Forum » Mobilne tehnologije » Kater ericsson za starejše?
Kater ericsson za starejše?
Klemenn ::
Torej, očetu je crknu un r520m LINK
sem mu dau za par dni mojo nokio, pa ga ta drugačnost tako moti da ne gre :)
predvsem mu je všeč una funkcija ko pritisneš recimo na 5, tiščiš, in ti v imeniku skoči na prvo osebo ki se začne na J....(to bi blo tut men ušeč, nokia tega nima)
torej ne ostane drugega kot nov ericsson oz sony ericsson...sam zj k gledam vse te joysticke itd...to ni vse skp nč
za ns mularijo že, ne pa za take ljudi...
tko da, kater telefon je tak...bolj robat :) al kko bi reku
in ne rečt nej se navad, ker očitno potem še niste dajali telefona starejšemu (al mate pa veliko srečo)
sem mu dau za par dni mojo nokio, pa ga ta drugačnost tako moti da ne gre :)
predvsem mu je všeč una funkcija ko pritisneš recimo na 5, tiščiš, in ti v imeniku skoči na prvo osebo ki se začne na J....(to bi blo tut men ušeč, nokia tega nima)
torej ne ostane drugega kot nov ericsson oz sony ericsson...sam zj k gledam vse te joysticke itd...to ni vse skp nč
za ns mularijo že, ne pa za take ljudi...
tko da, kater telefon je tak...bolj robat :) al kko bi reku
in ne rečt nej se navad, ker očitno potem še niste dajali telefona starejšemu (al mate pa veliko srečo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12922 (9091) | Azrael |
» | BL003T00TH - hekanje BluetoothaOddelek: Novice / Varnost | 5357 (5357) | Lee_Nover |
» | wap.slo-tech.comOddelek: Slo-Tech | 3131 (2119) | darkolord |
» | Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12829 (11005) | atubbuta |