» »

Kazen prehitra vožnja

Kazen prehitra vožnja

«
1
2

cyber_killer ::

Vceraj sem dobil novoletno darilo iz policijske uprave in sicer prehitra voznja dne 13.9.2007 omejitev 50km/h meni izmerjena 80.Malo prevec, sedaj mi ni jasno zakaj so cakali skoraj 4mesece da sem dobil kazen v tem casu sem lahko naredil se miljon kazni na tem mestu. In kako me je lahko radar uslikal moj zadek avtomobila.Pa cudno se mi zdi od kje je ta policaj prletu da ga jst nisem vidu je pa velika ravnina na tem podrocju, kjer skoz gledam ce so kje radarji.Pa ne pridigat sej je naselje in je 50km/h pac od zdej naprej se bom le drzal predpisov.Samo 4mesce cakat na kazen je pa mau prehuda.Ali se splaca sploh kej pritozevat al pac placam to kazen.

kixs ::

Ce si kriv, placaj!

Volta ::

Če se greš tožit z njimi in jih hočeš prepričat, da nisi kriv ( moj sosed :) ), boš na koncu moral plačat še delo preiskovalnega sodnika, tako da te bodo obrali še precej bolj. V nobenem primeru tožbe ne boš dobil, najbolje tu bit tiho, pa lepo plačat ja :D

Tody ::

Tody ::

Pr meni so rabli drugač pol leta :)

Vikking ::

50km/h omejitev, izmerjena 80km/h, si potencialni morilec otrok v naseljih, se ne zavedaš resnosti prestopka in iščeš izogovore zakaj ne plačati kazni.

izračunaj si za kakšen % si prekoračil hitrost (vzami pištolo in se pojdi rusko ruleto, za takšen procent kot si prekoračil hitrost vzami ven št. nabojev iz pištole), mogoče ti bo bolj jasno.

Sploh pa za takšno prekoračitev v naselju bi jaz osebno izpite jemal.

AndrejS ::

Bodi srečen da ti za te 4 mesce še ne zaračunajo zamudnih obresti >:D

cyber_killer ::

Ja sej v tem je stos,kako naj jst verjamem tej sliki da je izmerjena hitrost 80km/h. Mislim da so morilici uni k me spravljajo v nevarnost z nepravilnim prehitevanjem pa pol nastradajo nedolzne osebe, pa uni k nevejo da je avtocesta ni dvosmerna (uglavnem veste kaj hocem povedat) ne pa da se vozi v nasprotno smer.No sej itak bo prsu en Romun pa se obracu v tunelu in pol jih bo 6 umrlo.

Steinkauz ::

Maš prov, romuni so krivi, da si šel ti 80 v naselju :\

cyber_killer ::

@Steinkauz

Mislim da je ta nevmesna.

koyotee ::

Ja sej v tem je stos,kako naj jst verjamem tej sliki da je izmerjena hitrost 80km/h. Mislim da so morilici uni k me spravljajo v nevarnost z nepravilnim prehitevanjem pa pol nastradajo nedolzne osebe, pa uni k nevejo da je avtocesta ni dvosmerna (uglavnem veste kaj hocem povedat) ne pa da se vozi v nasprotno smer.No sej itak bo prsu en Romun pa se obracu v tunelu in pol jih bo 6 umrlo.


cyber_killer ti maš čist taprav nick, če izvzamemo prvi del...
kaj nabijaš o drugih potencialnih morilcih ko pa sam neveš, da je v naselju 50km/h. Drugič, ko se boš spraševal, ali lahko verjameš izmerjeni hitrosti, se raje pelji po omejitvah, pa neboš imel the problemov. Najbrž tudi izpita nimaš več kot pol leta, sploh pa je tvoje pisanje totalno otročje, taki se družijo na raznih joker forumih. Upam, da ti 1k€ ne uide!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

cyber_killer ::

125EUR na tvojo zalost mi bo slo iz zepa.Ne pa 1k€ jst sm samo prasu zakaj tok casa rabjo, da pride kazen.Priznam naredil sem to napako in od zdej naprej bo treba pazit.Ne pa da cakam 4 mesce,kjer bi dobil lahko se 20takih kazni.

Pa sploh neves kje je to, in nisem divljak, ker to "naselje" zame sploh ni naselje.2hisi in to naj bi bilo naselje.Zase sam sem preprican, da se povsod drzim omejitev.

