» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
5 / 12
»»

PacificBlue ::

Od kod pa ljudem ideja o palckih in skratih? Pa ne da so tud palcki in skrati alieni? Mislim, ker vsi isto zgledajo. Kaj pa bozicek in dedek mraz? Hm, zobna miska?

Ja kako pa to ne veš? Ja od Alienov, ti so posredovali info ameriški vladi..in iz tega sledi potem Coca Cola in božiček..saj veš Coca Cola(ima skrivno formulo)..temu se reče izmenjava tehnologije...

jype ::

PacificBlue> a ne deluje na fakulteti za matematiko in fiziko dr. Igor Kononenko??

Ne.

Tudi če bi, ne bi prav dolgo - glede na to kakšne stresa.

Matev ::

še vedno nimam enote za "talent" ki se meri pri bioenergetikih z eno posebno napravo

jype ::

Sem ti že rekel, da je bWh - biovatna ura.

Potem imaš pa še druge, recimo prosti potencial bioenergije se npr. meri v MŽk - megažitnihkrogih,

BigWhale ::

Jure ena priljubljena enota je pŽs. Pomečkana Žitna stebla.

S to enoto se meri moc s katero so narisani krogi. Tale je bil narejen z mocjo kakih 10^13 pŽs.



Jaz pa se nikoli v nobenem zapisu nisem uspel najti iz katere galaksije Zobna miska.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

jype ::

BigWhale> Jaz pa se nikoli v nobenem zapisu nisem uspel najti iz katere galaksije Zobna miska.

Uh, saj to vemo - Iz NGC98992 v gruči M3390. Samo ker to niso non-migratory miške, so se verjetno že preselile, samo svetloba še ni prinesla informacij o tem do nas.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

dzinks63 ::

:)) Zanimivo da firefoxa rišejo po pšenici, a ga tudi nezemljani uporabljajo?

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

Nejc Pintar ::

Pozabljaš na življenske oblike, ki se lahko razvijejo pod ekstremnimi pogoji..ne vem zdaj na pamet pa tudi googlat se mi ne da..ampak vem da so odkrili življenjske oblike na osnovi silicija..globoko pod zemeljskim površjem..mislim, da v enem rudniku..naj bi bile neke posebne vrste bakterij.. Ne vem če imaš pravi občutek o velikosti vesolj, številke tu niso tako pomembne, ker 100 ali 200 svetlobnih let je v vesolju zelo zelo malo..naše osončje oziroma naša galaksija je samo ena izmed tisočih..in če se v vsaj eni galaksiji razvije življenje..že to mora biti veliko..Seveda vprašanje je na kakšni stopnji razvoja je to življenje..seveda možnost je da je že katera civilizacija propadla, da katera se je začela ravnokar razvijat...čeprav to je vse tako relativno gledano iz našega zemeljskega vidika, ker če opazujemo neko zvezdo, je v tistem opazovanem trenutku lahko že supernova..saj svetloba rabi čas da pride do nas..tako da kar gledamo z vsemi teleskopi v vesolje v bistvu gledamo v preteklost...


Življenjskih oblik na osnovi silicija niso odkrili, kot ti je že povedal Thomas, pa tudi tiste, ki se prehranjujejo s kemosintezo so se razvila iz čisto navadnih življenjskih oblik.

Nasplošno se strinjam, da je čudn vse skup, da so low quality slike. Po drugi strani pa tud, pr seb imaš vedno telefon, ki je ponovad zmožn neki posnet. Verjetno ne bo folk z digitalcem okrog hodu pa čaku da mu NLP na bučo pade.

telefoni so danes sposobni posneti veliko bolj kvalitetne posnetke kot sem jih kadarkoli videl o nezemljanih

Ja drugače pa je v Sloveniji bilo kr nekaj videnj Nlp-jev..predvsem Na Koroškem-Šmartno pri Slovenj Gradcu se spomnim v letih 1995-2000 da so bila obdobja..predvsem poleti, ko so ljudje klicali na lokalno radijsko postajo, da so videli neke nenavadne luči na nebu.. Pa na Preverjeno sem gledal enkrat eno žensko, ko je pravila, da ko se je vozila na obvoznici okoli Lj..jo je naenkrat obsijala izredno močna svetloba in naj bi prav začutila neko povezanost z bitji, ki so upravljali z tistim plovilom...


