» »

Končno dočakali (Strojanovi)!!!

Končno dočakali (Strojanovi)!!!

krneki0001 ::

http://24ur.com/novice/crna-kronika/pol...

Končno je policajem uspelo začet delat red in mir, to bi morali v Ambrusu delat vsak teden.

Utk ::

Ja kdor je bil tako naiven, da bojo tam naenkrat pridni postali, mu pa res ni pomoči.

MeGreat ::

bebci svetovni.. 20 avtomobilov ?? saj čudno da niso še vojske poklicali

Utk ::

Pa kaj potem. Je bilo v Ambrusu bolje, ko ni blo policijskega junaka, ki bi šel k njim? Če bi jih 17 takrat poslali, bi bil danes mir.

MeGreat ::

ja saj podpiram, jaz bi jim tam v ambrusu podrl bajto če je brez papirjev nimajo kaj iskati.

nadomestno prebivališče naj si tudi sami najdejo, če jih pa ulovijo pri kraji pa tastare v zapor mlade pa v rejništvo
če jim ni pa kaj všeč se pa lahko preselijo

charlotte ::

Čist prov! Kdor ni iz naših koncev itak pojma nima kaki so ti ljudje v resnic. Na TV-ju pa puhlice nabijajo kako trpijo. Še premal so jih, še vojsko bi poslov.

Dr_M ::

Pocakite, da se spet moralisti pojavijo in zacnejo jokcat, kako to ni prav.
No, sej res ni prav, ampak pri njih drugace NE gre. To je edini nacin, da se kej doseze.
Pozdravljam to akcijo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ziga Dolhar ::

Sam da vidmo, o cem gre ;-)
https://dolhar.si/

hamax ::

Verjetno droge... kaj pa bi lahko bilo drugega...

arjad ::

Saj je Strojanov že takrat ko so za njih iskali zemljišče dejal, da niso nič naroba naredili ( zakaj jih sploh preganjajo? ) in da tega ne bodo več počeli. Kaj, če so pa državljani nam vsem za vzor? Naj jih Podobnik k sebi vzame skupaj z Zdenko in Zokijem in naj še naprej uživajo v majhni svinjariji.

Evil mind ::

Švoh ta naša policija. Stvari bo mogli rešit s Strojani na tiho tako, da noben ne bi nč vidu in slišu. Ne pa, da bojo usi mediji spet gor skakali. Drugače so pa cigani dobili kar veliko bajto. Še groba si ne zaslužjo zdej in bajto dobijo heh.

Utk ::

Zakaj bi morali rešit potiho? Zato, da nam bojo lahko razni Hanžki pamet solili kako pridni ljudje so to? Če nekdo nekaj trdi po televiziji, naj potem pokažejo tudi dokaze, da se je tist motil, ali imel prav. Ali pa naj niti ne začnejo kazat take neumnosti (da so Strojani čisto pridni).

tommy boy ::

Čisto pravilna akcija policije da te Strojanove malo predrami, da niso sami. Samo še vedno je to premalo in preveč dovolijo ciganom, (pa ne me napadat, da so romi, ker takšni ki samo izkoriščajo državo in davkoplačevalski denar ne morem imenovat romi in jih tudi ne bom) da kar tako na izi gredo čez.
Kramp pa lopato v roke, da si zaslužijo ta denar, ki ga tako veselo porabljajo za satelitske antene in ostalo kramo, medtem ko pa povprečen slovenec dela za 400€ na mesec in mu še za takšne in drugačne ˝Strojanove˝ trgajo od plače.>:D

Me pa resnično zanima koliko Slovencev(navadnih ljudi), bi dobilo pri prisilni izselitvi hišo in vse ostalo, kar so dobili Strojanovi??
Če bi bil Jelinčič predsednik mislim da sedaj ne bi imeli takšnih problemov.*


*Imeli bi pa še milijon ostalih problemov povezanih z Jelinčičem.:D

PacificBlue ::

V ozadju je orožje s katerim Strojanovi trgujejo. To je bil problem že takrat v Ambrusu..zato so jih preselili, ker drugače bi lahko nastal(no sj mal je) grd konflikt med državo in lokalnimi prebivalci, ter posledično Strojanovimi. Očitno trgovina cveti do zdaj..bomo videli kako se bo izteklo.

