Forum » Mobilne tehnologije » N95 - skrite stvari
N95 - skrite stvari
GLAVNI ::
Mene zanima, kako zapreti skrite stvari, ki delujejo v ozadju (modri krogec na datoteki).
Hvala.
lp
Hvala.
lp
El Nino ::
Ko si na 'namizju', pritisni in drži tipko 'meni'. Na desni strani se ti pojavi seznam aplikacij, ki delajo v ozadju. Pomakneš se na aplikacijo in pritisneš gumb 'c'. Ko te vpraša, če želiš končati aplikacijo stisneš 'da' in počakaš par momentov. To je to.
LP
LP
eales ::
Ja pol pejd pa v ta meni, pa se postavn na aplikacijo, pa jo izberi in nato možnosti, izhod
GLAVNI ::
Evo, ko sem mel imenik, sem stisno "c" in je delovalo.
Pri tem pa mi ni šlo. Je bila neka glasba. Sem šel tja, kot si rekel, stisnil "izhod" in je delovalo!
Hvala!!!
lp
Pri tem pa mi ni šlo. Je bila neka glasba. Sem šel tja, kot si rekel, stisnil "izhod" in je delovalo!
Hvala!!!
lp
rok_p ::
Pa da ne odpiram nove teme...ali je možno pri nokii N95 8Gb naštimat delovanje tega "pogrova", da ko ga odprem klic dvigne in ko pokrov zaprem, da klic prekine?
in še to...imam nameščen garmin xt....je možno da ko zaženem garmin da se avtomatsko vključi gps...ker zdaj moram vedno ročno v menujih vklapljat/izklapljat gps in nato zagnat garmina...
hvala
in še to...imam nameščen garmin xt....je možno da ko zaženem garmin da se avtomatsko vključi gps...ker zdaj moram vedno ročno v menujih vklapljat/izklapljat gps in nato zagnat garmina...
hvala
rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367039 (6801) | hoodaudrey |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84432 (42447) | mailer |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123617 (32443) | Kunte |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11124 (5307) | MrAs |
» | Samsung SGH-G810 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9215 (6314) | Miha_T |