» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
7 / 12
»»

MadMicka ::

imagodei, to glede cepljenja otrok drži in zato marsikje po svetu ni več obvezno. Ampak, to razumeš, so pogrunatl, da cepljenje je včasih škodljivo in so zato pri tem še bolj pazljivi. Nerazumljivo in obene ZLOČIN pa je, da otroku odrečeš nujno medicinsko oskrbo.

imagodei ::

Khm, res, ko bi bili moderatorji še v katerem drugem oddelku tako zelo popustljivi glede zastranitev z osnovne teme. Na misel mi pridejo npr. teme glede zaščite ubogih otrok pred neprimernimi (khm, pornografskimi) vsebinami, ki so jih tajni policisti tako striktno moderirali in forkali, če je človek le omenil bogoskrunsko idejo, da morda sami prizori seksa na otroka ne delujejo niti pol tako kvarno, kot prizori trupel, ki jih lahko opazuje takoj po risanki v večernih informativnih oddajah...

Eh, ja -- bodi dovolj & back on topic (ali res?)

PacificBlue:

Halo, no, saj ti ta človek ne bo plačal iz lastnega žepa. Nič se bat zanj. Sicer mu pa lahko vse takoj vrneš; glavno, da dokažeš svoj point. Pomisli na medijsko odmevnost. In sicer, ne toliko zaradi sebe, pač pa zaradi koristi, ki jo boš naredil za alternativno zdraviteljstvo in za vse neozdravljivo bolne ter pomoči potrebne... 0:)
- Hoc est qui sumus -

PacificBlue ::

@imagodei

Moje sožalje za prijateljico..včasih se stvari obrnejo res na čudno stran..Ne vem ali ima usoda res kaj zraven..



Halo, no, saj ti ta človek ne bo plačal iz lastnega žepa. Nič se bat zanj. Sicer mu pa lahko vse takoj vrneš; glavno, da dokažeš svoj point. Pomisli na medijsko odmevnost. In sicer, ne toliko zaradi sebe, pač pa zaradi koristi, ki jo boš naredil za alternativno zdraviteljstvo in za vse neozdravljivo bolne ter pomoči potrebne.

Verjemi, da nimam trenutno volje za kaj takšnega:) Pa jaz niti približno nisem zdravilec..samo zanimajo me te stvari..pač prebral sem resda velik knjig in meditiram..pač to počnem v prvi vrsti zase, da bi potem lažje razumel druge..mogoče čez čas, ko bo bom dobil kakšen notranji vzgib ali klic za kaj takšnega..;)

PacificBlue ::

In vse to samo zato, ker so mel prekleto srečo in je NLP stmoglavil v ZDA, namesto da bi kje drugje...

Saj je tudi drugje v svetu baje..v afriki, avstraliji,južna amerika..sam kaj ko pridejo američani in vse poberejo;(

PacificBlue ::

@Azrael
@Imagodei

Sem šel zdaj ta link o temu tipu pogledat..pa to je ja za pananormalne, okultne stvari(duhovi,poltergeisti)..hm to ja nima kake posebne veze z alternativno medicino:))
Če jo sploh ima...

krneki0001 ::

Še vedno ne verjamem, da bi kjerkoli padel dol kak UFO od alienov! Sploh pa zato, ker ni nobenih posnetkov in česa podobnega. Eksplozije v motorju lahko snemamo, skozi mikroskope lahko posnamemo zelo majhne stvari, da pa z vsemi fotoaparati in kamerami na telefonih nebi mogli enega dobrega posnetka narest je pa nemogoče. Torej vsi posnetki so fake in vsa UFO nakladanja so BS!!!

PacificBlue ::

Evo par fotk:


































Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

jype ::

Tistale kitajska fotka iz 1942 me še najbolj prepriča.

