Forum » Zvok in slika » gif animacijo zmanjšat za avatar
gif animacijo zmanjšat za avatar
Beezgetz ::
Živijo Slo-Tech,
Sem dobil super animacijo v formatu gif. Po raznih forumih sem videl, da imajo člani za svoje avatarje animacije. Jaz bi rad imel to svojo animacijo za svoj avatar, toda problem je v tem, da forumi omejujejo avatarje z 'okvirjem' , recimo 100 x 70 pixlov , oziroma z velikostjo slikce.
Naj dodam, da sem na nekem tujem forumu spravil animacijo gor, toda ni animacija ampak samo ena (prva) slikca.
ZAnima me, katero obliko datoteke lahko posljem kot animacijo za avatar na forumih, ter kako svojo gif animacijo pripravim do tega?
Upam, da nisem natrosil preveč zelenih...
lep pozdrav, Beezgetz
Sem dobil super animacijo v formatu gif. Po raznih forumih sem videl, da imajo člani za svoje avatarje animacije. Jaz bi rad imel to svojo animacijo za svoj avatar, toda problem je v tem, da forumi omejujejo avatarje z 'okvirjem' , recimo 100 x 70 pixlov , oziroma z velikostjo slikce.
Naj dodam, da sem na nekem tujem forumu spravil animacijo gor, toda ni animacija ampak samo ena (prva) slikca.
ZAnima me, katero obliko datoteke lahko posljem kot animacijo za avatar na forumih, ter kako svojo gif animacijo pripravim do tega?
Upam, da nisem natrosil preveč zelenih...
lep pozdrav, Beezgetz
- spremenil: Beezgetz ()
Beezgetz ::
gifworks.com -> resize
Živijo Marko,
imym gif animacijo,veliko 360 KB (368.640 bytes), 160 x 256.
Ko želim v gifworks.com uploadat datoteko, mi izpise:
"GIFWorks currently accepts only images that are saved in the GIF (.gif) format. There is also a 400k image size limit. Please try again."
Traju agejnu sem ene petkrat, pa isto....
Veš v čem je problem, oziroma, imaš kakšen drugi predlog?
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti animacijo...?Oddelek: Zvok in slika | 1859 (1736) | Meizu |
» | Izdelovanje banerjevOddelek: Izdelava spletišč | 1804 (1670) | R33D3M33R |
» | Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Slo-Tech | 15321 (11663) | V-i-p |
» | kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Slo-Tech | 33095 (25523) | Mr_Globus |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6806 (5141) | V-i-p |