Forum » Pomoč in nasveti » Zažglo mi je kabel....
Zažglo mi je kabel....
teac ::
OK, blo je tak:
Mam Geforce MX400 z TV-out. Pred dvema dnevoma, je začelo nekaj smrdet, pogledam in žgal se je oni kabel, kaj gre iz kartice za TV-out. Izklopim računalnik, vzamem kartico ven in okoli kartice je blo vse črno. Sicer kartica dela, mislim pa, da mi ne dela več TV-out (oz. morem najprej novi kabel za TV-out dobit, da bom lahko sprobal!
Zdaj pa me zanima, zakaj se je to zgodlo? Mam pa plato Abit KT7a. Sicer je res, da imam TV-out non-stop vklopljen, vendar mislim, da to nebi smel bit vzrok.
Aja in če potem, ko dobim novi kabel TV-out nebo delal, kaj naj nardim, ker kartica ni več v garanciji?
Mam Geforce MX400 z TV-out. Pred dvema dnevoma, je začelo nekaj smrdet, pogledam in žgal se je oni kabel, kaj gre iz kartice za TV-out. Izklopim računalnik, vzamem kartico ven in okoli kartice je blo vse črno. Sicer kartica dela, mislim pa, da mi ne dela več TV-out (oz. morem najprej novi kabel za TV-out dobit, da bom lahko sprobal!
Zdaj pa me zanima, zakaj se je to zgodlo? Mam pa plato Abit KT7a. Sicer je res, da imam TV-out non-stop vklopljen, vendar mislim, da to nebi smel bit vzrok.
Aja in če potem, ko dobim novi kabel TV-out nebo delal, kaj naj nardim, ker kartica ni več v garanciji?
- spremenilo: teac ()
BigHugo ::
Verjetno so krive potencialne razlike med računalnikom oz. TvOutom in televizorjem. Tako je pač z ozemljitvami. Najboljša je galvanska ločitev, ki pa seveda stane.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586281 (25610) | Dominator |
» | r9800 pro in težave z tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (739) | kriko1 |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1730 (1467) | flipflop |
» | Lahko TV-Out uniči TV?Oddelek: Zvok in slika | 1564 (1257) | krho |
» | kako skonektat grafično kartico s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1506) | Pircek |