Forum » Strojna oprema » DVD pogon in problem
DVD pogon in problem
Zimavc ::
Pozdrav
Pišem v imenu frenda. REkel mi je da mu včeri dvd pogon ni zaznal ploščka. Probal je z drugo plato a ravno tako nič. Tudi v mojem računalniku nima ikone za pogon. Zraven pogona ni dobil nobenega cd-ja. Svetoval sem mu naj odklopi in nazaj priklopi z ATA kabla in MOLEX a stvar ni nič boljša. Kakšna ideja
Pišem v imenu frenda. REkel mi je da mu včeri dvd pogon ni zaznal ploščka. Probal je z drugo plato a ravno tako nič. Tudi v mojem računalniku nima ikone za pogon. Zraven pogona ni dobil nobenega cd-ja. Svetoval sem mu naj odklopi in nazaj priklopi z ATA kabla in MOLEX a stvar ni nič boljša. Kakšna ideja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hewlett-Packardovi SSD-ji po 40.000 urah izdihnejoOddelek: Novice / Diski | 6254 (3267) | Ahim |
» | Informacije pred nakupom Vrtne kosilnice ???Oddelek: Loža | 7601 (6251) | BigWhale |
» | Pokvarjen USB?Oddelek: Strojna oprema | 2864 (2048) | solatko |
» | Bliskovni pomnilnik postaja hitrejši, manjšiOddelek: Novice / Pomnilnik | 5461 (4618) | mujek |
» | USB ključ Kingston: upravitelj naprav da, vse drugo neOddelek: Pomoč in nasveti | 1984 (1824) | iNDigo_Child |