Forum » Pomoč in nasveti » Video na internetu
Video na internetu
maconček ::
Pred nekaj časa sem v tej rubriki pisal o težavah spemljanja video vsebin na internetu.
Ko izberem video vsebino mi jo prekinja in je ne morem spremljati nemoteno.
Danes želim kaj več izvedeti o tej temi.
Nekaj ugotovitev: povezavo imam ADSL !MB ki zadostuje . Težava je v softwaru na
mojem pcju. Namreč poiskusil sem tako da sem pustil da se je video vsebina naložila nisem jo spremljal takoj potem pa sem pognal video pa je spet prekinjalo. Koliko sem seznanjen
se vse video vsebine iz interneta naložijo v posebno mapo - ali ne?. Torej po naložitvi bi
moralo vse delati brez prekinjanja. Rad bi poiskusil sam opraviti posodobitve.
Zanima me kako naj posodobim video gonilnike mislim da je v tem problem.
Prosim za pomoč vesel bom vsakega namiga. Seveda mi pa še ostane pot na servis.
LP
Ko izberem video vsebino mi jo prekinja in je ne morem spremljati nemoteno.
Danes želim kaj več izvedeti o tej temi.
Nekaj ugotovitev: povezavo imam ADSL !MB ki zadostuje . Težava je v softwaru na
mojem pcju. Namreč poiskusil sem tako da sem pustil da se je video vsebina naložila nisem jo spremljal takoj potem pa sem pognal video pa je spet prekinjalo. Koliko sem seznanjen
se vse video vsebine iz interneta naložijo v posebno mapo - ali ne?. Torej po naložitvi bi
moralo vse delati brez prekinjanja. Rad bi poiskusil sam opraviti posodobitve.
Zanima me kako naj posodobim video gonilnike mislim da je v tem problem.
Prosim za pomoč vesel bom vsakega namiga. Seveda mi pa še ostane pot na servis.
LP
ttommy ::
Kakšno konfiguracijo imaš?
Nisi napisal-ali ti video vsebine,ki jih imaš na trdem disku,ali pa iz DVD-ja normalno tečejo....
Poskusi naložiti nov gonilnik za grafično kartico,izprazni začasne datoteke- Ccleaner,naloži VLC player- klik.
Pol pa povej,če bo boljše.
LP
Nisi napisal-ali ti video vsebine,ki jih imaš na trdem disku,ali pa iz DVD-ja normalno tečejo....
Poskusi naložiti nov gonilnik za grafično kartico,izprazni začasne datoteke- Ccleaner,naloži VLC player- klik.
Pol pa povej,če bo boljše.
LP
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s predvajanjem 1080p FILMIOddelek: Pomoč in nasveti | 2386 (1990) | peko_deko |
» | HTML 5 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 61555 (50530) | rustypac |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3000 (2646) | slovenec_89 |
» | YouTube začenja prekodiranje videoposnetkov v WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30168 (26650) | Lonsarg |
» | VLC Stream preko interneta (in skozi routerjev NAT)Oddelek: Zvok in slika | 3052 (2806) | Paramedic |