Forum » Pomoč in nasveti » geForce 2 MX 400 tv out
geForce 2 MX 400 tv out
Theos ::
Poiskusil sem že vse! Od novih drajverjev do PAL in NTSC ter TV tool TV Control center vse pa še zdaj ne dela! A kdo ve zakaj!
Sto ljudi - sto čudi!
Sergio ::
Theos: nVidiini gonilniki so sumnjavi. Poskusi prvo dejansko povezati televizor ter grafično s kablom. Prižgi teve. Takrat se gonilniki "zavejo", da so priključeni na teve ter omogočijo izbiro.
Druga možnost (meni je delovala): probaj narediti direkt s-video povezavo. tisti dongle v činč mi je delal težave...
Druga možnost (meni je delovala): probaj narediti direkt s-video povezavo. tisti dongle v činč mi je delal težave...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
No Če računalnik priklopim prek s-videa ter scarta na TV (na žalos nimam direkt s-video vhoda ampak to nima veze ker sem stestiral vso kablovje pri kolegu. Če vklopim TV na PC pa potem prižgem računalnik mam sliko sam na monitroju na TVju jo moram pa potem v TVtoolu vključit. Sej ni problem v tem da ne bi bilo slike! Slika je ampak črno bela!
gumby ::
Na TV-ju nastavi obliko signala na S-video (ali ti TV sploh podpira S-video preko SCART-a?).
Poskusiš lahko nastaviti izhodni signal na composite, mogoče bo delalo.
Poskusiš lahko nastaviti izhodni signal na composite, mogoče bo delalo.
s-vhs? To sicer vem kahj je ampak v TVtoolu ne najdem te funkcije.
S-video, composite vseeno na vse sem probal stokrat na PCju ter med Videom in TVjem. Kabli niso težava 100%! A mislite, da je varjanta, da bi bila kak okvara na kartici. stara je dobre pol leta.
Hvala!
S-video, composite vseeno na vse sem probal stokrat na PCju ter med Videom in TVjem. Kabli niso težava 100%! A mislite, da je varjanta, da bi bila kak okvara na kartici. stara je dobre pol leta.
Hvala!
VASkO ::
v verziji 5.5 je to pod jezickom adjust/connection in sprobaj S-VHS, pri meni je to dodalo barve crno beli sliki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588934 (28263) | Dominator |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1077 (1009) | partysound |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2350 (2205) | Gadjit |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2142 (1805) | Hevidi |
» | Zakaj imam na TV črno-belo sliko *Oddelek: Zvok in slika | 1158 (1007) | Shadowman-x |