» »

AOC 2230FH

AOC 2230FH

WiLd_WiNd ::

Zagledal sem se v ta monitor in me zanima če ima kdo že kake izkušnje z njim, če si ga lasti oz. če ga je kje videl v akciji? =)

Mogoče kaka priporočila kateri monitor namesto tega? =)

kocbek ::

Sam sem naročil AOC 2230Fm, katerega dobim ta teden,ker bi na 2230Fh čakal predolgo.
Sedaj če se ti ne mudi počakaj pa ko ga malo stestiram ti sporočim(ko ga dobim seveda).Gre pa za identičen monitor le da je ima še v sebi predvajalnik za predvajanje filmov, slik in zvoka.
Specifikacije pa si lahko pogledaš kar na aoc-jevi strani, kjer je še nekaj slik monitorja.
?????

IVo ::

Jaz sem ga imel priložnost stestirati (2230Fm) in me je zelo presenetil; barve ima neverjetne (seveda za TN matriko). Kaj hočem povedat... Npr. črna je dejansko črna in se temno siva kot pri mojem domačem Samsung 226BW (S panel). Pa vgrajen predvajalnik ki bere tako z USB ključkov kot spominskih kartic je uporabna zadevica saj računalnika niti ne potrebuješ.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IVo ()

WiLd_WiNd ::

čas ni problem, saj zdaj imam 19 palčni samsung, ki je čisto vredu in ubisvtu me prav nič ne preganja da bi moral SEDAJ KAJ KUPOVATI =)... Bi pa bilo fanj, če bi si privoščil nov monitor, 19:10...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z zaslonom

Oddelek: Pomoč in nasveti
12660 (500) dawid
»

Kateri 22" LCD monitor kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14019020 (7503) ST-777
»

kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35850759 (22404) silo
»

Kateri NetBook (SSD, 9"+...)

374112 (2975) antonija

Več podobnih tem