Ne ni pretiravala, ker dobro se spomnim prestrašene mame, prav prepovedala mi je da bi šel ven in si to dodobra pogledal..


Ever heard about DMT? Ta je namreč kriv za večino mističnih doživetij

Odkod potem ideja ljudem o Nlpjih,..odkod so dobili idejo za obliko in izgled alienov, odkod idejo za obliko plovila(leteči krožnik)..odkod toliko posnetkov različnih za katere trdite da so fejk..odkod ljudem trud in zajebancija, da bi hoteli nekaj fejkat..slava, čast, denar??Mislim, da ne..


V srednjem veku so čarovnice skurl

Seveda vse to je res..ampak če v žitnih krogih bioenergetiki izmerijo močna sevanja energije, ki močno odstopajo od okolice..potem je to nekaj drugega.. Lahko bi se pa znajdli in naredili bioenergetski center v smislu Tunjice, Kamnik..dalo bi se dalo kaj zaslužit


Prosim te za definicijo bioenergije, tačas pa si lahko tudi jaz en cagar zvežem na potenciometer

Itak je bilo 3/4 od tega kar sem napisal že napisanega, samo si moraš bolje vtsniti v spomin.
Lahko je biti prvi, če si edini!

PacificBlue ::

@Matev

Tule imaš link meritev biopotenciala mlečnih izdelkov..zraven je tabela..pač poglej:) :

KLIK

Thomas ::

"Biopotencial" ne obstaja. To je samo ena izmišljotina.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nejc Pintar ::

Tukaj se pa ne morem strinjat s tabo Thomas, definitivno obstaja biopotencial.
V glavah tistih ki verjamejo vanj
Lahko je biti prvi, če si edini!

jype ::

Dragons exist if your belief in them is sufficient and the thaumic field surrounding your person yields sufficient magical discharge.

Strokovno rečeno.

PacificBlue ::

@Thomas

Samo za tvoje razumevanje biopotenciala oziroma biopolja..

KLIK

Thomas ::

Nisem bral. Sem kar vnaprej označil za brezvezje.

Če koga zanima zakaj?

Ker če bi imeli dodatne sile, ki bi delovale mimo Standardnega modela in to tudi ne bi bila gravitacija ... je fizika screwed.

No, ni preveč verjetno, da bi v fizikalnih labih ne opazili delovanja misterioznih dodatnih sil, če bi te obstajale.

Ker jih pa NE, je sila neverjetno, da bi jih lahko zazanali kje drugje.

Pseudoznanost je tole, žal.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ripmork ::

bioenergija je ena hecna zadeva, bi v kaki drugi temi (stari) o tem lahko bolj na široko podebatirali. Imam kar nekaj izkušenj s tem, resno verjel v to kar dolgo, tole pa je kratek povzetek:
placebo efekt in prodaja zaščite proti sevanju.

A se je dejansko že kdaj zgodilo na tem planetu, da je kak bioenergetik pri komu doma preveril stanje vodnih tokov pa hartmanovih mrež in ugotovil, da je vse ok?
in da klient ne potrebuje zaščite proti sevanju™?
Meni se zdi da ne glih.

Ja seveda, sej vodni tokovi so povsod, pa hartmanove mreže tudi... how convenient:D
Če je v buči poštimano kot treba, ni treba bioenergetika niti slučajno.