Azrael ::

Tista radkapa na drevesu je tudi mega full špon cool,

Pa še nekaj slik:



(ta ni ravno NLP,. so ga prodajali pri mimovrste...)
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

dukenukem ::

ti si pa take slike gor dal ,da se takoj vid, da so neresne ;) js naprimer ne vrjamem v une nakladalnice okol žitnih krogov in okol tega kaj bo leta 2012 in podobne vraže,vrjamem pa, da ima amerika super huda orožja, ki jih razvijajo v bazi area 51 in okol groom lakea,kjer majo več baz ,med njimi tudi leteče krožnike,ter še nevidena letala ;) a mislite, da njihovi inžinirji in fiziki, ki delajo na teh črnih projektih, niso pogruntal nič pametnega v vseh teh letih ;)

Azrael ::

In zakaj je oblika letečega krožnika boljša od recimo klasične oblke letala ali mogoče letečega krila?

Ali gre samo za približen copy/paste izgleda vesoljskega kolesa, ki ga je narisal Herman Potočnik Nordung?

Vir zadnje slike, kjer je še več zanimivih slik, toliko o tem kje so UFO beliverji prišli do oblike.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

PacificBlue ::

@dukenukem

Preberi si tole:

KLIK

KLIK

BigWhale ::

Common dreams je kar primerno ime za domeno... ;>

Azrael ::

Ali smo sami v temini?

Warp pogon - kdaj?

Beliverjem slabo kaže.
Nekoč je bil Slo-tech.

PacificBlue ::

Večino mase vesolja predstavljajo spiralne galaksije, ki so po sestavi in obliki podobne naši galaksiji. V našem lokalni skupini galaksij je nekaj 100 galaksij, od tega okrog 30% spiralnih. Supegruča Virgo obsega nekaj 10.000 članic. Kakorkoli je življenje v vesolju redko, vendar obstaja določen odstotek za življenje primernih galaksij, zvezd in planetov. Pri tem imamo v mislih zemeljskemu podobno življenje na osnovi ogljika in kisika kot osnovo presnove. Kemija pa dovoljuje tudi druge možnosti za življenje, recimo na osnovi silicija in metana kot osnove presnove.

Na osnovi zgoraj naštetih predpostavk poizkusimo podati približen izračun možnosti, da v naši galaksiji Mlečni cesti obstaja inteligentna vrsta, ki potuje med planeti.
200.000.000.000,00 vseh zvezd v Mlečni cesti 20.000.000.000,00 10% naseljivih v pasu naseljivosti 7.000.000.000,00 od tega 35% samskih zvezd 700.000.000,00 od tega 10% podobno našemu Soncu 70.000.000,00 od tega 10% oblikovanih čvrstih planetov 7.000.000,00 od tega 10% planetov znotraj cone naseljivosti 350.000,00 od tega 5% pričelo življenje 17.500,00 od tega 5% življenje naselilo kopno 525,00 od tega 3% razvilo inteligentno obliko življenja 16,00 od tega 3% civilizacij, ki potuje med planeti

Tole zgoraj je samo za našo galaksijo..torej je to že kr velik dokaz, da nezemljani oziroma življenje na drugih planetih obstaja(mislim seveda samo na našo galaksijo)

Iz zgornje tabele lahko povzamemo, da je v vsaki galaksiji le malo civilizacij, ki so osvojile medplanetno potovanje.

Delajo pa povzetek za celo vesolje samo iz naše galaksije..to je pa IMO mal smešno.


Pa glede warp pogona..mogoče pa nezemljani uporabljajo plovila,ki za pogon oziroma tehnologijo pogona uporabljajo nam še neznane kemijske elemente..kar je IMO zelo zelo verjetno..

Me pa ta članek ni prepričal v ničemer, kvečjemu daje bolj pozitivne rezultate..da bi pa mi beliverji bili prepričani v kaj drugega..težkko...

Thomas ::

Pacific!

Če bi imeli neke strašne potovalce po Galaksiji, kakor si ti in "tvoji" naivno predstavljate, bi se njihova navzočnost poznala že od daleč!

Sigurno ne bi prihajali mlatit prazne slame po poljih ali se skrivat na nebu med oblakom in stanovanjsko stolpnico.

Potem pa delat anal exame na raznih abducties.

To je silly and sick!

Če bi bili tisti pri SETI "obsojeni na uspeh", bi hitro zaslišali "šum največjega slapu", kjer oni že desetletja skušajo ujeti "šelest lista".

