Forum » Navijanje » kako za "stalno" navit 8800GTS 512
kako za "stalno" navit 8800GTS 512
Tim Burton ::
LP. Par dni nazaj sem kupil:
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...
tale hladilnik za mojo grafo in dal gor še 92 mm vent. Zadeva sedaj odlično hladi grafično, sam pa se sprašujem s čim in kako naj jo navijem tako da ji spremenim frekvence "stalno", če me razumete, podobno kot naviješ CPU v BIOSu in on takrat ko rabi ta presežek tudi uporabi. Ker nekateri kombinirajo vse z nekimi profili, tralala hopsasa in tko naprej 100 tisoč nastavitev, jaz pa ker nimam problemov sedaj z vročino bi jo rad le navil na neke vrednosti ko je še stabilna in to je to, kadar bi bila potreba pa tist pribitek koristno zadeva ponuca. Pozna kdo kak tak program ki na relativno enostaven način to omogoča?
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...
tale hladilnik za mojo grafo in dal gor še 92 mm vent. Zadeva sedaj odlično hladi grafično, sam pa se sprašujem s čim in kako naj jo navijem tako da ji spremenim frekvence "stalno", če me razumete, podobno kot naviješ CPU v BIOSu in on takrat ko rabi ta presežek tudi uporabi. Ker nekateri kombinirajo vse z nekimi profili, tralala hopsasa in tko naprej 100 tisoč nastavitev, jaz pa ker nimam problemov sedaj z vročino bi jo rad le navil na neke vrednosti ko je še stabilna in to je to, kadar bi bila potreba pa tist pribitek koristno zadeva ponuca. Pozna kdo kak tak program ki na relativno enostaven način to omogoča?
BuBBle.D ::
Za navijanje uporabi RivaTUner. Nastaviš tako da ti ob zagonu windowsev nasatavi željene frekvence. Če pa res želiš v biosu nastavit frekvence uporabi Nibitor in nato grafično flashaj z nVflash-em.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P5B-E Plus + E6300 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 13552 (7414) | AndreAS |
» | Kako pravilno naviti samo procesorOddelek: Navijanje | 3404 (2838) | WamPIRe- |
» | navijanje Quad procesorja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 24711 (19401) | Jst |
» | navijanje procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3474 (2822) | rossi_46 |
» | Odklepanje? Navijanje? Višanje voltaže?Oddelek: Navijanje | 1464 (1267) | Randomm2 |