Thomas ::

Tkole nekako gre:

radiostezist: "Jaz zaznavam gama alfa polje."

fizik : "Kaj je to gama alfa polje?"

radiostezist: "To je radiostezijsko in ne fizikalno polje!"

fizik : "Deluje na fizikalna telesa?"

radiostezist: "Seveda deluje!"

fizik : "Potem je fizika globoko napačna. Nepravilne. Prosim, da takoj prevzamete kontrolo nad jedrskimi elektrarnami in vsemi tehničnimi napravami sploh! Ker se potem ne morejo obnašati fizikalno, kar smo pa doslej stalno domnevali, da se!"

radiostezist: "Kako veš?"

fizik: "Grem rajš rajsnedlne grgrat, kot ti to razlagat!"
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Nejc Pintar

Ever heard about DMT? Ta je namreč kriv za večino mističnih doživetij

Evo, sedaj imamo krivca..to je DMT..tako, da pobi opustite upanje, da nlp-ji in duhovi..itd obstajajo..
Za vse to je kriv DMT..Nejc tebi pa čast in slava...


Prosim te za definicijo bioenergije, tačas pa si lahko tudi jaz en cagar zvežem na potenciometer Itak je bilo 3/4 od tega kar sem napisal že napisanega, samo si moraš bolje vtsniti v spomin.

Definicij bioenergije je več..tule je ena:

Bioenerija je beseda novejšega izvora, s katero označujemo obliko kozmične ali univerzalne energije, ki prežema vse obstoječe oblike življenja v kozmosu. Lahko bi ji rekli tudi osnovni vir življenja. V zgodovini razvoja človeka se pojavlja veliko imen, ki so pomensko enaka bioenergiji. Tako je zelo razširjeno ime prana (v sanskrtu pomeni absolutna energija), kakor tudi chi, orgonska energija in drugo. Vsa ta imena se nanašajo na isti pojem energetske narave vsega bivanja.Vir: KLIK

Povej mi kaj sem pozabil..hočem podrobnosti..

Thomas ::

Z drugimi besedami. Če bi fizika dopustila afizikalne vplive, bi bila kakor matematika, ki bi dopustila "nearitmetične agente" v poštevanki.

Totally screwed! Odveč. Slabša kot nič.

To, da v matematiki ne moremo dopustit eno "altrnativno poštevanko", je očitno.

Higienski minimum bi padel tudi v fiziki, če bi se pojavil nek "afizikalni vpliv".

"Radiostezisti in podobni radiobiologi" sicer mislijo, da ni tako. Da včasih tudi ljudje niso poznali elektrike in da je gotovo tudi še zdaj prostor za kakšne povsem nove učinke.

Žal ni. Z njimi bi že fundamentalno kršili dosedanjo fiziko. Bi jo zrušili.

Sej nimam nič proti, naj jo kar! Vendar naj pokažejo delujoč eksperiment za to alternativo. Bo pač treba fiziko zgraditi nanovo, pa če je to še tako težko ali celo nemogoče. To ni važno, kar je je.

Samo ni. To je problem. NI takega eksperimenta. Na lepe oči, brez eksperimenta ... pa ne bo nič. Fizika ostane, radiostezija pa ostane prazna.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Thomas

Nisem bral. Sem kar vnaprej označil za brezvezje. Če koga zanima zakaj? Ker če bi imeli dodatne sile, ki bi delovale mimo Standardnega modela in to tudi ne bi bila gravitacija ... je fizika screwed

S tem stavkom si pokopal samega sebe..Si kr vnaprej označil za brezvezje..zelo zanimivo..stvari ocenjuješ že vnaprej ne da bi jih preizkusil oziroma o njih poskušal pridobiti kakšno znanje..kaj a ti fiziko ali matematiko študiraš?Phil Schneider je v svojih predavanjih večkrat povedal, da pošiljanje otrok na študij fizike je metanje denarja skozi okno, ker v tajnih vojaških bazah so znanost pripeljali tako daleč, da se je prav pokazalo, da večina fizikalnih zakonov ne drži, ker obstaja več dimenzij v katerih fizikalni zakoni nimajo nobenega pomena oziroma stvari delujejo čisto drugače...