Glavo v roke!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

PacificBlue> Tole zgoraj je samo za našo galaksijo..torej je to že kr velik dokaz, da nezemljani oziroma življenje na drugih planetih obstaja(mislim seveda samo na našo galaksijo)

Abejžno. Še če bi izračun bil pravilen, bi...

PacificBlue, citira> 3% razvilo inteligentno obliko življenja 16,00 od tega 3% civilizacij, ki potuje med planeti

3% od 16 je koliko? Malo manj kot 0.5?

Skratka, nič čudnega ni, da mi ne potujemo prav dosti med planeti.

Thomas ::

Mi se dobro kažemo naokoli.

Vsak za silo pismen alijen bi lahko že pol milijarde let lahko odkril kisik v atmosferi Zemlje že na ZELO daleč.

Če je tak bedak, da mu to ne pomeni možnosti skorajšnje invazije na njegov planet ... ni od tega sveta. Ali pa je kamen.

Slednje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Azrael ::

>še neznane kemijske elemente..kar je IMO zelo zelo verjetno..

Upanje vedno umira zadnje.

Tudi ta rešilna bilka je adijo.

Kemijski elementi z zaporedno številko 92 (Uran) ali višjo niso stabilni in razpadajo zelo hitro. Višja cifra, hitreje razpada. Tudi slavni element 114, ki je v ZF delih obljubljal veliko, nakazuje, da z otokom stabilnosti ne bo nič.

Neuporabno, trilitija ni in tudi, če bi bil, še vedno je hitrost svetlobe zid, čez katerga ne moreš. Rabiš pa Warp 9.9, da v doglednem času sploh prideš do prvih primernih zvezd.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

PacificBlue ::

@Thomas in ostali:

Preberite si prosim tole:


KLIK
















Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

Thomas ::

Pacific!

Takelih BS je poln net. Kaj čmo to brat?

Ne POTREBUJEMO alijenov tako, kot jih psihološko potrebuješ ti.

Razmisli trezno! Ne trapat s takimi!

In late October of 1998, a dramatic website suddenly appeared -- describing the ostensible discovery (by an anonymous “amateur radio astronomer”) of a genuine SETI radio signal coming from a faint northern star called “EQ Pegasi.” At first, even the BBC became excited; about a month earlier, on September 17th, the major non-profit California SETI research team – the SETI Institute’s “Project Phoenix” – had reported a previous signal from this same star, using borrowed time on the 1000-ft Arecibo telescope … Within minutes however (according to the SETI Institute) it was concluded that the September 17th Arecibo EQ Peg signal (at 1210 MHz – megahertz) was merely “interference.”



Če uni klinčevi alijeni niso sposobni oddajat še naprej tega sporočila, če ga že ne morejo ojačat - nej kr crknejo!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dzinks63 ::

:)) Civilizacija ali pa njihovi roboti, ki naj bi prepotovali vesolje , bo pisala po žitnih poljih. Že post višje je smeh z risanjem firefoxa.

sverde21 ::

Men ni jasn zakaj majo vse te strani beliverjev v dizajn totalno v kurcu. :\ Mislim da že oblika teh strani pove dosti o profesionalnosti ljudi, ki jih izdelujejo in o verodostojnosti objavljenih podatkov.
<?php echo `w`; ?>

PacificBlue ::

Men ni jasn zakaj majo vse te strani beliverjev v dizajn totalno v kurcu. Mislim da že oblika teh strani pove dosti o profesionalnosti ljudi, ki jih izdelujejo in o verodostojnosti objavljenih podatkov.

Enostavno.Ker jim obširnost raziskovanja Ufo pojava pač ne dopušča čas, da bi se ukvarjali z nevem kakim web dizajnom.

sverde21 ::

Je kakšen drug "pojav" (fizika) še bolj obširen pa majo spletne strani na nivoju. ;)
<?php echo `w`; ?>

BigWhale ::

"Enostavno.Ker jim obširnost raziskovanja Ufo pojava pač ne dopušča čas, da bi se ukvarjali z nevem kakim web dizajnom."

Ej! Prej me prepricas, da alieni so, kot pa da bi tole verjel!

