» »

TV Tuner programi

TV Tuner programi

chicolino ::

Pozdravljeni,
po hitrem (površnem) brskanju po forumu, nisem zasledil podobne teme.

Zanima me, če mi lahko kdo od vas priporoča kakšen dober program za tv tuner.
Sam sem probal program ki sem ga dobil skupaj z tv kartico (arcsoft totalmedia 3.0) vendar mi povzroča težave z snemanjem in ne ponuja kaj dosti funkcij. Po brskanju po internetu sem zasledil program SageTV ki pa mi ne deluje.
Skratka rabim program ki bi podpiral timeshift, PIP, ter gledanje enega programa in istočasno snemanje drugega. Model kartice pa je LifeView LV3H.

Hvala za odgovore.

JohanP ::

Time-shift na tej kartici zahteva hiter računalnik, z veliko rama in zelo hitrimi diski.
PiP na tej karti, po mojih informacijah ne deluje, enako je z gledanjem enega in gledanjem drugega kanala. Za te zadeve rabiš karto z dual ali triple tunerjem.
Lifeview ima za to kar ti hočeš serijo kartic Trio npr. FlyTV Express X1 MST-STA2

neonX ::

pinnacle mogoče?

kixs ::

Splaca se probat Cyberlink PowerCinema 6

CyberLink PowerCinema 6 is an all-in-one digital media center, delivering a complete entertainment solution for the digital home. Watch and record digital HDTV and listen to radio on your PC with PowerCinema’s bundled TV-tuner card. Enjoy music, videos, photos, and DVDs. PowerCinema 6 is also perfect for mobile TV and digital entertainment, transforming your notebook into a portable media center.

Sprobal na svojem Leadtek Expert tunerju in deluje zelo dobro. Slika je boljsa kot na prilozenem. Sam program je tudi kar zanimivo narejen, ceprav namesti kak servis prevec (bloatware).

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Han ::

ChrisTV je dokaj dober...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565730 (23438) k4vz0024
»

iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjev

162512 (2015) zcetrt
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919448 (12488) Izi
»

Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000

Oddelek: Kaj kupiti
272882 (2076) Izi
»

Tv kartica sapphire ati theatrix 550 pro

141643 (1303) alioni

Več podobnih tem