» »

Multikulturnost

Multikulturnost

Temo vidijo: vsi
««
16 / 43
»»

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

Mhm, tko kot je Mengele strokovno medicinsko ugotovil, da so židje v resnici malce manj ljudje.

če je to znanstveno dokazano potem je to pač tko:) in nič drugače.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Saj je znanstveno dokazano, da so črnci in azijci malenkost drugačni od belcev. Če niste slepi, seveda. Potem so tu še razlike v krvi in vse to.

Ker pa se lahko plodimo med sabo, smo jasno ena sama vrsta. Vse od aboridžinov do brhkih švedinj.

donfilipo ::

Nekateri tropi so veseli novih genov (raznolikosti) ker jim v jedru miti govorijo da je to dobro. Eskimi so recimo na rit vrgli našega Bošnjaka češ, naj spi z njihovo ženo. In je to možak strokovno uočio. Jasno če bi kdo spal z njegovo ženo, bi pela čakija. Tu nekako stroka ne gre8-) Slovenci nismo bistveno drugačni od Bošnjakov. Morda za kak stopicljaj so naše ženske bolj emancipirane.

Večje razlike, kot jih priredijo geni, dejansko naredi kultura. Pomeni tisto, kar naša vrsta pije od staršev, vrtca, šol, knjig, TV, compa in svoje družbe! To pa lahko je kompatibilno z neko splošno kulturo, lahko je superiorno .. v smislu da ogromno doda, ali da ogromno izkorišča slabosti:)

V tem drugem primeru se rodi odpor, odpor pa včasih nastane že samo zaradi tega, ker je drugačno in zato zahtevnejše, ne nudi pa več ono ekstra veliko,...kot so recimo pridno in zvesti sužnji za časa enakopravnosti v USA:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

arnecan1 ::

Izgleda, da v Evropo prihaja ameriška politična korektnost.

http://www.rtvslo.si/svet/britanski-lov...

Počasi bo policija lahko pregledovala samo belce, ker če bodo ustavili osebo druge barve kože, bo to že rasizem.

jype ::

arnecan1> Počasi bo policija lahko pregledovala samo belce, ker če bodo ustavili osebo druge barve kože, bo to že rasizem.

Kar je tudi prav, ker so kriminalci izključno belci. Vemo, da vse ostale rase živijo v sožitju in harmoniji z vsemi ostalimi.

jype ::

Nism se hecu, mene so do zdaj okradli, pretepali in ogoljufali izključno belci.

Tudi žlebove so mi belci pokradli.

D3m ::

jype je izjavil:

Nism se hecu, mene so do zdaj okradli, pretepali in ogoljufali izključno belci.

Tudi žlebove so mi belci pokradli.


Imaš izredno srečo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

gendale ::

sej cigani so belci

tko da
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

jype ::

D3m> Imaš izredno srečo.

To vsi kriminalci rečejo (in vsi so belci).

Utk ::

Tudi vsi troli na tem forumu so belci.
Drugače je pa lepo brat kakšen rasist je naš strpni multikulturni jype. Točno tak kot se za kvazi liberalca spodobi.

gendale ::

drgač sem že jst par dni nazaj odprl temo glede tega da je rasizem v sloveniji bv

ker itak ni drugih ras in pol govorit da so črnci krivi za vse izpade debilno
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

jype ::

gendale> ker itak ni drugih ras in pol govorit da so črnci krivi za vse izpade debilno

V resnici ni brezveze, ker če hočeš zaposlit najboljše kitajske matematike ti precej narobe hodi, da jih skini ganjajo po mestu in jih pretepajo (ker potem rajš pobegnejo na zahodno obalo ZDA, kjer jih ne).

Utk> Drugače je pa lepo brat kakšen rasist je naš strpni multikulturni jype.

Ane, kok je fino. "Nism samo js tak pezdé, tut jype je!"

STU-III ::

Ne moremo biti proti črncem ali belcem, oboji so dobri in slabi, bi pa rekel, da v nekaterih državah preveč krivijo črnce za vsako stvar in so preveč vzvišeni do njih... Vsak si zasluži uspeti v življenju, ne samo belci in ne samo črni temveč oboji.
Line secured.