Thomas ::

> Tako je zelo razširjeno ime prana (v sanskrtu pomeni absolutna energija), kakor tudi chi, orgonska energija in drugo.

To morš demonstrirat, da dela. Če tega nisi zmožen, bluziš.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Thomas

Pa radiostezija oziroma bioenergetik ti lahko zelo pozdravi oziroma izbolša življenje in počutje..medtem ko fizika ti tega ne more..Mislim, da si prav potreben ene terapije z bioenergetikom..res...

Thomas ::

> ker v tajnih vojaških bazah so znanost pripeljali tako daleč, da se je prav pokazalo, da večina fizikalnih zakonov ne drži

V tajnih vojaških bazah so zračunali tudi, da 2+2=5?

Blodiš, nehej rajš. Trust me!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Pa radiostezija oziroma bioenergetik ti lahko zelo pozdravi oziroma izbolša življenje in počutje..

Ti ne verjamem. Zato placebo name ne bo deloval.

> medtem ko fizika ti tega ne more..

Ma, če me useka hrbet, pa mi dajo injekcijo, tableto ali masažo, so to fizikalni vplivi (dohtarjev in farmacevtov).

Če mi zrase tumer v glavi in mi ga kirurg ven potegne, je bil tudi to povsem fizikalni vpliv.

Če mi "bioenergetik" ali vrač mahata pred očmi, pa mi zaradi tega imunski sistem hitreje obračuna s prehladom, je tudi to povsem fizikalni vpliv.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Thomas

Ok..lahko ti demonstriram..ni problema..lahk bi začel z opazovanjem tvoje aure..ti povedal kako barvo aure imaš..iz tega ti lahk povem kak tip človeka si..kake stvari rad počneš, če bi bil res dober v tem, bi te lahk bral kot odprto knjigo..

Resno znam videti auro..sem začel to na sebi tk mal za hec..in ta hec je postal nato zelo zanimiv, ko sem dejansko začel videvat prvo eterično auro in tako naprej..psokusi si kdaj v takšnem polmraku..poltemi gledat prste na roki..roko imej obrnjeno najbolje proti beli steni..in ful se morš zrelaksirat..glej si na konice, robove prstov..in kaj kmalu se lahko zgodi, da boš videl tako mlečno svetlobo, debelo kakšen milimeter ali več..morš imeti pa seveda potrplenje...

Thomas ::

Ko pa bo prvič nek vrač uspel zares narediti čarovnijo ... ti ne morem garantirat za stabilnost nobene molekule več.

Potem so pa prišli "nearitmetični agenti v poštevanko". Pol boš pa vidu hudiča!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nejc Pintar ::

Evo, sedaj imamo krivca..to je DMT..tako, da pobi opustite upanje, da nlp-ji in duhovi..itd obstajajo.. Za vse to je kriv DMT..Nejc tebi pa čast in slava...


Točno tako! Sicer ima še kakšen drug neurotransmiter veze zraven, ampak bistven je DMT.

Čast in slavo pa ne pripisuj meni. No, mogoče edino zaradi tega ker sem komu zbistril um.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Thomas ::

> Resno znam videti auro..sem začel to na sebi tk mal za hec..in ta hec je postal nato zelo zanimiv, ko sem dejansko začel videvat prvo eterično auro in tako naprej..psokusi si kdaj v takšnem polmraku..poltemi gledat prste na roki..roko imej obrnjeno najbolje proti beli steni..in ful se morš zrelaksirat..glej si na konice, robove prstov..in kaj kmalu se lahko zgodi, da boš videl tako mlečno svetlobo, debelo kakšen milimeter ali več..morš imeti pa seveda potrplenje...

Če se šajnaš v temi kakor pumpež, to še ni čudež. Lahko te je malar polil s fosforjem, lahko se ti samo halucinira.

