Forum » Kaj kupiti » AM2 MB
AM2 MB
Antares88 ::
Tako konfiguraijo sem sestavil v funtech.si.
Chiectec DH-03SL-B-OP ............ 50€
LC 420W .......................... 30€
Gigabyte M61SME-S2 ............... 53€
AMD ATHLON 64 X2 4000 ............ 62€
WD 320 Gb ........................ 78€
PATRIOT 1x 1 GB .................. 28€
SKUPAj: 300€
Bo ql?
Chiectec DH-03SL-B-OP ............ 50€
LC 420W .......................... 30€
Gigabyte M61SME-S2 ............... 53€
AMD ATHLON 64 X2 4000 ............ 62€
WD 320 Gb ........................ 78€
PATRIOT 1x 1 GB .................. 28€
SKUPAj: 300€
Bo ql?
rdecaluc ::
Tegale foxconna ne ker je jajc. Folk poroča da se jim je ob prvem vklopu skurila itd.
Est modus in rebus. ,typos
Ja foxconn tut men ne diši preveč. Tale Gigabyte mislm, da bo kr vredu ane?
Aha tistega LCja bom zamenjal z LC Power 420W Green power za še dodatno zmanjšanje glasnosti. Bo dosti 420W right?
Aha tistega LCja bom zamenjal z LC Power 420W Green power za še dodatno zmanjšanje glasnosti. Bo dosti 420W right?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Antares88 ()
Kibby ::
Gigabyte MA69GM-S2H je pomojem najboljsa izbira, tako pravijo tudi testi platk s takim chipsetom. Ker je nazalost se nisem nasel v Slo, bo treba v Avstrijo, ce pa to ni mozno pa je ce se ne motim pri Dinotu model Gigabyte MA69G-S3H, ki pomojem ni nic slabsi. LP
Edi999 ::
Kibby:
Samo to ni v njegovem cenovnem rangu!
Ta plata stane 74€, on pa išče nekaj okrog 60€.
Samo to ni v njegovem cenovnem rangu!
Ta plata stane 74€, on pa išče nekaj okrog 60€.
@ Kibby: Tako sem iskal, ki ima DVI ja. Tole bom izbral. Je res, da je dražja za 21€ ampak itak to foter kupuje za sestro
Aja ja točn, tele k ma DVI ni nikjer v SLO. Sej tale nakup se bo še kak mesec zavlekel tako, da upam, da bo tale z DVIjem že dobavljiva.
Aja ja točn, tele k ma DVI ni nikjer v SLO. Sej tale nakup se bo še kak mesec zavlekel tako, da upam, da bo tale z DVIjem že dobavljiva.
Zgodovina sprememb…
Ted ::
Kaj pa novo AM2+ podnožje? Verjetno je kompatibilno tudi s starejšimi procesorji pa še nadgradnja bo možna kasneje ko cene Phenomov padejo - ti bodo menda boljše delali na AM2+ kot na AM2.
Mah...
Edi999 ::
Točno tako!
Ampak trenutno še ni v ponudbi plat, ki bi imele integrirano grafično.
Če se že kupuje AMD procesor je vsekakor najboljše kupiti plato z am2+ podnožjem.
To je vsaj moje mnenje!
Ampak trenutno še ni v ponudbi plat, ki bi imele integrirano grafično.
Če se že kupuje AMD procesor je vsekakor najboljše kupiti plato z am2+ podnožjem.
To je vsaj moje mnenje!
Ted ::
Tale ne izgleda slabo , pa še pretirano draga ni.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
Za moj budget 60, 70€ je!
Zdej sm se tko odloču. Vzel bom Gigabyte M55S-S3, ker ko dobim 8600GT za svoj PC imam odveč X600 in potem bom tega radeona dal na to Gigabytko.
Zdej sm se tko odloču. Vzel bom Gigabyte M55S-S3, ker ko dobim 8600GT za svoj PC imam odveč X600 in potem bom tega radeona dal na to Gigabytko.
Zgodovina sprememb…
Kibby ::
Res je malo nad njegovim cenovnim razredom, vsaj v Slo, v Avstriji je cca 60-65€, pa vendar raje dat 10-20€ vec pa je... Raje dam malo vec in kupim (ce ze govorimo o platkah z int. grafo) AMD 690G chipset kot pa kak nforce 430... Asuske so v Slo vec al manj vse dostopne, tudi tile modeli z 690G chipsetom, sam Asus vsaj mene ni navdusil, raje imam Gigabyte, no stvar posameznika... Vec al manj bi morale biti vse plosce s istim chipsetom biti v enakem rangu, firma pa je stvar posameznika. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kibby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60412 (22478) | umexteacher |
» | AMD RS780GOddelek: Strojna oprema | 1837 (1459) | x45 |
» | Nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2120 (1624) | debil |
» | Katero AM2 osnovno ploščo in kater procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1395 (1254) | phenom |
» | Rabim dobro matičnoOddelek: Kaj kupiti | 1811 (1389) | Adrijan0 |