Forum » Operacijski sistemi » vista pomoč prosim !!!
vista pomoč prosim !!!
Alessio983 ::
hay , imam naloženo visto pa me zanima katere programe bi lahko izklopil oz. obstaja kakšen program da lahko to ugasnem s programom , in zanimam e še kje bi lahko izklopil tisto ko neki kopiram da me ne upraša 100 krat če želim , pa zakaj mi tako počasi kopira na XP-jih gre odst hitrej.
Imam pa X2 4200 + WD 500 G disk , x1650 ... 2 giga rama
Imam pa X2 4200 + WD 500 G disk , x1650 ... 2 giga rama
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bluefish ::
kot prvo si namesti vse popravke, idi tudi na MS update stran, kjer sta dva, ki bosta vključena v SP1 - nekaj v smislu performance and reliability. Potem izklopi Indexing Service,... Če te res motijo tista opozorila, potem izklopi UAC v Control Panel - seveda pa greš lahko potem mirno nazaj na XP.
a mi lahko poveš kje je to index ... oz . kje se izklopi tisto vem kje se izklopi da ti ne jamra a res želiš ... ITD to pa nisem našel , in kje usposobim vreme ... stranska vrstico skos mi teži da storitev ni na voljo ...
čav
čav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alessio983 ()
Run > services.msc > indexing Service [dvoklik] in izberi Disable.
Za vreme pa je finta v tem, da storitev ne podpira slovenije. Obstaja pa menda nek postopek, ki to omogoči. Žal pa stvari ne poznam, ker veselo ostajam na XP.
Za vreme pa je finta v tem, da storitev ne podpira slovenije. Obstaja pa menda nek postopek, ki to omogoči. Žal pa stvari ne poznam, ker veselo ostajam na XP.
Spc ::
Izklopi Uac
Ta UAC je noter za otrokece da jih 100x vpraša če so sigurni da bi to radi zagnali.
opeter ::
V vreme gadget moraš vpisati kako večje slovensko mesto... potem deluje. Npr. Ljubljana, Maribor itn. Pač mesta, kjer imajo vremenske merilne postaje.
poskusil sem vpisati vsa SLO večja mesta pa ne gre kr isto piše da storitev ni na voljo ...
tole sem našel na ST preko googla:
Weather Gadget zaenkrat deluje le, če imaš "regional settings" nastavljen na Angleške (oz. stvar ne dela, če imaš izbran Slovenski reg. settings).
Weather Gadget zaenkrat deluje le, če imaš "regional settings" nastavljen na Angleške (oz. stvar ne dela, če imaš izbran Slovenski reg. settings).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267171 (66763) | Seljak |
» | mshtml.dll error (persistent little bastard:(Oddelek: Programska oprema | 938 (830) | M-XXXX |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15263 (10174) | nekikr |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1661 (1262) | sonceeek |
» | Analiza pobeglega Service packa za VistoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4509 (2545) | wooted |