LuiIII ::

Ko je kriza se trop obnaša kohezivno in začne iskati medsebojne skupne lastnosti in interese ter diferencirati in poudarjati razlike v primerjavi z drugimi. To samo kaže, da je trop v krizi. Tako je vedno bilo in kot kaže še nekaj časa tudi bo.
Glede ciganov mislim, da niso vsi po vrsti nesprejemljivo problematični, so pa njihove vrednote ter način življenja pač bistveno drugačni od večinskega prebivalstva v Evropi. Kar samo po sebi sicer ni problematično (npr. Amiši v ZDA) ampak po mojem cigani odstopajo dosti bolj kot omenjeni Amiši. Ampak glede na stanje v Prekmurju, kjer očitno dovolj dobro sobivajo, je stanje lahko tudi drugačno. Seveda pa se stanje ne more spremeniti čez noč in je potrebno veliko spoznavanja z ene in druge strani. Dolenjski cigani, ki veljajo za problematične morajo enostavno najti neko legalno nišo s katero bodo postali nek tvoren faktor v slovenski družbi. Seveda mi na prvo žogo pade reciklaža odpadkov ipd. a to je morda zgolj moj stereotip.
Drugače pa je multikulti v Evropi bolj ali manj mrtev ker jo zgodovinsko v večini sestavljajo države narodov. EU kot tak je seveda nastal ravno iz razlogov preprečiti nadaljne konflikte v Evropi in Evropo gospodarsko povezati. Glede na to, da je jug EU v gospodarski ter da je federalizacija Evrope praktično nemogoča, je popolnoma jasno, da se lahko EU zelo hitro zruši. Kaj to pomeni za mir in prosperiteto na kontinentu pa si verjetno zna vsak sam predstavljati.
Seveda pa bolj ko gremo proti zgodovinskem braniku Evrope (Balkan: krščanstvo vs. islam), manj je multikulti mogoč iz čisto preprostih zgodovinskih razlogov. Tudi jugoslovanski multikulti projekt (Bosna) je propadel iz verjetno ravno omenjenih razlogov (vsak narod je želel svojo narodno državo). Dokler je bil dovolj močan ideološki, finančni in represijski podpornik (Jugoslavija) je zadeva delovala, potem pa se je seveda razblinila kot milni mehurček. Drugače pa je seveda v državah, ki so nastale na drugačni, recimo temu idejni (kapitalistični), bazi (bivše kolonije kot so npr. ZDA, Kanada, Avstralija,...).

Utk ::

jype je izjavil:


Utk> Drugače je pa lepo brat kakšen rasist je naš strpni multikulturni jype.

Ane, kok je fino. "Nism samo js tak pezdé, tut jype je!"


Ne, v resnici je tako: "Jaz nisem pezdé, jype pa je, čeprav vsem drugim moralizira".

Ampak glede na stanje v Prekmurju, kjer očitno dovolj dobro sobivajo, je stanje lahko tudi drugačno.

Mit o pridnih prekmurskih Romih je že davno busted, zato raje nehajmo s tem:
- http://www.dnevnik.si/kronika/267736
- http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d...

Dolenjski cigani, ki veljajo za problematične morajo enostavno najti neko legalno nišo s katero bodo postali nek tvoren faktor v slovenski družbi.

Saj so jo, pa ne eno:
- izkoriščanje vseh legalnih načinov za pocuzat denar od države in dobrodelnih organizacij, tudi preko diskriminatornih zakonov
- nelegalni načini kot so nadlegovanje ljudi dokler jim ne dajo kak cent
- še bolj nelegalni načini kot so preprodaja orožja

Tudi jugoslovanski multikulti projekt (Bosna) je propadel iz verjetno ravno omenjenih razlogov (vsak narod je želel svojo narodno državo).

To ni bil jugoslovanski projekt, ampak je veliko starejša stvar, ki je enostavno nastala, kot je pri nas nastalo domobranstvo in partizanstvo, na srečo pa v Sloveniji nimamo v navadi imet doma orožje in mačet, ker drugače bi slej ko prej to vprašanje rešili old fashioned way .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

donfilipo ::

Drugače pa je multikulti v Evropi bolj ali manj mrtev ker jo zgodovinsko v večini sestavljajo države narodov


Tu se nekako ne moremo dogovoriti kaj je multikulti.

A:--Ali: da da bi MORALI vsi gledati vse kot enakopravne ne samo pred zakonom ampak tudi kulturološko in enostavno človeško, kar pomeni recimo da bi ne trznili, če vam črnec kitajec ali rom poroči hčerko. Če jo bosanec tako i tako nema trzanja8-)

B:--Ali: da v eni nacionalni državi (in vedno več državah) nastaja vedno večji konglomerat kultur, ras in nacij...po zakonu globalizacije in liberalnega kapitalizma, pa ne glede na težave, ki s tem nastanejo!!!

V primeru A je jasno da multikulti kot nek ideal zgublja trenutno na sapi...sploh v Evropi...spet. Ja migracije in prodor islama je eden od problemov.

