Novice » Zasloni / projektorji / ... » Zanimiv par: velik in majhen monitor
Jst ::
Na desni strani je nekakšen "stolp", ki ga ima v lasti moj stric.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Opkow ::
Sem se ravno spomnil na to temo, ko sem malo brskal po ponudbi LCDjev pri nas v Sloveniji.
Klik
Mlacom ga ima v ponudbi. Je ze kdo kupil in sprobal? :)
Klik
Mlacom ga ima v ponudbi. Je ze kdo kupil in sprobal? :)
Jst ::
Dodatnegi mini monitor... Hm, je že kdo pomislil, da bi lahko uporabili tudi današnje mp3 playerje, ki imajo že kar ogromen zaslon. Seveda bi bil potreben hacked firmware, ampak šlo bi...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
hamax ::
Tocno tako. Ce bi bila cena normalna bi zelo verjetno koncal en primerek pri meni doma.
Tako pa ne bom menjal 24' ekrana za 22' samo zato, da ta mini ekrancek dobim zraven :D
Tako pa ne bom menjal 24' ekrana za 22' samo zato, da ta mini ekrancek dobim zraven :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7065 (6317) | Janac |
» | kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 50823 (22468) | silo |
» | Kateri 26'' LCD kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 26951 (11282) | nejko8 |
» | Priklop dveh mašin na en monitor eno miš in eno tipkovnico - možno?Oddelek: Strojna oprema | 2522 (1981) | luka66_6 |
» | Zanimiv par: velik in majhen monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10509 (6262) | kuglvinkl |