Forum » Omrežja in internet » Novi modem...
Novi modem...
henrich ::
Lep pozdrav vsem...
Pred kratkim so mi siolovci naštimali paket trio, in seveda je s tem prišel tud nov modem (tist k je pač zraven tak velik bel mism, da je od Iskre...).
Zdej se ja pa pojavu en problem in sicer, ko prižgem računalnik se sred bootanja vse skupaj ustavi (tista modra črta obmiruje).
Če hočem da gre vse skupaj naprej moram modem ugasniti(z on/off gumbom), ga ponovno prižgat, da gre zadeva naprej...
PC sem že formatiral, vse na novo naložil,... problem ostal isti :S
Mislim pa da je nekaj narobe z gonilniki, ker včeraj sem dal dol tiste od mrežne in zadeva je delala tako kot mora...sam gonilniki morjo bit gor ane...
To je mal smotano delat ob vsakem zagonu... tko da če mi lahko kdo pove v čem bi bil problem, bi bil zelo hvaležen.
Uporabljam win XP SP2
Hvala za odgovore
Pred kratkim so mi siolovci naštimali paket trio, in seveda je s tem prišel tud nov modem (tist k je pač zraven tak velik bel mism, da je od Iskre...).
Zdej se ja pa pojavu en problem in sicer, ko prižgem računalnik se sred bootanja vse skupaj ustavi (tista modra črta obmiruje).
Če hočem da gre vse skupaj naprej moram modem ugasniti(z on/off gumbom), ga ponovno prižgat, da gre zadeva naprej...
PC sem že formatiral, vse na novo naložil,... problem ostal isti :S
Mislim pa da je nekaj narobe z gonilniki, ker včeraj sem dal dol tiste od mrežne in zadeva je delala tako kot mora...sam gonilniki morjo bit gor ane...
To je mal smotano delat ob vsakem zagonu... tko da če mi lahko kdo pove v čem bi bil problem, bi bil zelo hvaležen.
Uporabljam win XP SP2
Hvala za odgovore
Pyr0Beast ::
Mislim da imas opravka z nastavitvami matične plošče in windowsov.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Poglej ali se ti zažene normalno, ko izklopiš mrežni kabel.
V biosu drugače poišči za PXE boot in ga onemogoči, zelo bi pomagalo če bi povedal, kakšno matično ploščo imaš.
V biosu drugače poišči za PXE boot in ga onemogoči, zelo bi pomagalo če bi povedal, kakšno matično ploščo imaš.
Kolikor berem, ja, zanič gonilniki so za to mrežno. Baje naj bi novi iz Asusove strani vsaj omilili, če ne odpravili težavo.
henrich ::
No v biosu nism nikjer najdu PXE boot... in ne PC se ne zažene niti ko je kabel od mreže izključen... zažene se samo ko ni drajverjev gor al pa ko disejblam mrežno...
A to da mam zdej nov modem lahko kej vpliva na te težave?
A to da mam zdej nov modem lahko kej vpliva na te težave?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: henrich ()
Ajajaj, ja, to so gonilniki zagotovo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8758 (7315) | ngc2392 |
» | inštalacija windows xp s trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3130 (2270) | ngc2392 |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10798 (8312) | krepki |
» | DHCPOddelek: Omrežja in internet | 2041 (1563) | Mavrik |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1405 (1066) | pia |