Forum » Zvok in slika » nastavitev subwoferja v 5.1 sistemu
nastavitev subwoferja v 5.1 sistemu
model1a ::
LP
Imam eno težavo, ki je ne znam rešit. Kupil sem 5.1 sistem za računalnik, ga priklopil, preko realtek-ovega softwera mi vse zazna (satelite+center+sub). Tudi vsi sateliti in center delajo... Problem je le z subwoferjem, kateri dela res zelo zelo potiho. Probal sem že vse... odinštaliral zvočno, gonilnike, ves software, inštaliral nazaj vse razdrl in spet zvezal-rezultat je bil isti. Testni zvok sicer spusti skozi sub-se ga sliši, vendar spet zelo slabo. subwoofer ima moč 30 W tako da mislim, da bi se ga kar moralo čutuit :) Za vse nasvete se že naprej zahvaljujem!
PS: Če priklopim zvok na navadne zvočnike (HI-FI stolp) pa basi delajo čisto normalno.
Imam eno težavo, ki je ne znam rešit. Kupil sem 5.1 sistem za računalnik, ga priklopil, preko realtek-ovega softwera mi vse zazna (satelite+center+sub). Tudi vsi sateliti in center delajo... Problem je le z subwoferjem, kateri dela res zelo zelo potiho. Probal sem že vse... odinštaliral zvočno, gonilnike, ves software, inštaliral nazaj vse razdrl in spet zvezal-rezultat je bil isti. Testni zvok sicer spusti skozi sub-se ga sliši, vendar spet zelo slabo. subwoofer ima moč 30 W tako da mislim, da bi se ga kar moralo čutuit :) Za vse nasvete se že naprej zahvaljujem!
PS: Če priklopim zvok na navadne zvočnike (HI-FI stolp) pa basi delajo čisto normalno.
damirez ::
Zanimivo, ponavadi je zmeraj kak knof že na samih zvočnikih, ali pri glasnosti za moč wooferja, ker to je itak zelo pomembno.
shark_nm ::
Jop...drugače pa malce poglej nastavitve, bass redirection, digital output... Sound blaster vem da je imela nastavitev, digitalni izhod kao za woofer al kak že in pol si mogu tisto odkljukat in je delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14222 (2359) | gorilla |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27441 (11527) | Hrenowsky |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16759 (10698) | FlamE#7 |
» | Kako bi vi povezali?Oddelek: Zvok in slika | 3114 (2732) | Mattithyahu |
» | Nakup 5.1 zvočnikov, če imam zvočno Creative sound blaster 5.1 live!Oddelek: Kaj kupiti | 2562 (1824) | Tic |