Forum » Mobilne tehnologije » Qtek 9100 - problemi s polnjenjem
Qtek 9100 - problemi s polnjenjem
Rok-11 ::
Pozdravljeni,
Pravkar sem dobil (zame novega - sicer pa rabljenega) Qtek-a 9100, ki mu pa ne dela kontakt za polnjenje baterije in ga nikakor ne morem napolnit. Kontakt je navaden mini USB, vendar ga sam ne znam popravit.
Bi ga znal kdo drug – lahko kaj pomagate?
Pravkar sem dobil (zame novega - sicer pa rabljenega) Qtek-a 9100, ki mu pa ne dela kontakt za polnjenje baterije in ga nikakor ne morem napolnit. Kontakt je navaden mini USB, vendar ga sam ne znam popravit.
Bi ga znal kdo drug – lahko kaj pomagate?
Adrijan0 ::
Je problem z polnilcem, ali z konektorjem? Konektor se da zamenjat.. ampak ti ne priporočam da to počneš sam, ker moreš telefon rastavit. Potem pa pride konektro zalotan gor. Nebi pa smela biti neka velika cena (se ne spomnim dobro).
Rok-11 ::
Kot kaže je problem v konektorju. Načeloma bi ga lahko filal tudi preko PCja z USB kablom, pa tudi to ne gre. In ja, ceno sem preveril - pri CHS-ju to naredijo za dobrih 70 E...
Če kdo ve za koga, ki to naredi ceneje... suggestions wellcome..
Če kdo ve za koga, ki to naredi ceneje... suggestions wellcome..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 81940 (9850) | Twixz |
» | Samsung Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25480 (14131) | stefi91 |
» | Nov obrnljiv USB-priključek dokončan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 31902 (25492) | AtaStrudl |
» | Oksidacija kontaktov na HDDjih...Oddelek: Strojna oprema | 1540 (1026) | Brane22 |
» | Pregrevanje nečesa ali ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1031) | auch |