krneki0001 ::

24ur sploh ne pusti da se komentira. Bi se iz dna srca zahvalil za tako akcijo policajem. Upam da jo bodo izvajali vsak teden najmanj enkrat, pa ne samo pri strojanovih, še v ostalih ciganskih naseljih. Nej se barabe zapre. Za take stvari pa davke plačujem z veseljem

Ziga Dolhar ::

U jebenti. Tole bo pa še zanimivo za nas Pravičnike™. Sicer povsem dopuščam možnost, da se je kdo fino zlagal/zrežiral poškodbe, ampak tole kar kliče po nezakonito opravljeni hišni preiskavi. Kako, da gospa Jelka "nič ne ve"? Jim niso izročili odredbe in pozvali na prostovoljo izročitev iskanih predmetov? Prizori iz hiše so takisto zaskrbljujoči.

No, vsekakor bom(o) vesel(i) več informacij. Na "Svetu" jih seveda ne bomo dobili.
https://dolhar.si/

arjad ::

Grosupeljčani- J.J, Zdenka Cerar, Zoran Jankovič, Čeferin ob podpori Podobnika so se elegantno rešili vzornih državljanov in jih za naš denar posali najprej na oddih im nato k nam v preužitek. Ali bi tudi meni na črno zgrajeno hišo na nezazidljivem zemljišču odkupili in mi nato dali v zameno posestvo v centru Ljubljane. Lahko je s tujim k***em mahati po koprivah.

MeGreat ::

to je res žalost, da živimo v taki državi.. jaz imam tudi nezazidljivo parcelo v enih rovtah pa na koga naj se obrnem da zamenjam za hišo v ljubljani

OldSkul ::

Končno so jih malo bolj na trdo prijeli. Je že očitno blo nekaj tazga, da je bilo potrebno malo bolj resno pristopit, ne pa tako kot v Abmrusu, ko se ni noben nič upal.
Sicer pa teli cigani so mojstri laganja, jamranja itd., njim ni nič za vrjet.

Utk ::

Ziga, Cigan noben nič ne ve, ko pride policija. Kaj pa misliš, da so naredili s tistim papirjem, ki so jim ga policaji dali. Verjetno je že zdavnaj pepel postal, prebrat ga itak nihče ne zna. Seveda bojo potem govorili, da niso nič dobili, to je itak jasno.
O prizorih iz hiše pa ne moremo nič rečt, če nismo videli kako je blo pet minut pred policijo v hiši. Vsaj tako bi rekli pravniki. Sigurno so malo premetali omare, tudi kaka vrata razbili, če "niso našli ključa", pa kaj pol.
Po moje bomo lahko veseli vsake informacije, tudi če bo iz Sveta, iz drugje jih najbrž sploh ne bo.

Timx ::

Kaj bi nardili enmu slovencu da bi zvedli da ma na črno postavljeno hišo?

Utk ::

Jaz povem zase, za druge ne vem. Jaz čisto nič, naj se s tem ukvarja država. Če bi zraven še kradel na moji črpalki, kradel z moje njive, grozil in tepel mene in moje, in če se ga bi policija bala, država nič naredila, bi ga pa nagnal, njega in celo družino, pa tudi če bi imel 3 čisto legalne hiše. Sam seveda ne, ko skupaj pride cela vas, pa že je nekaj.
Itak je bla pa njihova "hiša" na zavarovanem območju, kjer res ne bi smeli starih avtov puščat, da se sami od sebe "reciklirajo", itd.