Pure physics, v vsakem primeru.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Sicer ima še kakšen drug neurotransmiter veze zraven, ampak bistven je DMT.

Točno, seveda. V vsakem primeru pa gre tudi tu za fizikalne učinke. Afizikalni so kakor aaritmetični učinki na poštevanko. Nemogoč bluz.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Thomas
Ma, če me useka hrbet, pa mi dajo injekcijo, tableto ali masažo, so to fizikalni vplivi (dohtarjev in farmacevtov). Če mi zrase tumer v glavi in mi ga kirurg ven potegne, je bil tudi to povsem fizikalni vpliv. Če mi "bioenergetik" ali vrač mahata pred očmi, pa mi zaradi tega imunski sistem hitreje obračuna s prehladom, je tudi to povsem fizikalni vpliv.

Ja saj v tem je fora..zdravniki zdravijo samo posledice..ti šopajo tablete, ti režejo ude, ti menjajo organe..Alternativna medicina pa poskuša zdraviti vzroke bolezni, zato da se ne bi več ponovili..če uspešno pozdraviš raka z alternativno medicino ga nikol več ne boš imel..če to poskušaš pri zdravniku..se lahk zgodi dvoje..ali res nimaš več bolezni ali pa jo imaš in moraš še enkrat ali večkrat pod nož..zraven pa pomisli še na psoledice različnih terapij (kemoterapije) in jemanje tablet, ki lahko imajo tudi veliko stranskih posledic..

Nejc Pintar ::

Če alternativna medicina kaj zdravi, bi tebe že davno pozdravila, pa še vedno bluziš.

Sicer pa, hvala bogu da zdravijo posledice, nočem umret zarad ene zagnojene rane.
Res pa je da imajo včasih problem zdravljenja simpotomov teli dohtarji, samo to še ne postavlja klasične medicine pod alternativno.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Thomas ::

> zdravniki zdravijo samo posledice..

Zdravnik, ki mi napiše recept za ospen, je s tem ozdravil vzrok. Povzročitelje infekcije se namreč z ospenom pobije. Vzrok bolezni odpravljen.

Včasih ne poznamo načina kako kakšno bolezen ozdraviti. Ali potem to vseeno za nas naredi imunski sistem, ali pa škripnemo. Simple.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

PacificBlue> Bioenerija je beseda novejšega izvora, s katero označujemo obliko kozmične ali univerzalne energije, ki prežema vse obstoječe oblike življenja v kozmosu. Lahko bi ji rekli tudi osnovni vir življenja

U! U! The FORCE!

Saj to ne more biti naključje! Vse je res!

Or maybe not.

I'm with Han on this one, old stories are no match for a good blaster!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

jype ::

PacificBlue> Ja saj v tem je fora..zdravniki zdravijo samo posledice..ti šopajo tablete, ti režejo ude, ti menjajo organe..

Ja. Povejo ti tudi da jej manj svinjine, opusti kajenje, se več gibaj na svežem zraku... Če to narediš ali ne, pa seveda ostane tvoja odločitev.

PacificBlue> Alternativna medicina pa poskuša zdraviti vzroke bolezni, zato da se ne bi več ponovili..če uspešno pozdraviš raka z alternativno medicino ga nikol več ne boš imel..

Aja? Kako si prišel do te ugotovitve?

PacificBlue> če to poskušaš pri zdravniku..se lahk zgodi dvoje..ali res nimaš več bolezni ali pa jo imaš in moraš še enkrat ali večkrat pod nož..zraven pa pomisli še na psoledice različnih terapij (kemoterapije) in jemanje tablet, ki lahko imajo tudi veliko stranskih posledic..

