Forum » Zvok in slika » pomoč dicX podnapisi !sony RDR -722
pomoč dicX podnapisi !sony RDR -722
sloeagle ::
Živjo!
Nabavu sm DVD snemalnikSony RDR-722 s trdim diskom (160GB). Takoj sem naložil zadnjo posodobitev...in sedaj imam problem...Pri predvajanju divX -ov mi noče predvajati podnapisov... film dam na CD, DVD v eno mapo in podnapise zraven ...vse enako poimenujem (film.avi, film.srt). Ali bi mi lahko kdo svetuje kaj naj še probam??
Lep pozdrav...
Nabavu sm DVD snemalnikSony RDR-722 s trdim diskom (160GB). Takoj sem naložil zadnjo posodobitev...in sedaj imam problem...Pri predvajanju divX -ov mi noče predvajati podnapisov... film dam na CD, DVD v eno mapo in podnapise zraven ...vse enako poimenujem (film.avi, film.srt). Ali bi mi lahko kdo svetuje kaj naj še probam??
Lep pozdrav...
danix1 ::
Si pritisnil tipko Subtitle?
Je pa res, da tudi ko boš usposobil podnapise, bojo ti tako majhni, da te bo minilo gledat.
Raje žrtvuj kakšnih 60€ za nakup spodobnega divx predvajalnika (npr. Philips DVP5160)
LP
Je pa res, da tudi ko boš usposobil podnapise, bojo ti tako majhni, da te bo minilo gledat.
Raje žrtvuj kakšnih 60€ za nakup spodobnega divx predvajalnika (npr. Philips DVP5160)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danix1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27726 (7258) | monaco |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39664 (11713) | JanezC |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13517 (5118) | Kocovan |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1902 (1544) | Binji |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3584 (3257) | shadow |