Pa ce mate kej pamtgna napisat napiste, ne pa pljuvat po men, pa rajsi zmerjajte pijance in ostale divjake, k nevejo kaj pomeni rdeca luc na semaforju.

koyotee ::

Spet se zgovarjaš na druge, najprej porihtaj zadeve pri sebi, pol te pa lahko skrbi za tvojo varnost, ki jo ogrožajo drugi "nesposobneži" v prometu. Nima veze, a je štala pr cest, al pa 2 pjanca, če je omejitev 50 nimaš kaj.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vikking ::

Pa sploh neves kje je to, in nisem divljak, ker to "naselje" zame sploh ni naselje.

Jaz samo upam v dobro tem družinam, v teh hišah, da nimajo otrok, saj se mimo vozi potencialno morilec, ki reče "ČEŠ" saj so samo dve hiše "SAJ VEČ KOT ENEGA ALI DVA OTROKA ITAK NE MOREM NAENKRAT NABASAT DO SMRTI", če pa bi bila šola, bi pa pazil kako bi se vozil, da mi potem ne bi rekli da sem serijski morilec.

jype ::

Jaz pa upam, da bo enkrat izza ene od bajt v rikverc speljal šlepar.

BigWhale ::

Jype, sej s tem ni nic narobe un slepar ma v bistvu ful varno vozilo in lahko to nardi!

jype ::

Ja, saj zato. Ni njegov problem če razni morilci prehitro vozijo.

LapD ::

Nov zakon predvideva za tovrstno prekoračitev 1000€ in 9 kazenskih... be happy and pay;>

davidb ::

nekomu sem močno ranil čustva zaradi tega stavka....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: davidb ()

Super Sonic ::

Mislim, da avtor teme skuša bolj prikazati problem Policije, kot svojega. Kar je čisto prav.

Zanimivo je, kako v temo dobiš (naenkrat) 156 policajev in vsi bi mu najraje vzeli življenje, ne samo izpit. Poznamo države kjer se to lahko počne tako bo najbolje za vse, če se selite.

Je problem, da Policija rabi 4 mesece, da pošlje kazen. Vsaka stvar ima svoje meje in tole gre čez vsako zdravo. Ne samo, da je fant vozil prehitro in da si zasluži kazen, organ, ki ga naj bi kaznoval, mu je dopuščal, da to počne še dodatne 4 mesece.

Važno je samo to, da so kazni višje.

Avtorju teme:
Plačaj kazen in bodi tiho. Drugič pa pamet v roke - 80 v naselju je preveč, četudi so vse table narobe postavljene in imaš avtomobil, ki ima zavorno pot dirkalnika F1.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

cyber_killer ::

@davidb

Zaleti se ti nekam!Vidim da je tle primitiven folk.

@Super Sonic

Hvala bogu en pameten komentar.Jst vem, da sem naredil napako in kazen bom valda placal in od zdej naprej bom vozil 50km/h, kot sm pa povedal, po tem "naselju" se vozim na teden ene 3x.In do zdej se nikol nisem uposteval tega znaka.Zato pa pravim v teh 4mescih sem lahko naredil se miljon takih prekrskov.Zato so pa kazni ane.Da prides h pameti in da upostevas pravila.

Ok mislim da je o tem dovolj debate.

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze ::

Malo oladite.

Potencialno ste tule vsi, ki se vozite po omejitvah skozi naseljena območja (in tudi nenaseljena) "morilci".
Ljubljana, recimo, je dodobra prepredena s "stanovanjskimi" ulicami (omejitev 50), kjer sta obe strani ceste zaparkirani z avtomobili, na pločniku pa se igrajo otroci. Na vašem mestu bi rajši držal kepo in se dvakrat zahvalil vašemu božanstvu, da niste še nikogar ubili s tisto svojo šajtrgo na štirih kolesih. Ker se lahko kaj hitro to naredi.

Kar se tiče pa kazni. Plačaš in to je to. Nima smisla ugovarjat, sploh zato, ker si verjetno dobil "slikovno gradivo" iz katerega je jasno razvidno kdaj, kje in koliko.

P.S.: Be happy, da si lahko še 4 mesece plemenitil tistih par ojrov. Lahko bi ti jih takoj vzeli.:D
OM, F, G!