No, ti bom kar iz prve roke povedal. Ko sem bil star 12 let sem se začel prebijati skozi izjemno stresno obdobje (iz kmečje šole s par sto pamži sem prišel v betonsko kocko s par tisoč norci), ob katerem sem zelo pogosto čutil bolečine v želodcu. Skozi sem dal en velik kup medicinskih preiskav, ki seveda niso našle ne vzrokov ne posledic morebitne bolezni, zaradi katere bi te bolečine čutil. Pri 16 letih sem šel zaradi malenkostno povišane temperature v zdravstveni dom, kjer so mi vzeli kri in me nagnali domov. Naslednji dan so me strpali v bolnišnico in čez en teden sem bil na infuziji. Mamo so spraševali, če sem anoreksičen (tisti, ki so me vsak dan videli, sploh niso opazili, da sem 25 kilogramov presuh za svojo višino), testirali so me za HIV, na vrsto je prišlo par manj prijetnih preiskav, vključno z enim kupom rentgenov... No, potem so pa ugotovili, kaj mi je. Sledila je zoprna odločitev: težka operacija ali življenje na tabletah - kirurg in vsi zdravniki so svetovali operacijo in zato sem se zanjo tudi odločil. Jasno mi je bilo tudi rečeno, da je bolezen posledica nezdravega življenskega sloga, da je pri vseh bolnikih reč pogojena s psihičnimi travmami in da se mi je od tedaj naprej prepovedano sekirati. Dobil sem celo permanentno opravičilo za v šolo - če bo pritisk prehud naj pač povem, da mi zdravnik ne dovoli in zahtevam drugačen način dela.

Ne boš verjel - izdatno je pomagalo. Nobenih alternativnih medicin (razen psihiatra, ki je ugotovil, da je z mano vse OK, čeprav jaz tej diagnozi ne bi povsem zaupal, saj zelo brihtni ljudje nikoli niso čisto pri sebi ;) in nobenih čudežnih praškov ni bilo treba, še manj pa bioenergetikov in radistezistov. Posteljo imam še vedno obrnjeno tako, kot je bila prej, pod bajto še vedno teče voda in na monitorju še vedno nimam tiste piramide, ki bi od mene odvračala zlobno sevanje - pa mi ni nič.

To pa seveda ne pomeni, da nekaterim homeopatija, radistezija in ves tak špas izdatno ne pomaga - če ne zaupajo medicini, zaupajo pa bioenergetiku, jim seveda le bioenergetik lahko zagotovi, da je z njimi vse OK in da je treba samo obrniti luster proti jugu in bo vse v najlepšem redu. In je res - če ni slučajno vnetje slepega črevesa: pri tem pa alternativna medicina, ko se enkrat pojavi, nekako opeša.

T-Majo ::

Joj kam smo pršl s to temo.

Sam berem, nimam kaj za povedat!



:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: T-Majo ()

Thomas ::

Prišli smo do - opusti vse iluzije!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

Eh, smešni ste tule gor..sem mislil da se da z vami vsaj mal normalno komunicirat..pa vidim da ne gre..mislim, da ste še preveč otročji..pa vidim, da imate nekateri bolj lahka življenja, da še niste doživeli kakšnih težkih trenutkov..iz katerih bi lahko sprevideli določene stvari, ki bi vam bolje odprle obzorje in duha..pri tem fizika in zakoni nimajo nobene vrednosti..morate vedeti da bistvo je očem skrito..razen če spregledaš..mir z vami..Lep pozdrav.


I know the pieces fit cause I watched them fall away mildewed and smoldering, fundamental differing, pure intention juxtaposed will set two lovers souls in motion disintegrating as it goes testing our communication the light that fueled our fire then has burned a hole between us so we cannot see to reach an end crippling our communication.TOOL

Zgodovina sprememb…

jype ::

Nisem si mislil, da te bo moja zgodba tako hitro prepričala, PacificBlue.

Me veseli.

Za boj zoper raka priporočam močno znižan vnos beljakovin živalskega izvora in krepljenje imunskega sistema z veliko gibanja na prostem in vnosom ustrezne količine tekočin, najbolje vode. Statistika pravi, da to še najbolj pomaga.