šernk ::

če da kdo meni zastonj tako hišo, z veseljem pričakam policijo čez 1 mesec na pregled, pa jim ne bo treba nobenih vrat razbijat, malo pa že lahko razmečejo če že dobim nekaj 10000 EUR vredno stanovanje.

kakšne pravice pa imajo oni?? glede na to da nič ne delajo in živijo praktično od naše pomoči?? aja saj res lahko kradejo, se vozijo z neregistriranimi avti poleg tega pa dobijo še policijsko varstvo. kaj še hočejo???
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

WarpedGone ::

Le dobronamerno opozorilo: ostanite kulturni in premislite, kaj pišete. Nočemo še enga flamewara.
Zbogom in hvala za vse ribe

demon#666 ::

Hehe... Ta zgodba postaja vse bolj smešna. A bi meni Republika Slovenija ponudila eno hišo, v kateri bi živel, kot vsi drugi državljani, pa še povrh nič ne delam??? Pol pa čez kakšen mesec mi policija vse sestuje... No vredno bi bilo, vsaj streho nad glavo bi imel. In tudi 24/24 urno zaščito policije... Ta gospoda so pa "komot"2.
Vse skupaj me spominja na ta posnetek.

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

Zheegec ::

Hehe... Ta zgodba postaja vse bolj smešna. A bi meni Republika Slovenija ponudila eno hišo, v kateri bi živel, kot vsi drugi državljani, pa še povrh nič ne delam??? Pol pa čez kakšen mesec mi policija vse sestuje... No vredno bi bilo, vsaj streho nad glavo bi imel. In tudi 24/24 urno zaščito policije... Ta gospoda so pa "komot"2.
Vse skupaj me spominja na ta posnetek.

LP

Če bi te mediji prikazali kot žrtev in bi se borci za človekove pravice zavzeli zate (mogoče, če bi pripadal kakšni manjšini, ali pa kakšni ogroženi človeški vrsti) - DA. Bi tudi vsi pozabili, da si par tednov nazaj pretepal sosedove otroke in jim kradel bombončke :)
Pa pomaga, če imaš otroke. Veliko otrok.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

PacificBlue ::

Policisti so na Roje prišli s pisno odredbo preiskovalnega sodnika, bilo pa naj bi jih več deset. Opravili so hišno preiskavo, kjer so našli in zasegli več predmetov, ki naj bi izvirali iz kaznivih dejanj, je sporočila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Martina Gramec.


Hm kaj le skrivajo?:| LINK

Edit:Dodal link

Zgodovina sprememb…

opeter ::

Nismo vsi enakovredni. In država Slovenija je lepo pokazala, da smo do pred kratkim še vedno imeli ti. "izbrance". Zakaj se je to mnenje spremenilo, pa ne vem in me tudi ne zanima. Delajo naj kar hočejo (samo naj me pustijo na miru).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

Timx ::

Policisti so na Roje prišli s pisno odredbo preiskovalnega sodnika, bilo pa naj bi jih več deset. Opravili so hišno preiskavo, kjer so našli in zasegli več predmetov, ki naj bi izvirali iz kaznivih dejanj, je sporočila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Martina Gramec.


Hm kaj le skrivajo?:| LINK

Edit:Dodal link


Ta Jelka se pa zna butasto nardit.Češ da ne ve nič o begu iz zapora njenega sina.

KandazaR ::

In kam v ambrus bi se oni radi vrnili. Saj so sklenili menjalno pogodbo tako da je njihovo bivše zemljišče v lasti države oni pa so dobili parcelo+hišo na rojah.

krneki0001 ::

Hehehe, to mi vemo, da je državno sedaj, oni pa imajo tisto zemljo še vedno za svojo in jih tudi vidiš še vedno tam, ko pridejo vsake toliko časa na tisto zemljo (med pavzo - ko ne kradejo po okolici ivančne in suhe krajine).

Arto ::

In kam v ambrus bi se oni radi vrnili. Saj so sklenili menjalno pogodbo tako da je njihovo bivše zemljišče v lasti države oni pa so dobili parcelo+hišo na rojah.


Pomoje sploh ne razumejo, oz. nočjo razumet, kaj se dogaja.

šernk ::

vsekakor bo spet zanimivo poslušat Jelinčiča>:D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lepo je biti rom v naši državi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
786100 (4127) krneki0001
»

Policijska država na vidiku? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
776203 (5216) Brane2
»

Priviligiranost romov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18011546 (7994) čoko

Ljudska "demokracija" na ambruški način (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Problemi človeštva
251989380 (42476) Barakuda1

Več podobnih tem