Samo če hočemo biti realisti, pa moramo priznati da pač multikulti je in to vedno večji in da razen Dolfija in liberalnih floskul iz primera A, ter nekaj dobre izobrazbe---Dolfi, nacizem in rasizem sploh ni nobena rešitev. Zdaj pa lahko pa tudi rečemo, da je multikulti sajenje koruze skupaj s ohrovtom in potem ugotovimo, da je pa to pa sploh brez veze. Ok nekatere t.i logične napake,...ali namerna pezdekanja so pa res ono 'majstorski trmasta', ker so perfektno naučena8-)

Torej kaj je multikulti?
A ali B?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

jype je izjavil:

arnecan1> Počasi bo policija lahko pregledovala samo belce, ker če bodo ustavili osebo druge barve kože, bo to že rasizem.

Kar je tudi prav, ker so kriminalci izključno belci. Vemo, da vse ostale rase živijo v sožitju in harmoniji z vsemi ostalimi.

Sarkazem gor ali dol, ampak kakšen malinovec bi ti lahko to tudi verjel. Tvojo zgodbico, da npr. črnci ali druge manjšine niso sposobne nasilja, ponavlja tudi liberalni Hollywood, je pa daleč od resnice. In današnja mladina je že precej indoktrinirana.

V Ruandi so večinoma z hladnim orožjem pobili v kratkem času pobili 1 mio ljudi, kaj bi šele bilo, če bi imeli orožje Zahodnih držav?

In nauk zgodbe? Mogoče bi Jype moral oditi v Harlem ali kakšno multikulturno londonsko četrt, da bi na svoji koži izkusil ali bi tam bil oropan ali tepen. Mogoče bi imel dovolj časa, da bi napadalcem razložil, da je na njihovi strani in naj ga za božjo voljo pustijo na miru, saj drugače pade v vodo njegova teorija o pacifizmu nebelcev.

donfilipo ::

Nič ne pomaga. V USA imamo celo črnskega predsednika. Pomeni multikulti je dejansko spravil ljudi v idealu liberalizma v delirij, da so verjeli tremensu, da ni američan8-)

Še enkrat težave so.

Samo arcnija se reče pokol in genocid pa ni solucija. Morda se Ruanda zmaže pač zaradi bolečine v kur.. večine razvitih. Samo pokoli po balkanu so pa že bliže in še zdaj ene travme in posledice so.

Rešitve zaradi klanja pa praktično nobene. Razen za one, ki trdijo da je preveč ljudi:) No za te pa tudi šraufam eno bombo. Tako da: sad če:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Utk ::

arnecan1 je izjavil:


In nauk zgodbe? Mogoče bi Jype moral oditi v Harlem ali kakšno multikulturno londonsko četrt, da bi na svoji koži izkusil ali bi tam bil oropan ali tepen. Mogoče bi imel dovolj časa, da bi napadalcem razložil, da je na njihovi strani in naj ga za božjo voljo pustijo na miru, saj drugače pade v vodo njegova teorija o pacifizmu nebelcev.

u u u, na to pa poznam odgovor, belci so krivi. Ker so kupili prapraprapardedka od drugih črncev in ga pripeljali v Ameriko za sužnja. Čudno samo da kakšni potomci nemških taboriščnikov nimajo takih problemov.

Tudi za Ruando so belci krivi, čeprav se zdaj ne spomnim izpeljave.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

arnecan1 ::

Multikulti je trenutno sicer zelo popularen, ampak tudi Jugoslavija je nekoč bila. Pa smo na koncu videli na lastne oči krvavi konec teh sanj.

Za multikulti si npr. lahko pogledate tudi primer Fidžija ali nemire na Tongu proti Kitajcem. Nalašč sem izpostavil dve obskurni, majhni državi. To se bo prej ali slej ponovilo tudi v velikih državah, samo malo dlje bo trajalo.

Utk je izjavil:

arnecan1 je izjavil:


In nauk zgodbe? Mogoče bi Jype moral oditi v Harlem ali kakšno multikulturno londonsko četrt, da bi na svoji koži izkusil ali bi tam bil oropan ali tepen. Mogoče bi imel dovolj časa, da bi napadalcem razložil, da je na njihovi strani in naj ga za božjo voljo pustijo na miru, saj drugače pade v vodo njegova teorija o pacifizmu nebelcev.

u u u, na to pa poznam odgovor, belci so krivi. Ker so kupili prapraprapardedka od drugih črncev in ga pripeljali v Ameriko za sužnja. Čudno samo da kakšni potomci nemških taboriščnikov nimajo takih problemov.

Tudi za Ruando so belci krivi, čeprav se zdaj ne spomnim izpeljave.