Super Sonic ::

"Zaleti se ti nekam!Vidim da je tle primitiven folk."

Delno drži, večji problem je pa v tem, da je večina motorično zaostalih in težko dojemajo takšne teme. Potem pridejo čustva čez vsako pamet in pišejo bedarije. Jaz se ne bi sekiral preveč za njih.

Imaš dovolj drugih problemov, mar ne?
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

davidb ::

Sem se že zaletel, in tudi 72 sem vozil tam kjer je dovoljeno 50. In obakrat sem plačal. Prvič čez par mesecev, ko je prišel poštar, drugič naslednji dan po položnici. Je pa res, da za drugič še vedno nisem dobil domov dopisa, ki bi mi povedal za 1 kazensko točko, ki sem si jo takrat priboril - eno leto je že od takrat.

Je pa potrebno gledat znake, pa ti radarji nič ne morejo. Je pa malo bebavo, ko se dnevno vozim po takšni cesti, kjer so omejitve 50 (ki se je tukaj držim), pa me po polni črti in v križišču po naselju prehitevajo.

davidb ::

Kakšne bedarije? Kakšna motorična zaostalost?

Tisti radar je bil verjetno cel dan po terenu in je poslikal kakšnih 50 -100 ali kaj jaz vem koliko slikic. Te slikice je potrebno obdelat, pregledat, izločit napačne in potem spisat neke papirje, jih nekam poslat, tam jih morajo pregledat, obdelat in zopet nekam poslat,... Pa tisti radar ni edini v sloveniji, pa vsak dan novi prekrškarji smo tu. Vpraši kakšnega policaja, kako zgleda njegov delovni dan.

V javni upravi ali karkoli policija in ostali uradi že so je za nekaj takega 4 mesece kar kratek rok.

Po tvoji teoriji (odpiralca teme), če te nekje ne kaznujejo lahko voziš kolikor hočeš? Si si pogledal kje je znak za omejitev?
Če sem prav razumel, je namen te teme, da je policija kriva, ker ti ni prej poslala kazni, ker ti nisi vedel, da je tam omejitev 50?

Slikali so te pa tako, da si peljal mimo avtomobila, ki ima vgrajeno kamero in ti je slikal zadek avta, potem ko ti je izmeril hitrost. Avto je bil pa lahko tudi za zidom, pa ga ne vidiš dokler ne prideš vzporedno.

Vikking ::

Potencialno ste tule vsi, ki se vozite po omejitvah skozi naseljena območja (in tudi nenaseljena) "morilci".
Ljubljana, recimo, je dodobra prepredena s "stanovanjskimi" ulicami (omejitev 50), kjer sta obe strani ceste zaparkirani z avtomobili, na pločniku pa se igrajo otroci.


Zato pa bo "pameten" voznik vozil razmeram in okoliščina primerno. Že dosti je da kakšen pameten, brez da bi pogledal v takšni ulici stransko ogledalo odpre vrata.

Če pa pretirano izzivaš srečo kar je pri 80km/h pri omejitvi 50/kmh, če vemo kakšne so možnosti za preživetje pešča pri 50km/h (ki niso prav nič rožante) in pri 80km/h.... vozite po pameti, ničesar drugega.

BigWhale ::

Thomas, jype in jaz nardimo tak sistem, ki bo kar sam printal poloznice, zraven prilagal slike in vse kar bodo moral narest na policiji je to, da bodo stvar nesli prvi javni postni nabiralnik.

Tak 'avtomatski rada' potem postavimo na vsak vogal pri nas. Posto boste pa dobili maximalno tri dni po prekrsku, ce ne ze kar naslednji dan.

Kaj bodo pa ljudje rekli, ko bodo dobili pet takih kuvert za obicajno pot iz sluzbe do doma? ;)

Keyser Soze ::

Zato pa bo "pameten" voznik vozil razmeram in okoliščina primerno.


In koliko je to? Name it.

Če manj kot meter pred tabo skoči izza avtomobila otrok star 7 let?

Ne bit preveč pametni. Ker zna bit precej nehvaležno. Sploh če ti pol kakšno takšnole temo kdo pomoli pod nos, ko se ti kaj podobnega zgodi. Ostalega rajši ne omenjam.