Kar prihranite ko ne plačate bioenergetikov in podobnih kalibrov, pa lahko porabite za dobre športne copate.

PacificBlue ::

@jype

Tvojo zgodbo sem prebral oziroma videl šele potem, ko sem oddal komentar..sem nekaj časa razmišljal,kaj naj napišem...
Me je pa prepričala tvoja zgodba..res..

Samo izredno moti me komuniciranje z nekaterimi posamezniki tu gor, ki prav nočejo ali ne morejo spostaviti nekega normalnega dialoga..ne pravim, da vsi..ampak enih par takšnih je je prav motečih..

Thomas ::

> ampak enih par takšnih je je prav motečih..

Od njih se boš precej nauču, če boš pameten, ne pa žolčen.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ripmork ::

pa vidim, da imate vsi bolj lahka življenja, da še niste doživeli kakšnih težkih trenutkov

ne vem za druge ljudi, a ko sem izločall pol centimetrski ledvični kamen v enem kosu (čeprav mi je dohatrca rekla da NE BO šel ven, pred tem pa sem ga nekaj dni imel ujetega v mehurju) ...
bi moral doživet tak trenutek(minuto), da bi videl kaj je taprava bolečina. Pa res nobenemu ne privoščim tako izkušnjo, res ne.
Ti noben j... bioenergetik ne pomaga, obzorje duha si pa najboljše tako razširiš da se čimbolj približaš realnim tlem in se sprijazniš.
Pa se lahko še tako "unbelieversko" sliši.

PacificBlue ::

@Thomas

Evo,kar si rekel si rekel..lej ne poznaš me, prav tako ne veš kako veliko je moje znanje,pa nočem reči in tudi ne mislim tako, da si ti kaj manjvreden ali da imaš manjše znanje kot jaz,lahko si genij..sama če se obnašaš tako nekulturno...ampak skoraj vsak moj post si popljuval po dolžini in širini..jaz se takega dialoga ne grem..ker nisem tak človek..upam,da razumeš.

PacificBlue ::

@Ripmork

pravim, da ne vsi..nekateri..

Thomas ::

> sama če se obnašaš tako nekulturno...ampak skoraj vsak moj post si popljuval po dolžini in širini

Zdej bi pa rad, da sem še kulturen. Velik hočeš. Da te informiram in da sem še kuluren.

Ne gre, nisem tolk gentleman.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

PacificBlue> pa vidim, da imate vsi bolj lahka življenja

PacificBlue> pravim, da ne vsi..nekateri..

Lepo, da si si sčasoma premislil.

Med krohotanjem sem prejel tole pisanje:

=================================================

*RAZISKAVA:* v okviru svoje diplomske naloge bo *Toni xxxxxxxxx* naredil
raziskavo vpliva Bachovih kapljic na zmanjšanje stresa in povečanje
koncentracije študentov na pisnem izpitu. Bachove kapljice je razvil
angleški zdravnik Edward Bach iz rastlin po principu, ki je podobna
homeopatiji in delujejo na čustveno stanje človeka. Obstaja 39 različnih
esenc, v raziskavi pa bo preizkušena najbolj splošna – rešilno zdravilo
(Rescue remedy).

V okviru raziskave bodo prostovoljci pred izpitom popili kozarec vode,
ki jim bodo dodane 4 kapljice rešilnega zdravila. Pričakujemo, da bodo
kapljice pozitivno vplivale na zmanjšanje stresa, na večjo koncetracijo in s
tem lažje usmerjanje energije v reševanje izpita in manj nepotrebne izgube
časa in energije med pisanjem izpita. Vsak prostovoljec bo dvakrat posnet s
Kirlianovo kamero: pred pitjem kozarca in pol ure po pitju kozarca. Hkrati
pa bo izpolnil tudi krajšo anketo.