Ti bo že Jype pomagal iz zagate:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()

donfilipo ::

No Jugoslavija (deli teritorij) sem prepričan je en od projektov mednarodne skupnosti, kjer se investira veliko, da bi multikulti spet deloval. Ker tam kjer ne in tli sovraštvo in spor, je tudi posel mrtev. In proizvodnja, ljudje pa tu in po Evropi. Tam so samo za dopust. Kako da jim takrat nekako znese v miru je pa deloma misterij:|

Je pa res. Ko gre gospodarstvo v maloro izbruhne nacizem. Samo prinese NIČ. Razen mrtvih in trpljenja. Na koncu je potem vsaj v razvitih kulturah spet opcija multikulti.

Celo Kitajci si genocida kakega miljončka ali petih ne morejo več privoščit, brez da bi jih drago stalo8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

razen če kdo misli da fašizem z izgonom tujcev in redom in radom, zaprtimi mejami in tesnim sodelovanjem kapitalistov in diktatorja lahko deluje super in konkurira liberalnemu globalnemu kapitalizmu, Da recimo če kdo kaj reče čez diktatorja požame šus in da je vzgoja taka da se ne ve, kako v jedru je lahko kdo kaj drugega kot kitajec in še homo sapiens:))

Tudi to kot vidimo gre in bo še nekaj časa šlo....samo ni pa to nujno dobro...ali boljše od recimo kaj vem Danske...zemlje obečane8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

donfilipo je izjavil:

razen če kdo misli da fašizem z izgonom tujcev in redom in radom, zaprtimi mejami in tesnim sodelovanjem kapitalistov in diktatorja lahko deluje super in konkurira liberalnemu globalnemu kapitalizmu, Da recimo če kdo kaj reče čez diktatorja požame šus in da je vzgoja taka da se ne ve, kako v jedru je lahko kdo kaj drugega kot kitajec in če homo sapiens:))

Tudi ti kot vidimo gre in bo še nekaj časa šlo....samo ni pa to nujno dobro...ali boljše od recimo kaj vem Danske...zemlje obečane8-)

No, fašizma si verjetno nihče ne želi, vsaj zavestno ne. Bi bilo zelo neumno in verjetno krvavo.

Ampak po drugi strani, če se multikulti ne bo umiril, bo prišlo do krvavega apeshita in to z fašizmom ali brez njega. Krivci pa so na dlani, Jype in podobni, ker probajo zmešati nevarne kemikalije skupaj, pa bo prišlo do eksplozije.

Pa da se razumemo, nisem proti temu, da v Slovenijo pridejo tujci, samo njihovo število in od kod pridejo mora biti hudičevo dobro premišljeno. Takšen "multikulti" bi še deloval, Jypeov, ko sprejme v Slovenijo 1 mio ljudi bilokakšne kulture, vere in izobrazbe, je obsojen na krvavi propad.

donfilipo ::

Krvavi dan se bliža, če ne spremenimo attituda.

Ono z omejeno imigracijo je podoben hec kot vojna proti drogam. Ne dela.Par ljudi ima korist in že se najde ovinek. Kjer je volja je pot8-)

In potem ko se število ljudi drugih kultur, ras in nacij poveča (kapitalizem!) je pa treba multikulti peljati v navidez koristen tak melting pot, da se lahko sploh kaj našega še ohrani. Da se ne čuti ogrožena nobena kultura. Ono naravno se niti ne bi. Po dolgem streljanju bi nekako spet fehtarili da pridejo delat za 400€, ker Dachau ne dela dobro:) Sem videl.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Mipe ::

Če bi multikulti deloval, ne bi bilo potrebe po ustanovitvi ločene države, kot npr. Kosovo.

donfilipo ::

Malce obrata je. Če multikulti ne bo deloval tudi Kosovo ne bo. Ali pa se bodo tamkajšnji Srbi morali odcepiti - izseliti. Problem je pa spet potem, ker je tudi Srbija multikulti in tudi Albanci po svetu težijo za svojo kulturo, torej v svetu za multikultijem, če bodo pa kdaj imeli podmornice namesto na premog:) na recimo jedrsko energijo:)), ...hočem reči bodo postali interesantni in voljni recimo za Kitajske projekte, ...bodo pa tudi samo prosili Alaha naj jim da multikulti, ker potem bodo pa oni masovno ogroženi:)

No pa tudi v Makedoniji so IMHO ker Makedonci nimajo ambicij do Hiroshime preko Drine, lepo prisiljeni v multikulti. Pasalo ali ne.

