Forum » Strojna oprema » Problemi s pekačem na prenosniku
Problemi s pekačem na prenosniku
Lexy ::
Pri snemanju DVDjev in CDjev, si Lahko izberem hitrosti od 2,4x - 8x, kar je čisto normalno. Problem nastane, ker mi pri katerikoli izbrani hitrosti piše podatke na disk s hitrostjo 700-1250 kb/s, kar pa je več kot 50% manj kot 2,4 kratna hitrost...
Upam, da mi lahko kdo pomaga pri rešitvi problema.
LP
Upam, da mi lahko kdo pomaga pri rešitvi problema.
LP
tonic ::
hmm, imaš podoben problem kot še marsikdo drug; med njimi sem tudi jaz
tega problema še nisem uspel rešit, sumim pekač
sem probal z večimi programi za pečenje, ampak vedno enako; mogoče so problem fragmentirane datoteke na samem disku in je problem v bistvu že samo branje, ne pa pečenje; čeprav buffer je skoz poln...
nekih hudih testov se mi ni dalo poganjat, ker za tista cca. 3-5 pečenja na notebooku na leto pa počakam in se smilim samemu sebi, preklejem vse proizvajalce optike, pa še kakšno rečem preko južnih sosedov in ameriške demokracije...
dajte še drugi kakšne ideje na plan, tole bi še pa bilo zame aktualno
tega problema še nisem uspel rešit, sumim pekač
sem probal z večimi programi za pečenje, ampak vedno enako; mogoče so problem fragmentirane datoteke na samem disku in je problem v bistvu že samo branje, ne pa pečenje; čeprav buffer je skoz poln...
nekih hudih testov se mi ni dalo poganjat, ker za tista cca. 3-5 pečenja na notebooku na leto pa počakam in se smilim samemu sebi, preklejem vse proizvajalce optike, pa še kakšno rečem preko južnih sosedov in ameriške demokracije...
dajte še drugi kakšne ideje na plan, tole bi še pa bilo zame aktualno
Lexy ::
Vedno bolj se mi zdi, da je ta problem bolj tehnične narave, ker mi je začelo "pisat" prazne CDje. Ko zapačem CD se na CDju vidi kot da je poln, vendar, ga rač potem ne more prebrati...servis kliče
LP
LP
Pyr0Beast ::
Hitrost peke (in branja) narašča z večanjem razdalje od središča ploščka. Na centru je lahko 1M na obodu 24M ..
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103354 (27863) | nuclear |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8110 (5693) | AtaStrumf |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13483 (8804) | Caligula |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9663 (7287) | AtaStrumf |
» | Kater CD-ROM?Oddelek: Kaj kupiti | 1897 (1361) | Clemento |