Forum » Zvok in slika » Pc in Tv .......
Pc in Tv .......
Jernejč ::
Pozdrav.
Kupiu sem nov rač., kateri ima grafično kartico GeForce 8400 GS 256 MB. Zanima me kako naj povežem Pc in Tv skupaj, da bom lahko gledal npr. filme, ki jih imam na rač., na Tv.
Prej sem imel ATI Radeon 9000 pro in nisem meu nobenih problemou....... sem kar priklopiu Tv na Pc in je delalo. Kaj moram narediti......
Hvala za nasvet.
Kupiu sem nov rač., kateri ima grafično kartico GeForce 8400 GS 256 MB. Zanima me kako naj povežem Pc in Tv skupaj, da bom lahko gledal npr. filme, ki jih imam na rač., na Tv.
Prej sem imel ATI Radeon 9000 pro in nisem meu nobenih problemou....... sem kar priklopiu Tv na Pc in je delalo. Kaj moram narediti......
Hvala za nasvet.
- zaklenil: podtalje ()
Jernejč ::
V nastavitvah sem že poskusiu use in brez uspeha.
Kaj, če bi jaz dal na itso matično še eno grafično? Bi blo kaj narobe ????
Kaj, če bi jaz dal na itso matično še eno grafično? Bi blo kaj narobe ????
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: podtalje ()
podtalje ::
Za odgovor poglej v temo PC na TV - splošni nasveti oz. če še ne bo delalo, postavi vprašanje v omenjeni temi. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586113 (25442) | Dominator |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10896 (9487) | inbox |
» | Povezava grafične z HDMI ter LCD TVOddelek: Zvok in slika | 3420 (1418) | ales1977 |
» | HDMI kabel ne prenaša zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 7837 (6744) | kontra |
» | Tezava z startomOddelek: Strojna oprema | 2004 (1328) | Ales47 |