P.S.: Sam sem že velikokrat peljal skozi naselje 80km/h. In verjamem, da tudi marikdo drug. Preprosto zato, ker naselja tam ni bilo. V smislu besede naselje. Je pa na bližnjem gričku, par 100m stran od ceste. Yooooou... wabbit kiwwew!
OM, F, G!

jype ::

BigWhale> Kaj bodo pa ljudje rekli, ko bodo dobili pet takih kuvert za obicajno pot iz sluzbe do doma? ;)

Na forum bodo prišli jamrat, če naj plačajo vse, al samo tri.

Keyser Soze> In koliko je to? Name it.

12 km/h.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Super Sonic ::

"Thomas, jype in jaz nardimo tak sistem, ki bo kar sam printal poloznice, zraven prilagal slike in vse kar bodo moral narest na policiji je to, da bodo stvar nesli prvi javni postni nabiralnik. Kaj bodo pa ljudje rekli, ko bodo dobili pet takih kuvert za obicajno pot iz sluzbe do doma? ;"

NIč kaj preveč :>. Večina toliko kazni enostavno ne bi plačala. Abolicija, potem pa "pamet v roke" :>. Večina se ne bi vozila več in bi začela uporabljati "javni prevoz" :>. Ta bi, verjetno, z vašimi genialnimi procesorji uspel postati boljši. Ma kaj boljši, s spisanim algoritmom na mestu, najboljši možen :>.

Število mrtvih na cesti bi bilo enako številu nič :>, stroškov za avtomobil ljudlje tudi ne bi imeli :>, zemlja bi se začela ohlajati :>, lačni bi postali tudi siti in siti bi ostali siti :>, vsi bi delali in imeli svoja premoženja :>. Potem bi se spravili še na ostale dele državnega sistema in "znivelirali" vse slabo z dobrim in postali slavni :>.

A sem lahko vaš kolega :>, prosim :>.

>:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

jype ::

Super Sonic> A sem lahko vaš kolega :>, prosim :>

Najprej vozit po omejitvah, potem se bomo pa lahko pogovarjal (če ne boš zmrznu od globalnega zmrzovanja).

macgajver ::

Slovenska policija in sodišča naredil prekršek z mopedom (Ne zaradi prehitr vožnje) čez eno leto in pol dobim poziv na sodišče pridem tja pravijo odvzem izpita za vse kategorije ki sem jih imel v tem času in 500eur kazni.
Ja lepo te prosm ne me jebat a zdej 1let pa pol je blo pa vredu k sm se vozu. No sedaj je 2meseca od obiska sodišča ne duha ne sluha o kazni ali odvzemu izpitov.???? Mislim sej men to čist paše samo pač en primer kako počasi se obračajo zadeve v sloveniji nevem sej mogoče je drugod tudi tako ali celo slabše.

In v takih naseljih kot je avtor omenil bi zelo rad videl vas pogumne heroje če se kdo 50pelje. Domačini točno veste kje so radarji v katerih delih naselja tam se pač peljete 50kmh po drugih naseljih ali delih naselja se peljete pač s neko normalno hitrostjo ki je primerna cestišču. Obstajajo normalne hitrosti s katerimi se večina folka vozi po cestah in res pretiravanje katero ponavadi pripelje do nesreče.

Najbolj na živce mi gre ko eni pametujete o vožnji 50kmh v naselju grem stavit da svojega števca še v življenju ni pogledal. 50kmh izgleda v avtu hudo počasi sploh na odprti pregledni cesti kjer stoji osamljena tabla za ime vasi.
In takih vasi v sloveniji je ogromno.

Pač dobili so te plačaj naslednjič si zapomni kje je lahko radar in tam pelješ počasneje naprej normalno dobro da so že 10 let na istih mestih ti policisti.
tenstan krompir je pa zakon

jype ::

macgajver> Najbolj na živce mi gre ko eni pametujete o vožnji 50kmh v naselju grem stavit da svojega števca še v življenju ni pogledal. 50kmh izgleda v avtu hudo počasi sploh na odprti pregledni cesti kjer stoji osamljena tabla za ime vasi.
macgajver> In takih vasi v sloveniji je ogromno.

Suckerjev, ki pred radarjem pripeljejo 80 km/h mimo table za naselje je pa za razliko od takšnih vasi vedno več.