PacificBlue ::

Ej! Prej me prepricas, da alieni so, kot pa da bi tole verjel!

Postani Ufo raziskovalec in boš videl.:D


Je kakšen drug "pojav" (fizika) še bolj obširen pa majo spletne strani na nivoju


Nekateri imajo pač večjo srečo ali pa večje znanje.;)

jype ::

PacificBlue> Postani Ufo raziskovalec in boš videl.

Ne morem - raziskuješ lahko le reči, ki jih odkriješ.

PacificBlue ::

Ne morem - raziskuješ lahko le reči, ki jih odkriješ.

Ja sj Nlpje so že odkrili...razen če si pozabil kaj pomeni kratica NLP oziroma UFO.;)

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

zakaj le leteči krožniki? Od nadrase, ki z (očitno) daleč bolj napredno tehnologijo tava naokoli po vesolju bi pričakoval kak večji oblikovalski presežek, kot pa goli stereotip nezemljanov:
bitja z preveliko glavo (ter očmi) v letečem krožniku, ki ima spodaj lučke...pa po vsej verjetnosti "beam ray", da te lahko ugrabijo.
Je sploh še kak večji stereotip v naši kulturi kot to?
Oziroma je že kdo opazil, da so si tistele fotk gor več ali manj vse za en glih? če bi dober oblikovalec delal prank v tem stilu, bi vsaj v večji resoluciji fotomontažo naredil, pa kaj manj klišejskega.

hecno je to, da tudi ko te kdorkoli skuša resno prepričat v obstoj nezemljanov nima kakega močnejšega argumenta kot slike letečih talarjev.
Če bi naprimer zagledal kako plovilo, absolutno neverjetne in nenavadne oblike, da bi me fasciniralo, bi še nekako padel v dvom...tako pa tudi slučajno ne.
Razen če nas obiskujejo le eni in isti nezemljani, v različnih verzijah talarjev.:P

Poleg tega nekaj ni logično: če se obiskovalci pasejo po planetu toliko časa in nočejo vzpostavit kontakta, potem najbrž hočejo bit low-profile pa nas morebiti na skrivaj ogledujejo.
Za napredno obliko življenja, ki naj bi zlahka premagovala dimenzije mlečne ceste in nas obiskovala, bi absolutno pričakoval najmanj stealth mode, če že hočejo biti low-profile pa se nočejo izpostavljat.
Če so že toliko brihtni, kako potem da so tako neumni pa kar takole na blef uletavajo?

BS vse skupaj po mojem mnenju.

Ziga Dolhar ::

RIPMORK:

Tale "kliše" o talarjastih krožnikih je zgolj posledica izkušenj - saj smo take nlpje videvali, ane, in zdej jih pač tut realistino uprizarjamo! :P
https://dolhar.si/

dzinks63 ::

:)) In ko folk le bežno vidi hude vojaške prototipe , jih kar za ufo-te proglasijo



Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

PacificBlue ::

@RIPMORK

Te razumem..najtežje je verjeti nekaj česar nisi videl z lastnimi očmi..čeprav še to včasih ne pomaga.Pri Ufologiji je to še težje..Zakaj? Ker bi se ti lahko vsi smejali oziroma te imeli za norca ali blazneža če bi pravil, da si videl NLP..včasih je bilo to še bolj očitno...

Predlagam vprašanje za naslednjo anketo v stilu če verjamete v Nlpje oziroma če ste že videli kaj nenavadnega v zraku..zanimivo bi bilo:)

PacificBlue ::

Tale "kliše" o talarjastih krožnikih je zgolj posledica izkušenj - saj smo take nlpje videvali, ane, in zdej jih pač tut realistino uprizarjamo! :P

V bistvu je izraz flying saucer prvič uporabil pilot Kenneth Arnold, ki je med poletom imel srečanje z Nlpji..in to celo z 9 plovili..To je bilo leta 1947..Takrat se je v bistvu začela doba ufologije..

http://www.ufocasebook.com/kennetharnol...

