Forum » Pomoč in nasveti » Zažglo mi je kabel....
Zažglo mi je kabel....

teac ::
OK, blo je tak:
Mam Geforce MX400 z TV-out. Pred dvema dnevoma, je začelo nekaj smrdet, pogledam in žgal se je oni kabel, kaj gre iz kartice za TV-out. Izklopim računalnik, vzamem kartico ven in okoli kartice je blo vse črno.
Sicer kartica dela, mislim pa, da mi ne dela več TV-out (oz. morem najprej novi kabel za TV-out dobit, da bom lahko sprobal!
Zdaj pa me zanima, zakaj se je to zgodlo? Mam pa plato Abit KT7a. Sicer je res, da imam TV-out non-stop vklopljen, vendar mislim, da to nebi smel bit vzrok.
Aja in če potem, ko dobim novi kabel TV-out nebo delal, kaj naj nardim, ker kartica ni več v garanciji?
Mam Geforce MX400 z TV-out. Pred dvema dnevoma, je začelo nekaj smrdet, pogledam in žgal se je oni kabel, kaj gre iz kartice za TV-out. Izklopim računalnik, vzamem kartico ven in okoli kartice je blo vse črno.

Zdaj pa me zanima, zakaj se je to zgodlo? Mam pa plato Abit KT7a. Sicer je res, da imam TV-out non-stop vklopljen, vendar mislim, da to nebi smel bit vzrok.
Aja in če potem, ko dobim novi kabel TV-out nebo delal, kaj naj nardim, ker kartica ni več v garanciji?
- spremenilo: teac ()

BigHugo ::
Verjetno so krive potencialne razlike med računalnikom oz. TvOutom in televizorjem. Tako je pač z ozemljitvami. Najboljša je galvanska ločitev, ki pa seveda stane.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 608317 (47646) | Dominator |
» | r9800 pro in težave z tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 938 (799) | kriko1 |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1814 (1551) | flipflop |
» | Lahko TV-Out uniči TV?Oddelek: Zvok in slika | 1654 (1347) | krho |
» | kako skonektat grafično kartico s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1775 (1576) | Pircek |