» »

Kateri napajalnik?

Kateri napajalnik?

micfic ::

Kupujem nov napajalnik za računalnik.Rabil bi dovolj močnega in stabilnega saj bi računalnik navijal..Sedaj se pa odločam med akaso 850w in pa enermaxom 750 infiniti,oz kaj vi priporočate.Ker pri sedajnem napajalniku mi napetost gpuja na grafični niha,ali je to normalno.

Lp

kixs ::

Napetost vedno malo niha. Napajalec zamenjaj samo v primeru, ce imas z racunalnikom kaksne tezave (nestabilnost, reseti in podobno).

lp

Ja jst mislm da mi kr dost niha,recimo da imam napetost gpuja grafične 1.4v,ko igram igre mi neprestano niha od 1.34-1.38v.A je to kul?

lp

Andre18 ::

Odvisno od količine porabnikov v računalnikov. Če maš dnar si kr kum recimo 500W, da ne boš meu kasneje problemov (tako kot jaz) ;)

Hm..Ja sj drgac dela normalno.Sam če grafično navijem al pa procesor se mi sesuje.Drgac pa mislm da je 500w mal premal.

lp

micfic:
imas probleme z racunalnikom ali ne? :\

Ce NIMAS, potem pusti napajalec pri miru -> ce imas prevec DENARJA, pa si kupi novega v rangu nad 100€ - kvaliteta pac kosta!

Kot sem rekel, menjaj SAMO v primeru, da se racunalnik sesuva, te mece iz iger, imas napake v grafiki...

lp

No zanima me al je normaln da tok napetost gpuja na grafični niha kokr sm napisu..Lastm si 8800gtx pa kokr sm brau more met napajalnik 24A za to graficno..Moj jo ima pa 18A.Grafično mam modano in napetost med igro skos niha ko nora.

lp

Lepo da si napisal kaj imas...

Pravis, da se ti sesuje, ce navijes... lahko imas graficno "slabse" kvalitete in se noce navit, lahko je krivec tudi napajalnik. Za mocnejse sisteme je res pametno imeti boljsi napajalnik.

lp

Tilen ::

Mašina v podpisu na LC550W za 30€ dela, da boljše ne bi mogla.

Še voltaže:

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

No ja sj vem to bi mogu napisat ze na zacetku:) .Ja jst mislm da je napajalc ker ni normalno da tok niha.K ta model k jo je modu je reku da mu ni skoraj nč nihalo men pa skos.Bom probu pr kšnmu kolegu k ma boljši napajalc pa sporočim.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13410776 (7329) kuglvinkl
»

Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

59729049 (17595) LittleDevil
»

500 W napajalnik (strani: 1 2 )

655641 (4618) mato22
»

Antec ali Enermax?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
423008 (1973) tha_man
»

Napajalnik