» »

Kako narediti animacijo...?

Kako narediti animacijo...?

simon7426 ::

Naprimer da bi si rad namesto slike dal gibljivo sliko. To mislim ko nekateri imajo na forumih namesto slike gibljivo sliko(animacijo). rad bi si dal svoj video zato me zanima v kak format moram prekonvetrirati? Kak program uporabiti?

Hvala!

LP, Simon

black ice ::

Animacije o katerih govoriš se imenujejo gif animacije. Več zaporednih slik skupaj = animacija. Sedaj sem ti povedal dovolj, da lahko uporabiš Google.
In ja, tudi to je del računalniške/informacijske pismenosti.

!!!??? Zakaj pa so potem forumi?

black ice ::

Izvoli
Res težko je vpisati "convert video into gif animation" v Google.

Človek pa ti si... eh... Če niti nisem vedel kakšna je končnica teh animacij..ma brez veze res...
Normalno vprašam ker nekaj nimam pojma in potem naletiš na id****a kot jih je na večinio slovenskih forumih in kaj je še najhujše, da jih je čedalje več..

Meizu ::

Nimaš kaj simon, če se ne boš navadil googlat, potem je sploh najbolje, da se z računalniki ne ukvarjaš, pa bo. Čisto noben ni itiod, ker ti predlaga, da pejdi na google pogledat. Google ti bo v 99% podal veliko širše in natančne podatke, kot jih boš tule zvedel v celotni debati. Uporabljat google je zdravo.

Dejstvo je, da ti je bluefish povedal, da so to gif animacije, konvertat bi hotel video v gif - torej kaj še hočeš, saj maš vse servirano na padnju.

bluefish ::

Dejstvo je, da ti je bluefish black ice povedal, da so to gif animacije, konvertat bi hotel video v gif - torej kaj še hočeš, saj maš vse servirano na padnju.
:D

Meizu ::

Vau... :O

Kako mi je to uspelo? 8-O

Hja, BlueFish, očitno eni konstantno mislimo nate :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

animacija

Oddelek: Pomoč in nasveti
7925 (736) gwertix
»

Izdelovanje banerjev

Oddelek: Izdelava spletišč
61784 (1650) R33D3M33R
»