PacificBlue ::

Med drugo svetovno vojno je bilo veliko poročilo pilotov o srečanju z neznanimi plovili..imenovali so jih foo fighters-i(Ja Dave Grohl band se imenuje verjetno po tem)..Imeli so jih za skrivno orožje Švabov..ampak čudno se jim je zdelo ker noben ni streljal na njih..

http://ufo.whipnet.org/xdocs/antigravit...

dzinks63 ::

:)) Prototipi so nekaterih letal so res na robu fantastike:
leteče krilo


SR91 aurora mach 5+

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

Slo-One ::

Jaz rečem prvo bi človek moral dokazati obstoj enostavnih živih bitij na tujih planetih. Šele potem pa bi bil dejansko čas razpravljati o nekih NLPjih. Ne pa da zdaj razmišljamo če so brez dokazov.

PacificBlue ::

Imam dokaze;):


































Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

Slo-One ::




Ali je potem tudi ta slika dokaz :\ ? Ali pač. Ker se, da na vsem Photoshop narediti.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

PacificBlue ::

@Slo-One

Da nekatere slike so narejene v Photoshopu.Tako kot tvoja. Ker je to očitno.

username ::

Če kdo išče kake neobičajne oblike letal, lahko gre recimo na Google Images in vtipka "Avro Vulcan" (britanski povojni reaktivni bombnik).
Ali pa "Northrop Flying wing".

Ali pa "Luftwaffe 1946" (oziroma "Luft '46")

pa še in še...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

jype ::

PacificBlue, Černobil je na našem planetu, pa je njegova okolica obilno natrpana s pojavami, ki so videti... nenavadne.

Po drugi strani pa vsi še vedno zgledajo humanoidi - kar je za nezemljane matematično gledano tako malo verjetno, da lahko brez skrbi rečemo, da je nemogoče.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

krneki0001 ::

Pacific blue vse te fotke so narejene s fotošopom ali pa so slikane v okolici černobila, ker tam so take "spake" vsakodnevni pojav. Celo krava z 8 nogami in tele z dvema glavama. Ampak to niso alieni, to je plod človeške napake v igri z jedrsko energijo.

Tko da ne nakladaj. Še vedno ne verjemem, da nas je kdajkoli obiskal kak alien v NLP-ju.

PacificBlue ::

Te "poškodovane" alien-e so našli v strmoglavljenih ali sestreljenih Nlp-jih..Če podrobno pogledate slike boste videli, da to niso posledice Černobila..saj nobeden nima 8 rok ali nog.:D

PacificBlue ::

Po drugi strani pa vsi še vedno zgledajo humanoidi - kar je za nezemljane matematično gledano tako malo verjetno, da lahko brez skrbi rečemo, da je nemogoče.

Zakaj nemogoče? Dokaz imaš pri zemljanih.

ripmork ::

če so tiste slike gor dokazi - kaj pa je potem tole?
Očitno nesporen "dokaz", da rubber Johhny obstaja.

PacificBlue ::

Očitno nesporen "dokaz", da rubber Johhny obstaja

Tako je. Če bi bil alien ziher nebi koke snifal in govoril nerazumljive besede..;)

jype ::

A ti veš, kako so zemljani dobili obliko?

A ti veš, da je taka oblika temeljito neprimerna in potratna in je zgolj ostalina procesa, ki ga imenujemo evolucija?

Najbrž ne, sicer ne bi tega jemal kot "dokaz".

destroyer2k ::

PacificBlue

Tukaj imaš eno sliko katero so govorili da je otrok nezemljan, ampak v resnci ni samo je imel gensko napako katera se pojavi približno v 0,0001% populacije ali še malo več nul nisem čisto prepričan.

klik

'FireSTORM' ::

destroyer2k, daj ne bodi no smešen.
Če je so pa eno zemljanko ugrabili, jo zlorabili in zdaj je rodila pol-nezemljana...
Kako si naiven da nasedaš da to ni alien in da je samo genetska napaka...


(Tukaj pride smajli ki se kota po tleh in joče od smeha)
Those penguins.... They sure aint normal....
««
7 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222644 (2176) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25326048 (19797) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516572 (13982) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218705 (15727) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23439003 (32445) jest10

Več podobnih tem