Če si zdrav v glavo ti sploh ni noben problem peljat 50 skozi naselje, pa če se za tabo kdo energično šunja naprej ti tudi ne bo problem zapeljat s ceste, da ga spustiš naprej po morilskih opravkih.

DominusSLO ::

Vsa ta vaša moraliziranja so en sam beden offtopic, ki bi ga bilo treba pobrisat. Če pa tovrstne teme niso dovoljene(ali zaželene), naj se pripiše v pravila. Takšna, kot je, je ta tema popolnoma nekoristna.

Med drugim je avtor teme v prvem postu napisal:
Pa ne pridigat sej je naselje in je 50km/h pac od zdej naprej se bom le drzal predpisov.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

macgajver ::

Če si zdrav v glavo ti sploh ni noben problem peljat 50 skozi naselje

Jest bi teb prob roko dal res čestital bi ti rad ker ga ne poznam frajarja ki bi se povsod v naseljih vozil 50 ali manj no razn ti. si se že kdaj peljal gor proti mojstrani ali na ljubelj 50 my ass.
Naj povdarim pelješ se pač cestišču primerno (normalna vožnja). Za tako vožnjo te tud policist ponavadi ne štrafa sploh če je več vozil eden za drugim če si pač sam revež na cesti in je policaju dolgčas se zna zgodit, da pade kakšna kazen.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

kmetek ::

budala si: jaz bi te zaprl za 1 mesec pa odvzel izpit...30kmh prekoračitev v naselju, si ti normalen? :\

ru7 ::

Vsakič ko prekoračiš hitrost se morš zavedat da je po potencialno položnica. Verjamem, da se občasno zgodi, da te "dobijo" in na cesti jih 95% prekorači omejitev pa račte kar hočte. Jst načeloma čez naselje se držim do 10 več od omejitve, zunaj naselja pa raj ne bom reku (mam občasne izpade).

Prej ko slej vsak plača, sam to bom reku vam "duhovnikom" :D

Ziga Dolhar ::

Prehitra vožnja je bolna.

(Priznam, grešim, in to dokaj redno. No, saj je tudi jype to že priznal ...)

Ampak - poskus samoopravičevanja prehitre vožnje je pa debilizem višje sorte.
https://dolhar.si/

snow ::

Ja avtomatske radarje povsod!

No za začetek bi pasal kakšen tam v tunelih na AC pri Trojanah.
Omejitev 60 km/h, pelješ 60... in približno en od dvajset tudi tako. Drugi z 20+ km/h višjo hitrostjo mimo.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

jype ::

Jaz redno grešim na izvozih iz hitrih cest - tam so tiste table 40 očitno tako srdito ignorirane s strani ostalih voznikov, da bi bilo zaviranje do tako majhne hitrosti že precej nevarna reč.

Sicer pa se držim omejitev.

snow> Omejitev 60 km/h, pelješ 60... in približno en od dvajset tudi tako. Drugi z 20+ km/h višjo hitrostjo mimo.

Ni mi jasno, zakaj ljudje menijo, da omejitve ni treba upoštevati, če se NJIM zdi nepotrebna.

BigWhale ::

Hm, jaz v naseljih tam kjer je znak 40 vozim tudi samo 40km/h! Moram bit pa res cudn, k zadnjic mi je en A6 blendal in trobil.

Špindlerjeva v Sl. Bistrici je precej hecna ulica, dolga, tako ozka, da se dva ne moreta srečati, če en vsaj malo ne zapelje na rob pločnika, omejitev na njej je 40km/h, ljudje pa vozijo po 60, 80...

Nejc Pintar ::

Meni se zdijo največji debilizem table z obrobo tam, kjer je cesta ravna, prva hiša pa od glavne ceste odmaknjena 50m. Pa na tem odseku ni bilo nesreče zadnjih 20 let. Še večji debilizem je, da policaji merijo hitrost na nenevarnih odsekih, namesto, da bi jo merili tam, kjer ljudje res vozijo razmeram neprimerno. Debilno pa je tudi, da omejitve v okolici šol veljajo 24/7 (a ni tako, da otroci mlajši od 16 let sploh ne smejo biti zunaj po polnoči?). Največji debilizem pa so ljudje, ki v ekstremnih razmerah verjamejo, da če bodo vozili po omejitvah se jim pa ne bo nič zgodilo. (In v hudi megli, mokri cesti in pri 3°C vozijo skozi ovinke 50km/h, ker je pač tam toliko omejitev.)
Lahko je biti prvi, če si edini!

misso ::

cyber_killer sam neki vprašam Zgornja Draga?

