Forum » Operacijski sistemi » Prenosnik, nov OS, in gonilniki
Prenosnik, nov OS, in gonilniki
Gaijin12 ::
ZAmenjal bi OS na svojem prenosniku (Acer Aspire 5101->prej je bil vista) in me zanima kje bi dobil gonilnike zanj če bi zamenjal z Xpji ali pa kakim Linuxom.
Gaijin12 ::
Ja pa a bo vse delal? A se mi v končni fazi to sploh to splača. S tem mislm na to če ni zadeva tko zakomplicirana da se takoj kej zajebe.
Kako je pa z gonilniki pri Linuxu? Dal bi si Fedoro, če je to kej važn.
Kako je pa z gonilniki pri Linuxu? Dal bi si Fedoro, če je to kej važn.
IceIceBaby ::
Zakaj bi rad zamenjal Visto? Jaz sem bil v podobni dilemi pred kratkim, zadeva je v svoji default obliki res počasna (imam 2gb rabma, dobro grafiko in C2D procesor). Potem sem se malo poigral s sistemom in zdaj je sistem vsaj toliko hiter kot XPji. Sem pa izklopil ves eye candy.
Imam classic temo brez vseh efektov + izklopil sem kakšen service ali 2 in upošteval še par trikov (Google: vista optimize). Ne samo, da je računalnik veliko hitrejši, tudi baterija mi zdrži slabe pol ure več.
Imam classic temo brez vseh efektov + izklopil sem kakšen service ali 2 in upošteval še par trikov (Google: vista optimize). Ne samo, da je računalnik veliko hitrejši, tudi baterija mi zdrži slabe pol ure več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267300 (66892) | Seljak |
» | Acer za netbooke ne bo uporabil Androida (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 10977 (8383) | PrimozR |
» | Windows XP so zares šteti dnevi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16114 (11393) | tinlad3n |
» | acer in komentar big bangaOddelek: Pomoč in nasveti | 2016 (1698) | dolenska |
» | Acer bo začel ponujati prenosnike z Ubuntujem? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24474 (16596) | Luka Percic |