Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri pisanju/tipkanju
Problem pri pisanju/tipkanju
fortunanto ::
Pozdrav.
Na hčerinem prenosniku Acer z naloženo Visto in naloženim office 2003 SLo, se ji dogaja pri pisanju v aplikacijah (Word, Outlook, enako v mozzili - po forumih itd.) da ji ob pisanju nenadoma preskoči kazalka v naslednjo vrsto, ali na začetek vrste, ali v drugo polje, oz ji je outlook med pisanjem maila le tega kar poslal in to dvakrat.
Ali mi lahko kdo svetuje, kaj in kako oz ali je imel kdo isti problem?
Še to v trgovini so mi svetovali vse programe enega po enega deinštalirat in na koncu če ni v redu še enkrat naložit Visto..... Vista Home Premium je bila prednaložena na prenosniku.
Hvala za pomoč
Na hčerinem prenosniku Acer z naloženo Visto in naloženim office 2003 SLo, se ji dogaja pri pisanju v aplikacijah (Word, Outlook, enako v mozzili - po forumih itd.) da ji ob pisanju nenadoma preskoči kazalka v naslednjo vrsto, ali na začetek vrste, ali v drugo polje, oz ji je outlook med pisanjem maila le tega kar poslal in to dvakrat.
Ali mi lahko kdo svetuje, kaj in kako oz ali je imel kdo isti problem?
Še to v trgovini so mi svetovali vse programe enega po enega deinštalirat in na koncu če ni v redu še enkrat naložit Visto..... Vista Home Premium je bila prednaložena na prenosniku.
Hvala za pomoč
- spremenil: fortunanto ()
StratOS ::
Lahko je tudi kakšna 'črna koda' vmes. AV program imaš gor ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
ender ::
Ali se je po tipkovnici kaj polilo? To lahko povzroči, da določene tipke začnejo pritiskat naključno (nova vrsta = enter, pošlji v Outlooku = Ctrl+Enter itd.).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Windows Live Essentials 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20070 (16881) | Tilen |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267356 (66948) | Seljak |
» | Windows Vista ali Windows XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3494 (3494) | Spc |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9458 (8087) | Razerzone |
» | Kaj sledi Visti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15050 (9408) | CCfly |