Forum » Omrežja in internet » Internetna trgovina
Internetna trgovina
sloborder ::
hey,
Mene pa zanima če kdo kupuje kakšne stvari preku interneta..
Recimo je ze kdo narocil kdaj kaksno stvar za oblect prek interneta?
Ste kupovali ze morda v trgovini www.five-o.si če ste me zanima kako je to če naročim majico pa mi ni prav če lahko vrnem.. Pa kako dolgo dostavljajo itd. In se da sploh zaupat trgovinam na internetu?
hvala za odgovore in lp!
J
Mene pa zanima če kdo kupuje kakšne stvari preku interneta..
Recimo je ze kdo narocil kdaj kaksno stvar za oblect prek interneta?
Ste kupovali ze morda v trgovini www.five-o.si če ste me zanima kako je to če naročim majico pa mi ni prav če lahko vrnem.. Pa kako dolgo dostavljajo itd. In se da sploh zaupat trgovinam na internetu?
hvala za odgovore in lp!
J
Tody ::
Vsakemu lih ni treba zaupat, te pa ščiti zakon da karkoli kupiš po pošti lahko vrneš v 8 dneh po dostavi. Oni ti morajo pa vrnit keš brez vprašanj. Ni važno a je to topšop quelle ali internet.
kitewing ::
Spletna trgovina mora poslovati v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. 15 dni imaš časa, da sporočiš trgovini, da boš izdelek vrnil. Imaš pa potem še 30 dni časa, da izdelek vrneš. Preberi si zakon o varstvu potrošniko in ti bo vse jasno.
Poldi112 ::
Samo mora biti v nepoškodovani originalni embalaži. In mislim da zakon govori o 8 in ne 15 dneh. Plus da se nanaša zgolj na slovenske trgovine.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
sloborder ::
Hvala za odgovore!!!!!
Sem naročil in je vse tak kot more bit!!!
Zelo sem presenečen..
Lp
Sem naročil in je vse tak kot more bit!!!
Zelo sem presenečen..
Lp
MK42 ::
>Sem naročil in je vse tak kot more bit!!!
>Zelo sem presenečen..
Smem uprašat nad čem si presenečen? Nad tem, da je vse tako, kot mora bit?
>Zelo sem presenečen..
Smem uprašat nad čem si presenečen? Nad tem, da je vse tako, kot mora bit?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MK42 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 58875 (7062) | Groot |
» | Kaksne pravice ima kupec, ce z izdelkom v 8 dneh ni zadovoljen? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7737 (5861) | Nutcracker |
» | Vračilo ali zamenjava izdelka brez napake (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17418 (15538) | >>><<< |
» | Ali so me poskusili ogoljufati? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5745 (3761) | nokia6310 |
» | Nakup preko internet trgovin?Oddelek: Loža | 2022 (1578) | Wox |