» »

Vrednost LCD monitorja

Vrednost LCD monitorja

_GiZmO_ ::

Pozdravljeni!

Zanima me,koliko bi bil vreden Samsung syncmaster 913n monitor!Star je nakaj čez 2 leti,je brezhiben,brez mrtvih pixlov!Prodal se pa bo,ker je potreba po nečem večjem!

http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Thx,L.P.
HP DV7-2130eg

DustWolf ::

Za računalniško robo velja nenapisano pravilo ki se ga nekateri držijo, da je cena rabljenega 2/3 tržne. :)

kixs ::

Ni nobenega pravila... prodas za toliko, kot ti nekdo da. Na trgu pac deluje osnovna ekonomska logika: ponudba in povprasevanje. Ponudbe "malih" LCD-jev je veliko, povprasevanja je malo... cena mora biti ze zaradi tega nizka. Ce pogledas za koliko se prodajajo novi 22". Potem ti je lahko dodatno jasno, da si lahko samo srecen, da ga prodas.

Koliko bos dobil? Nikoli ne ves... lahko 100€, lahko 80€... osebno bi ga verjetno obdrzal za dual-view.

Popravek:
sem sel pogledat tehnicne podatke... slabo tole (TN, ni DVI, 8ms), ce dobis 80€ je veliko. Boljsi 22" pride nekaj cez 150€. Dosti boljsi 24" pa okoli 260€.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

SodVina ::

Kar se tice LCD-jev: Cene rabljenih so pretirane. Realno bi rekel 80eur za tale monitor (jaz sem tocno za tega pred vec kot letom dni dal 100), ce pa pogledas po bolhi, pa ze za 100 eur ne dobis prakticno nobenega 19 lcd-ja. So pa isti LCDji gor vec ali manj cel cas(torej se jih zelo malo proda). Pred kratkim sem iskal 19-ko za bejbo, pa sem obupal, dodal par eur in kupil novo 22-ko.

Bottom line: 80eur. Kar je vec, je nateg.

korelem ::

@GiZmo,
sem ti poslal ZS, glede monitorja.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene na slo-techu.com in Bolhi.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7716217 (12296) ciki57
»

kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35850758 (22403) silo
»

Je nakup 4 leta starega 17'' LCD smiseln?

282075 (1362) Fizikalko
»

vrednost LCD-ja Samsunga 920T

Oddelek: Strojna oprema
81410 (1251) iverson3

Več podobnih tem