Multikulti po svetu deluje. Ne ker je ono dobar skroz,...ampak ker ni alternative pri mednarodni menjavi blaga in dela. Praktično povsod, kjer lahko rečemo, da je svet preko traktorja in skreta na štrbunk:) Ponekod pa pride tudi katastrof, nacističnih spopadov, kjer bi se zgražale SS divizije nad okrutnostjo in barbarstvom:) ...ampak solucije pa ti spopadi kljub masovnim intervencijam le ne prinesejo. Veliki šerif na koncu vendarle mora vztrajati na multikultiju.

Rešitve prej so bile ono: genocid in basta. Nikome ništa. Zmagovalec poje in slavi.

Danes to ne gre več. Nekako ne dela v naši civilizaciji na tej stopnji.

Zdaj kdor trdi ....//(moram nekako spet pogledati onega Norvežana Breivika , ki je napadel nedolžno deco, češ da so bili okuženi z multikultijem in iz bedarij, ki jih je pa prepisal od uglednih desničarjev razbrati ali nemara neoDolfi v EU ima 0,0002 promile šanse:)//.... da bi moralo delati, pa naj ponovno pozivam, razloži kako, da bi bilo to dobro za nas, ki nas je samo milijon. Samo milijon ki ga življenje krotoviči. HA?

Zapreti meje in podobne ponavljam so prazne marnje. Formalno je zelo težko tujcu dobiti Slovensko državljanstvo. Lahko bi celo prepustili 'fuhrerju 2' kontrolo. Samo kad bi mu neko opalio 3 šamare in bi ga obšli ko china poljskega redarja v Indijskem zalivu...bi bilo pa malo pozno jamrati odkod toliko tujcev v Sloveniji. In kaj storiti, razen drpajsati one nemogoče: nočemo džamije, da bi nas nemara okrcal celo sam Obama, ali pa tudi nek najbolj bel in konzervativen marjanski president? A? Ker je tam v ustavi 200 let stari, da ima vsak pravico do svoje vere in verskih ritualov in objektov. Oziroma tako nekako.

Če multikulti ne bi deloval, ne bi bilo USA.

Jugoslavija pa pač ni še bila dozorela predvsem gospodarsko (in mogoče splošno civilizacijsko:), da bi tu delovalo karkoli. Se kaže še danes. Tudi pri nas. Jugoslavija je rabila diktatorja. In so ga vsi imeli radi, ker so nekako vedeli kaj preprečuje. Brez diktatorja rabimo pa pamet. In manj jamrarije posle jebanja, da smo pa nemara premajhni za državo. A sad si se setio ha?:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Multikultija v ZDA ni oz. ne deluje. Res da je tam vseh milijon narodov, ampak vsi zivijo enako, kot americani, ali pa so zaprti v svoja geta. Razlicni ne zivijo skupaj, se bogati in revni ne, kaj sele razlicne kulture. Pustimo razna hipijevska stanovanja, v njih ne zivi niti en procent. Toliko mesanja kot ga je v jugo republikah je res malokje. V kateri drzavi na svetu hodi sincek milijonarja v isto solo kot mali romcek brez vsega, kot je to na Dolenjskem? In se si kater hipi upa dalence zmerjat z rasisti..kje pa je se tako? Pa ne pravim da je s tem kaj narobe, ampak Svedi bi ze zdavnaj izpisali svoje otroke, in se preselili po potrebi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Ramon dekers ::

Ker tam kjer ne in tli sovraštvo in spor, je tudi posel mrtev.


Izrael, Kitajska, Japonska, Tajska dobro vozijo. Jasno je da lahko pripeljše celo Afriko v Evropo in kaj potem?

donfilipo ::

Multikultija v ZDA ni oz. ne deluje. Res da je tam vseh milijon narodov, ampak vsi zivijo enako, kot americani, ali pa so zaprti v svoja geta


Ne živijo vsak na svojem planetu. Živijo skupaj. In pojejo vsaj včasih so celo ono: In Slovenia there is dekla Mitza8-) Res je imajo eno umetno nacijo ameriško, pod njo pa tudi korenine in razlike v kulturi.

Neko ekstremno mešanje v jugi je tudi posledica precej prisiljene umetne delitve Slovanov, pod vpadi turkov poturčevanje in še kak faktor invazije zraven. Nas so z zahoda jedli Germani. Ni pa to samo čisto negativno..vedno. Čeprav povečini v revščini in zaostalosti res.

Zdaj razredna razslojenost tudi prinaša težave, pa tu niti ne bi o tem. Koliko pa Švedi izpisujejo svoje otroke, ko jih recimo balkanski modrijani počasi začenjajo učiti 'šta je život' bom pa nemara pogledal. Prej verjetno malce kresnejo ono po nordijsko in veliko tišje kot črni dolfijevi arijci..pa je spet mir. No težave pa bodo. A se ne bodo imeli kam izseliti. Borili se bodo in vztrajali na mutikultiju.


