Forum » Zvok in slika » Priklop zvočnikov 5.1. z aktivnim subwooferjem za hišni kino na PC
Priklop zvočnikov 5.1. z aktivnim subwooferjem za hišni kino na PC
toblak ::
Pozdravljeni!
Ali je možno priklopiti sistem zvočnikov 5.1. z aktivnim subwooferjem za hišni kino (Hyundai SP-5510) na PC ? Zvočniki niso z analognim priklopom. Kakšen avdio konektor potrebujem?
Hvala .
Ali je možno priklopiti sistem zvočnikov 5.1. z aktivnim subwooferjem za hišni kino (Hyundai SP-5510) na PC ? Zvočniki niso z analognim priklopom. Kakšen avdio konektor potrebujem?
Hvala .
Gapi ::
Ker zvočne kartice nimajo ojačevalca za ostalih pet zvočnikpov to ne gre. Če pa je ojačevalec za vseh 6 zvočnikov v nizkotoncu pol bo šlo. Ti ponavadi priklopiš zvočnike v komponento ki ima ojačevalec za ostale zvočnike.
Saj to razumem. Kako priklopim ojačevalec (v tem primeru subwoofer) v PC? Kateri konektor naj kupim? "Banana" od subwooferja ne gre v priklop od avdio kartice - konektor me zanima...
Hvala.
Hvala.
crazy kure ::
Sposodil si bom malo temo, imam av reciver Denon AVR 1507 in zvočnike SF 3505 5.1 sistem. dvd mam povezan na reciver z coax, vd-tv z svideo,
za reciver-pc pa sem miuslil povezat z optičnim kablom. Zdj me pa zanima katere kable priporočate oz. a je to možno tako preklopit
al kako drugače.
lp
za reciver-pc pa sem miuslil povezat z optičnim kablom. Zdj me pa zanima katere kable priporočate oz. a je to možno tako preklopit
al kako drugače.
lp
delfinus ::
Seveda lahko povezes PC - Receiver z opticnim. Kupis opticni kabel in ne glej za znamko kabla. Kupi najcenejsi. lp, D.
Kaj pa je to VD-TV?
lp, D.
Kaj pa je to VD-TV?
lp, D.
Gapi ::
So to tile zvočniki pol rabš iz jack na cinch. sam rabš pol met za vsak kanal posebi če hočš met 5.1 sistem drgač pa en tak kabl stereo dost sam pol je to 2.1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
Hej, točno tile zvočniki so! Kako si vedel, si čarovnik ? Hvala.
Samo subwoofer ima samo dva zunanja priklopa zadaj, vsaj zdi se mi... Pet jih ima za vsaki zvočnik posebaj, pol pa še dva za naprave (npr. dvix player.)...
Samo subwoofer ima samo dva zunanja priklopa zadaj, vsaj zdi se mi... Pet jih ima za vsaki zvočnik posebaj, pol pa še dva za naprave (npr. dvix player.)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 3270 (1981) | St235 |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17092 (13226) | 2f4u |
» | Vezava zvočnikov 5.1 na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 6092 (5283) | s-adi |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27751 (15007) | psytoma |
» | Zvočniki - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22592 (21708) | zavajon |