» »

Izgubljni podatki na kartici

Izgubljni podatki na kartici

sodček ::

Imam sledeč problem: v nokii n95 imam Transcendovo kartico (4 GB), na njej pa je bilo naloženih nekih giga in pol podatkov. Hec je pa v tem, da sedaj teh podatkov kakor ni več (folderji, v katerih so bile datoteke, niso vidni), kartica pa je še vedno zasedena z 1,4 GB podatkov. Datoteke niso vidne niti na računalniku, če nanj priklopim telefon. Bralnika kartic žal nimam, ampak predvidevam da bi bila zadeva enaka. Zanima pa me, ali je krivdo iskati pri telefonu ali spominski kartici?

Se je pa tudi že dogajalo, da predvajalnik glasbe ni našel mp3-jev na kartici in ga je bilo treba malo prisiliti v to (resetiranje ali pa zgolj zapiranje predvajalnika...). Podobno se je dogajalo tudi s slikami. Vedno pa so bile datoteke vidne na kartici in sem jih lahko zagnal neposredno iz nje.

Firmware na telefonu pa je 20.0.015 (out of the box), ker mislim da se Vodafone verzije ne da upgradati na novejšega. Hvala za kakršnekoli informacije!

misek ::

Sposodi si en čitalec kartic, najdi en program za obnovo izgubljannih podatkov in vse skopiraj na PC. Nato pa nazaj na kartico.

sodček ::

Saj ni toliko problem v podatkih samih. Nimajo kakšne posebne sentimentalne vrednosti:) Ne bi pa rad 2x na mesec na novo nalagal garmina in kopiral muske na telefon... Obnova podatkov ni problem.

misek ::

Aha. Si poskusil s kakšno drugo kartico? Morda je z obstoječo kaj narobe. Poskusi formatirati kartico na telefonu in nato kopiraj datoteke.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pri prenosu fotografij iz telefona v računalnik se je spremenila velikost datoteke

Oddelek: Pomoč in nasveti
131737 (1224) Machete
»

SD kartice ne zazna nobena naprava pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
426990 (2955) Machete
»

Paypal - vdor v račun - pomoč!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
429580 (5950) Ales
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14219781 (14092) Jst
»

Hp Ipaq 614c, prenosnik in internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
401850 (1479) Bence

Več podobnih tem