Izrael bi bil lahko amerika 2, če ne bi bil v nenehni vojni. Kitajska je fašistične homogen, Japonska pa prekleto kulturno fašističen otok, kot taki so se zmazali, ker so pristali na poraz, kapitalizem, trgovino, a ne na popolno preobrazbo njihove specifične civilizacije.

Ja Kitajska in China so v jedru po mentaliteti absolutne skoraj božje diktature, ki bi utegnili ogroziti multikulti Eusarijanski model, še prej se bosta pa stolkli med sabo8-) In ne podcenjujem Eusarijskega besa. Če bo treba bo pa nuke them:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Jasno je da lahko pripeljše celo Afriko v Evropo in kaj potem?


Ne moreš in v jedru nihče noče. Celo Tomo Križnar ne. Raje bi imel mir in minimalne pogoje za življenje tam kjer so in so bili nekako svoji. Čisti:)

Samo vseeno bodo pa prišli, kar veliko njih, pa če pride ponavljam Dolfi2. Oziroma so že. In kaj lahko narediš?

Ok da si reven ko cerkvena miš je dobra taktika. To moram desničarjem čestitati;(( Samo ni pa to za vse dobro!!!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

In če vprašate kako zgleda da ne pride šamkanc na Japonsko, v Slovenjo pa lahko, čeprav so zakoni skoraj identični? O imigraciji. Ali če bi bili identični?

Zato ker mora tam uradnik, ki bi zgrešil smisel zakona skupaj z sorodniki narediti harakiri8-)

Pri nas se mora samo potihem smejati in šteti:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

alexa-lol ::

Te debate glede rase so smešne. V končni fazi se dajo identificirati geni, kombinacije ATCG ki povzročajo "raso". Računska moč gre v neskončnost, znanje o delovanju genov se tudi razvija in čez cca 50 let ko boš žele imeti otroka boš šel v nek center, tako kot danes npr. na MRI slikanje glave, kjer ti bodo "sprogramirali" otroka, tako da bo zgledal kot arijec, kot afričan, kot azijec... kot karkoli si želiš.

Te prognoze da bo čez 50 let več črncev v US kot belcev so smešne... do takrat bo znanost že ugotovila kako spremeniti genski zapis človeka on the run in tako kot danes nekateri spremenijo spol bodo takrat nekateri spremenili svoj genski zapis, raso, barvo oči... karkoli.

USS Wasp ::

@alexa-lol
nobena demografska prognoza ne kaže na to, da bi bilo v ZDA čez 50 let več črncev kot belcev, bodo pa v ZDA čez par destletij v večini mehiški mestici, ki bodo izpodrinili tako belce kot črnce, ZDA bodo povečana Mehika.

To, da bodo pa čez 50 let kar v nekem stroju sprogramirali kakšen bo otrok, je pa malo bosa SF utopija. Pa tudi če bi bilo to mogoče, ne vem zakaj misliš, da bi pa druge rase vse želele, da bodo njihovi otroci beli.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Wasp_%28CV-18%29

Vajenc ::

V ZDA multikulti deluje tako, da so domorodce zatrli in poskrili. Podobno v Avstraliji. V EU si takega modela ne želimo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype ::

Utk> Ne, v resnici je tako: "Jaz nisem pezdé, jype pa je, čeprav vsem drugim moralizira".

Vidim, ja. Ti nisi pezde, ker to so lahko samo cigani in črnci. Pa jype, on je izjema.

Ramon dekers> Izrael, Kitajska, Japonska, Tajska dobro vozijo.

Nope.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Utk ::

jype je izjavil:

Utk> Ne, v resnici je tako: "Jaz nisem pezdé, jype pa je, čeprav vsem drugim moralizira".

Vidim, ja. Ti nisi pezde, ker to so lahko samo cigani in črnci. Pa jype, on je izjema.


Ne, vsak je lahko, samo eni nismo, eni pa ste, čeprav mislite da niste.

jype ::

Utk> Ne, vsak je lahko, samo eni nismo, eni pa ste, čeprav mislite da niste.

Mlad si še.

Ramon dekers ::

Te prognoze da bo čez 50 let več črncev v US kot belcev so smešne... do takrat bo znanost že ugotovila kako spremeniti genski zapis človeka on the run in tako kot danes nekateri spremenijo spol bodo takrat nekateri spremenili svoj genski zapis, raso, barvo oči... karkoli.


Brave new world? Japajade, kdaj so že govorili, da bodo ukinili avtomobile in se bomo vozili po luftu.
Razvoj bo mogoč samo določeni kliki ostaih 99% ljudi pa bo zadovoljna z možnostjo operacij in MRI slikanj.

bolkonsky ::

V Nemčiji npr. na številnih šolah nimajo pri športni vzgoji pri dekletih plavanja, ker večini muslimank starši ne dovolijo, da gredo na bazen.

