) in samega filma.
Za kaj več trenutno ni časa
Ker nimam časa sem sprobal samo podnapise in eno par 720-1080 MKV filmov. Špila brez problema. Šumniki so pristoni.
Meni mi je bolj všečen. Na prvi pogled nisem opazil kakšne razlike med prejšnjim in zdajšnjim nalaganjem (vsebine diska) in samega filma.
Za kaj več trenutno ni časa
Ge
ankow ::
Passport je dost bol praktičen!
lohk je ...ma kaj mi bo placa za 20 filmu...sej je tm pod tvjem...al je še en kabl al ni..za ga nost okoli je pa druga štorja
lowac ::
Točno tako sem študiral jaz, ko sem se odločil za nakup 1 TB 3.5''namesto 320GB 2.5'' prenosnega diska za ISTO ceno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()
Khm, a je za vklop "thumbnails" potrebna še kakšna nastavitev v meniu ali je zadosti da skopiraš sličico (120x180,enako ime) v željeno mapo ?
Npr. ,Hulk.jpg za film Hulk.mkv v mapo recimo "HD filmi".
Meni namreč ne deluje ?!?
-------------------------
Ups, že rešeno
Npr. ,Hulk.jpg za film Hulk.mkv v mapo recimo "HD filmi".
Meni namreč ne deluje ?!?
-------------------------
Ups, že rešeno
Ge
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ge ()
robertus23 ::
ne priporočam nalaganja te verzije firmware-a " pre-release v. 1.02.03 " - še vedno prihaja do veliko zatikanja pri 1080i.
sprobal sem večkrat pri firmwaru v. 1.01.2 isti film (1080i) ,pa dela brez kakršnega koli zatikanja, pri tem novem pa skoraj vsak fajl 1080i močno škripa.
lep pozdrav
sprobal sem večkrat pri firmwaru v. 1.01.2 isti film (1080i) ,pa dela brez kakršnega koli zatikanja, pri tem novem pa skoraj vsak fajl 1080i močno škripa.
lep pozdrav
Če bi prebral droben tisk, bi videli, da je to zaenkrat še beta verzija in da zna priti do določenih napak. Nekaterim se pač mudi, potem pa stokajo, kako nič ne dela!
Če opaziš, da kaj ne dela, namesto da pišeš sem, raje napiši na AVS forum v temo BUG LIST & FEATURE REQUEST thread. Tako je več verjetnosti, da se problem odpravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R O N I N ()
ridik ::
V srt. podnapisih še vedno ne bere šumnikov.
Lih kar sem sprobal in je isto kot prej.
Zgleda da bo treba še malo težit da poštimajo še šumnike.
Lih kar sem sprobal in je isto kot prej.
Zgleda da bo treba še malo težit da poštimajo še šumnike.
@ridik, si vklopil "šumnike" v nastavitvah (mislim, da je pod seting-system) ?
@robertus23, meni dela film 1080p (madagascar 2) brez nekega pretiranega zatikanja.
------------
Mimogrede, kakšne sličice (thumbnails), oziroma od kje, uporabljate za prikaz map kot so npr. Video, Slike, Filmi, Dokumnetarni, Risanke,.... ?
@robertus23, meni dela film 1080p (madagascar 2) brez nekega pretiranega zatikanja.
------------
Mimogrede, kakšne sličice (thumbnails), oziroma od kje, uporabljate za prikaz map kot so npr. Video, Slike, Filmi, Dokumnetarni, Risanke,.... ?
Ge
piek ::
Za thumbnaile - tukaj je par lepih zbirk.
za mkv:-
http://images.google.co.uk/images?hl=en...
za DVD:-
za Avi:-
DVD in Blu-ray pa tudi:
www.dvdactive.com
www.dvdtimes.co.uk
za mkv:-
za DVD:-
za Avi:-
DVD in Blu-ray pa tudi:
www.dvdactive.com
www.dvdtimes.co.uk
---
Finish it off if you started it!
---
Zgodovina sprememb…
- spremenil: piek ()
kmetek ::
Big Bang ima akcijo! WD TV + 320GB passport od WD = 179 eurov. Zelo ugodno!
KIT WD TV + USB DISK 320GB Transcend 25M
RuN ::
subert99 ::
Big Bang ima akcijo! WD TV + 320GB passport od WD = 179 eurov. Zelo ugodno!
KIT WD TV + USB DISK 320GB Transcend 25M
Raje dam 5eurov zraven pa da nekako zgleda.
Zheegec ::
Imel oba, Transcend je trpežen. Vržte WDja na tla pa boste videli.
Vrži 100 kom vsakega na tla na isti način, pa boš videl da razlike ni.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Sej se ne gre za to, da je odporen na udarce, ampak da zdrži čim več časa ob precejšni uporabi. Bol bi zaupal WDju v tem primeru.
bluefish ::
Vržte WDja na tla pa boste videli.Jaz sem pa čisto mislil, da je disk namenjen shranjevanju podatkov. No, očitno se da z njim početi še kaj več in bo dobro služil za sproščanje jeze.
Dejte se še malce razpisat, kako deluje najnovejša beta posodobitev. A se splača naložit, al raje počakam na dokončno verzijo?
Jaz sem jo zadnjič naložil za hec (vedoč, da se da z malo truda zadevo na player naložit zgodnejši firmware) in moram reči, da negativnih posledic nisem zasledil. Še najbolj mi pride prav, da po difoltu player skoči na mapo s posnetki, ne pa fotografijami, kot je prej. Gledal sem 720p, 1080i in divx, vse brez zatikanja ali kakršnihkoli težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213627 (57090) | scipascapa |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257947 (72039) | dope1337 |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22437 (15875) | kamuee |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5139 (3312) | Robert1 |
» | DVD Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1823) | boogie_xlr |