Jest sem enko dobil enaki datum sam stem da 70 :D

Ted ::

Morda mi lahko kdo odgovori ali komentira, a te lahko posnamejo na radar in slikajo tudi če nisi obveščen, da gre za videonadzor/video merjenje hitrosti? Ker če te lahko gre po mojem laičnem mnenju za poseg v zasebnost, ki ga ureja druga zakonodaja. Tudi v trgovinah te ne smejo snemati brez obvestila.
Mah...

zee ::

dilema: pravica do tvoje zsebnosti vs. pravica ostalih udeležencev od življenja

težka dilema.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

jype ::

Fotografirajo te šele po tem, ko je radar (v rokah pooblaščenega uradnega delavca) zabeležil kršitev CPP.

Če voziš po omejitvah te pa res ne smejo fotografirat.

zee ::

jaz se po vseh naseljih vozim 50-55 km/h oz. skladno s prometno signalizacijo. žal mi je samo, da nimam tempomata, ki bi mi v primeru dolgih naselij prišel še kako prav. pa tudi sicer bi ga nastavil na 50, 80 in 105 km/h, tako hitro namreč vozim.

če se mi mudi, grem od doma par minut prej.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

koyotee ::

105 po avtocestI? Ti si res varen voznik :\
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Buggy ::

Cesta ni igrisce in otroci nimajo v blizini nje kaj poceti. Cesta je namenjena drugim stvarem. Ce starsi nimajo casa otroke nadzorovati in poleg tega pravilno vzgojiti je tudi 50 km/h veliko prevec...JASNO. Sicer pa so vrednote tako ali tako v ku..., zatorej me ne cudi tudi tako sprenevedanje nekaterih.
Pa da povem se moje mnenje o motoricnih inalidih in paranojikih, ki jim bo iza vsakega ovinka na cesto skocil severni medved....lepo prosim uporabljajte javna prevozna sredstva.
Cesta je danes, ko je cas predragocen namenjena temu, da se kam pride, ne pa modelom ki namesto, da bi vozili vsaj po omejitvah vozijo kot da so na turisticnem ogledovanju zraven pa po moznosti preko mobitela sporocajo svoja dozivetja....aja pa luci imajo ugasnjene (ce jih struckoti sploh znajo prizgati) ker s tem onesnazujejo okolje.

Izpit bi moral biti ne kot sedaj, dan vsakemu denarno podkovanemu in vzrajnemu motoricno zaostalemu osebku, ki nabija ure v nedogled dokler instruktor nima vec potrplenja z njim, pa bi bilo dosti lepse in manj zivcno na cestah.
Potem pa tistim, ki bi resnicno bili sposobni vozit, po petih letih poslati na ponoven preiskus prakticne voznje na poligon.
No sele potem bi lahko tudi na novo popravili na nekaterih delih bedasto postavljene omejitve pa bi bilo zivljenje manj stresno.
Vecina bi se morala voziti z avtobusom ali kot sopotniki ker jih dosti ni sposobnih za na cesto, avto se pa tako ali tako kupi ze vsakemu mulcu.

Ne zagavarjam norenja po cestah (sploh ne v PRAVIH naseljih) vendar vsaj po omejitvah pa lahko vozite in ne 105 kjer je 130 in 80 kjer je 90 in to zaradi nezmoznosti ali pa trmoglavosti. In to seveda v normalnih pogojih, ce pa je dez se ta hitrost se razpolovi, ce pa naletava sneg pa takorekoc stojimo...ala vam vera.

misso ::

Jest vizom zato počas da na mesec sam 3 tankam namesto 4 krat.

Zdej pa izračuni koliko prišparam na mesec. Tankam okol 45 litrov na tank. Za par minut ko prej pridem se mi neizplača.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Policijska kazen

Oddelek: Loža
4711590 (10201) Gandalfar
»

RADAR - kaj storiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1277891 (7606) JohanP
»

Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8012059 (10503) Dr_M
»

upoštevate omejitve? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
565025 (4433) BigWhale
»

Policaj me je presenetu z milo kaznijo! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
838792 (7195) Popeye

Več podobnih tem