Mipe ::

bolkonsky je izjavil:

V Nemčiji npr. na številnih šolah nimajo pri športni vzgoji pri dekletih plavanja, ker večini muslimank starši ne dovolijo, da gredo na bazen.

Nimajo vse šole bazena.

bolkonsky ::

Mipe je izjavil:

bolkonsky je izjavil:

V Nemčiji npr. na številnih šolah nimajo pri športni vzgoji pri dekletih plavanja, ker večini muslimank starši ne dovolijo, da gredo na bazen.

Nimajo vse šole bazena.


Sj ne predstavlja ovire to da večina šol nima bazena...

alexa-lol ::

USS Wasp je izjavil:

@alexa-lol
nobena demografska prognoza ne kaže na to, da bi bilo v ZDA čez 50 let več črncev kot belcev, bodo pa v ZDA čez par destletij v večini mehiški mestici, ki bodo izpodrinili tako belce kot črnce, ZDA bodo povečana Mehika.

To, da bodo pa čez 50 let kar v nekem stroju sprogramirali kakšen bo otrok, je pa malo bosa SF utopija. Pa tudi če bi bilo to mogoče, ne vem zakaj misliš, da bi pa druge rase vse želele, da bodo njihovi otroci beli.


jype ::

arnecan1 ::

jype je izjavil:


Še en primer, da multikulti deluje samo v Zahodnem svetu, kjer se uveljavlja s silo. Drugod multikulti kar hitro preprečijo:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d...
Sicer pa je zanimiv tudi naslednji citat iz novinarskega zapisa:
Islam je na otoku glavna vera in v nekaterih odročnih delih tuje turiste znaki opozarjajo, da morajo spoštovati tamkajšnjo kulturo in se pokrivati.

Bognedaj, ko v Evropi damo prepoved zoper burke, smo pa mi nestrpni in zaostali. Vsaj po besedah skrajnih ultrahumanistov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()

PaX_MaN ::

arnecan1 je izjavil:

jype je izjavil:


Še en primer, da multikulti deluje samo v Zahodnem svetu, kjer se uveljavlja s silo. Drugod multikulti kar hitro preprečijo:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d...
Sicer pa je zanimiv tudi naslednji citat iz novinarskega zapisa:
Islam je na otoku glavna vera in v nekaterih odročnih delih tuje turiste znaki opozarjajo, da morajo spoštovati tamkajšnjo kulturo in se pokrivati.

Bognedaj, ko v Evropi damo prepoved zoper burke, smo pa mi nestrpni in zaostali. Vsaj po besedah skrajnih ultrahumanistov.

Glede na linkan članek (in nelinkan citiran z rtvja) - tolk islamofobije iz tvojga zapisa že dolgo ni blo na S-T.

Mipe ::

Govoriš, kot da je islamofobija nekaj slabega.

arnecan1 ::

A mogoče napišem kaj neresničnega? Če je zadnji novinarski prispevek laž, ni to moja krivda, link sem samo prilepil.

Ali pa mogoče ciljaš, da napad s kislino ni nič kaj takega?

donfilipo ::

In spet eden, ki ne ve, kaj je multikulti in to v jedru. Nekako iz nekega ritnega vogla vleče neko čudno vizijo Butalcev, da se da Tepanjčanov ogniti in imamo čisto eno raso in en volk8-)


Multikulti je pač vedno bolj normalno stanje. Še enkrat...prinaša obilo težav in nezgod. Alternativa je japonska ali deloma morda čineska imperialna božja etika.

Eusarijska etika, kjer prevladuje v jeziku nekako anglosaški...v filozofiji (družboslovju:) pa ne ravno:) otoška filozofija...pa ne pozna pravega drugega stanja kot multikulti...ali bridko vojno in to kar redno.

Ti napadi s kislino, ker dekleti nista pokriti..bodo pa tem islamistom ne direktno, ampak preko hudiča, prinesli še kar nekaj bombardiranj, medsebojnih pokolov med frakcijami in revščine. Dokler se ne zavedo, da narobe tolmačijo koran! Res. In potem bodo pa obsojeni na multikulti. Skoraj zagotovo.

Tam kjer islam je pristen in vedno bolj očiten, viden...tam je treba v kolikor nismo pripravljeni voditi verske vojne in genocida nad islamom, ...torej tam je treba skrbeti za multikulti predvsem v lastnem interesu.

