Forum » Programska oprema » Gonilniki za canon mp 610 (Vista 64bit)
Gonilniki za canon mp 610 (Vista 64bit)
l0g1t3ch ::
Deluje mogoče komu ta tiskalnik na visti 64bit ker meni nikakor noče In če komu deluje bi se priporočal za driver, ki ga usposobi.
Mi je pa čudno to da vista ob priklopu tiskalnika izpiše nekaj v smislu da naprava priklopljena na ta in ta usb port ne deluje pravilno in da zato ni mogoče inštalirati gonilnikov. Je mogoče kaj narobe s tiskalnikom ?
Mi je pa čudno to da vista ob priklopu tiskalnika izpiše nekaj v smislu da naprava priklopljena na ta in ta usb port ne deluje pravilno in da zato ni mogoče inštalirati gonilnikov. Je mogoče kaj narobe s tiskalnikom ?
fosil ::
Običajno je postopek instalacije tak, da najprej naložiš driverje in šele potem priključiš printer.
Postopek, da najprej priklopiš printer in pustiš windowsem da sami najdejo driverje običajno ni najboljši.
Postopek, da najprej priklopiš printer in pustiš windowsem da sami najdejo driverje običajno ni najboljši.
Tako je!
ender ::
Mi je pa čudno to da vista ob priklopu tiskalnika izpiše nekaj v smislu da naprava priklopljena na ta in ta usb port ne deluje pravilno in da zato ni mogoče inštalirati gonilnikov. Je mogoče kaj narobe s tiskalnikom ?Če se ti izpiše, da USB naprava ne deluje pravilno (in ne samo, da ni bilo mogoče najti gonilnikov), za začetek poizkusi stvar preklopiti v druga vrata, in po možnosti z drugim USB kablom. Če še vedno ni prepoznana, poizkusi še drug računalnik.
Postopek, da najprej priklopiš printer in pustiš windowsem da sami najdejo driverje običajno ni najboljši.To velja izključno za zanič robo, ki ti hoče skupaj z gonilniki nametati še kup nepotrebne šare (npr. HP-jeve low-end zadeve - 300 do 1200MB za "gonilnike"). Praviloma bi se moralo dati vsako napravo namestiti tako, da jo priključiš, in pustiš da Windowsi sami prenesejo gonilnike z interneta.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
l0g1t3ch ::
Pomoje je resno neki narobe s tiskalnikom, ker mi na vseh usb portih in z dvema kabloma zmeri javi da USB naprava ne deluje pravilno
Drugače sm pa poskusil tudi namestit gonilnike od canona pri odklopljenem tiskalniku pa mi je po koncu inštalacije zatežilo da gonilniki niso OK pa da če jih odstrani ali vseeno pusti. Bili pa so uradni canon gonilniki z njihove strani.
Drugače sm pa poskusil tudi namestit gonilnike od canona pri odklopljenem tiskalniku pa mi je po koncu inštalacije zatežilo da gonilniki niso OK pa da če jih odstrani ali vseeno pusti. Bili pa so uradni canon gonilniki z njihove strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer noče printatOddelek: Pomoč in nasveti | 1631 (1194) | MrStein |
» | HP laserjet 1018 in HP Probook 6550b nikakor mi ne uspre povezatOddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1644) | TwingoLove |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19792 (18364) | novuporabnik |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2504 (2317) | racunalnik3 |
» | tiskalnik ne najde usb vratOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (2182) | gruntfürmich |