V zameno za sodelovanje v raziskavi dobite brezplačno sliko svoje aure
(sicer komercialno snemanje aure stane od 20-30 Eur) ter seveda eventuelni
pozitivni vpliv kapljic na opravljanje izpita.

Prostovoljci se javite Toniju na e-naslov: xxxxxxxxx oziroma
na GSM: xxx xxx xxx, da se dogovorite za individualni termin, kdaj
naj pridete na snemanje. Snemanje bo potekalo 2-3 ure (odvisno od števila
prostovoljcev) pred izpitnim rokom v eni od predavalnic FRI:

LP, Igor Kononenko

=================================================

Kar me je seveda hudo zbodlo je to, da... nikjer nič ne piše o kakšnih kontrolnih skupinah ali double-blind testu. Kakšna znanost neki je to?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

PacificBlue ::

@Thomas

Zdej bi pa rad, da sem še kulturen. Velik hočeš. Da te informiram in da sem še kuluren. Ne gre, nisem tolk gentleman.

Ne prosim te, da si samo kulturen..informirati me ni potrebno, zato bom že sam poskrbel.

Če ti je pa še to preveč...

Thomas ::

> Ne prosim te, da si samo kulturen..informirati me ni potrebno, zato bom že sam poskrbel.

Nisem zato na forumu, da bi bil kulturen. Znano je, da sem kmet in banavs in kar je še takih, v to smer slabšalnih pridevnikov.

Tako, da se boš kakšne kulture nalezel od mene, je oslarija mislit.

Lahko pa zveš kaj zanimivega. Recimo to, da so Banachove kapljice bluz. Kar sicer zveš tudi od še koga. ZAKAJ so pa leteči krožniki bluz, si pa lahko zvedel največ ravno od mojih doneskov v tale forum. Tudi zakaj Yeti@home ne da nobenega pozitivnega primera.

To se ti pa najbl splača ravno mene brat, nekulturneža salamenskega.

Ti rečem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MadMicka ::

Bili so že primeri, ko so se starši odločili, da bodo otroka "zdravili" na neobičajen način, včasih z vero, včasih z bionergijo, ob "strokovni" pomoči raznih verskih blaznežev in bioenergetikov se pravi, bodisi z vero bodisi z bioenergijo. Ko to delajo pri neozdravljivi bolezni, seveda ni problema. Ampak to so počeli tudi pri boleznih, kjer pa bi se otroka dalo pozdraviti. Zaradi tega je otrok umru.

Ne pozabiti tega PacificBlue. Zaradi zanikrnosti staršev in njihove slepe vere so umirali in umirajo nedolžni otroci in to celo v razvitem svetu. Upam, da ne boš kdaj kaj takega storil svojim otrokom.

PacificBlue ::

@jype

Sem že prej popravil post, ko sem prebral tvojo zgodbo..samo še vseeno vztrajam na nekateri...

Kar me je seveda hudo zbodlo je to, da... nikjer nič ne piše o kakšnih kontrolnih skupinah ali double-blind testu. Kakšna znanost neki je to?


To ni navadna znanost..to je alternativna znanost..tam ne rabijo double-blind testov ali karkoli drugega..ker pač stvar deluje..zanimivi so samo rezultati..

Thomas ::

Če deluje, prestane DBE.

Če ne deluje, ga ne prestane.

To le skapirej!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@MadMicka

Ja se strinjam s tabo..res je drugače veliko samozvanih bioenergetikov in šarlatanov, ki naredijo več škode in korist(pač pomemben jim je zaslužek)..samo če pa človek res oblada to..potem pa lahko res dela čudeže..
In verjemi, da svojih otrok ne bi izpostavil takim šarlatanom..

Samo ta tema je že bila odprta TULE..tako,da ne vem zakaj to tukaj tako razgrabljamo...
««
5 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222578 (2110) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325956 (19705) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516487 (13897) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218598 (15620) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23438705 (32147) jest10

Več podobnih tem