V nasprotnem primeru je treba seveda biti glasen borec in podpornik Breivika. Morda brez neke logične napake:)), kjer streljamo ne islamiste...ampak deco levičarjev8-).

Pa bi rad videl taka realna muda. Najprej da pokaže smiseln načrt. Ala Dolfi Breivik8-)

Ono: 'mi ne bi multikulti, ker ni fajn'...je pa popolnoma brez veze.
Nahod tud ni fajn.

In VSI vemo da multikulti prinaša tudi težave in sproža nacionalizme VSEH sort. Danes v moji vasi še zdaleč ni več glavni nacionalizme s strani Slovencev do balkancev. In zato je multikulti tudi patriotski.

Ali pa idiotizem kot ata, ki svari svojo devico, da če bodo otroci črnolasi bo pa hudič in jih bo polil s kislino.

Bemu boga....ej v liberalnem kapitalizmu in z odprtimi mejami NE GRE drugače, kot da imamo multikulti. Ker ljudje prihajajo v tropih. In so rodbinsko zelo lojalni. Se reče: ponoči ne žagajo sosedovega plota8-) ....ampak si skušajo pomagati in se tolažiti. To dolgoročno pomeni, da bo vse slovensko izumrlo, če ne bo multikultija!!!!

Alter japonsko z tako zakompliciranimi samodisciplinskimi postopki in kaznimi, da cel svet beži proč...e to je pa v jedru posebne sorte mravljišče, ki pa do sedaj ni ustvarilo toliko kot drobne napake v dojemanju bistvenega (kopiranje mema v multikultiju!), ki so prinesle tudi inovativne uspešne mutacije in s tem revolucionarna spoznanja!!! To kar imamo eusarijci je multikulti in smo trenutno kulturno superiorna rasa v univerzu8-O

In ja ne spet s tisto: zakaj hodite..doma bodite in zakaj jim ne bi prepovedali prihajati.

Na take mam jest bolj koristen predlog:
Dej gnar (veliko:) pa bo eden manj:)) Idiotizmi so manj simpatični!

(P.S) Je pa res, da pa ifiozizmi nikoli niso evolucijsko hitro kaznovani in me muči zakaj za vraga tako. Mislim da se mi že rahlo šajna:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Mipe ::

Preveč posplošeno predstavo o multikultiju imaš, donfilipo. Multikulturalizem pomeni sobivanje večih kultur na istem območju. So tudi oblike, ko se te kulture enostavno pomešajo v juho - in ni etničnih konfliktov. Eni pa to zmotno jemljejo za uspeh multikultija, čeprav je v bistvu ena kultura.

arnecan1 ::

donfilipo je izjavil:

In spet eden, ki ne ve, kaj je multikulti in to v jedru.

Vem, da multikulti ni v redu.

Imaš pa vsekakor dobre argumente. Včasih je bil vsemogočni argument Hitler, danes je pa to Breivik. Ali pa najbolje oba skupaj. In sedaj se lahko vse ovrže z tem, da se nekdo sklicuje na psihopata, ki sodi v norišnico. Jaki argument.

Vaš neoliberalizem pa si lahko nekam vtaknete. Ta ideologija je kriva za marsikaj, ampak šele prihodnost bo razkrila, kakšne katastrofe bo dolgoročno prinesla.

Mogoče je komu trenutno všeč, ko ima dostop do hollywoodskih spektaklov na TV, ki so ga naredili indonezijski pubertetniki za 0,27 EUR/h, zraven pa je kitajsko hrano iza vogla. Če ne mi ali pa naši otroci, bodo pa sigurno naši vnuki plačevali naše napake. Precej verjetno pa je, da bomo že mi plačevali na stara leta, kar je tudi pravilno.

Jaz pri eksperimentih vedno pogledam v zgodovino, potem pa pametujem. Tvoj neoliberalni vsemogočni kapitalizem ni nujno vsemogočen na dolgi rok.

Šibki ljudje mislijo, da je trenutno prevladujoča sila večna. Pa ni. Propadli so stari Egipčani, stari Rim, britanski imperij, sovjetski imeprij, pred našimi očmi izgublja moč ZDA, propadla je tudi Titova Jugoslavija, za katero so naši starši, pa tudi mi v mladosti mislili, da je večna.

Edina razlika je, da nekateri propadejo hitro, včasih v generaciji ali dveh. nekateri pa počasi. Multikulti in neoliberalizem po moje ne bosta dolgega veka. Če pa bosta, pa smo vsi naj......

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()
««
16 / 43
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
547897 (6823) Mavrik

No-go zones (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5911670 (9566) kuglvinkl

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274232352 (209897) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47185037 (75504) Gandalfar

Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11017787 (14450) Gandalfar

Več podobnih tem