Forum » Zvok in slika » Problem pri snemanju DVD-ja
Problem pri snemanju DVD-ja
Trancedeejay ::
The DVD disc might have been damaged so as to inhibit playback operation mi napise ko posnamem DVD v DVD rekorderju(komponenta) in ga vstavim v racunalnik. DVD deluje, napise tisto, ce hocem dat chapter naprej. V DVD playerju zadeva deluje normalno. Cudno se mi zdi da tut v nerotu DVD-ja ne morem skopirat disc disc, se pravi da naredi image in skopira na DVD. Sumim da je s transportom v komponenti nekaj narobe, bil je namrec na srevisu 2 mesca nazaja in odkar sem ga dobil iz servisa mi v power DVD zmer napise error ce hocem dat chapter naprej, prej pa mi tega ni delal. Garancija mi velja se dobre 3 tedne.
Zanimivo je da en DVD, ki sem ga posnel prej sem ga lahko dupliciral in je slednji komot deloval, ta sedaj pa ni mozno na racunalnik presnet, izpise da bo samo en del presnel.
Hvala za odgovore ce kdo pozna problematiko.
Have a nice Day
Matt
Zanimivo je da en DVD, ki sem ga posnel prej sem ga lahko dupliciral in je slednji komot deloval, ta sedaj pa ni mozno na racunalnik presnet, izpise da bo samo en del presnel.
Hvala za odgovore ce kdo pozna problematiko.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
tomko030 ::
Na DVD snemalniku moraš DVD zaključiti, če ne ga ne moreš predvajati nikjer drugje kot samo na snemalniku. Prav tako ti ne bo deloval na katermkoli drugem predvajalniku oz. snemalniku.. Ponavadi je ta zadeva pod Disc information - Finalise disc. Sicer pa malo preberi poste DVD snemalnikov.
Trancedeejay ::
A dej ga srat - clovek nisem prvic na dalec videl DVD rekorder. Sem nanj posnel ze ene 200 DVD-jev, vmes sem ga imel na servisu, ker je sel transport oz. optika in mi je izpisoval da je DVD medij umazan in tam naj bi ga kao zamenjali. Ocitno nisi moj post dobro prebral - DVD komponenta (imam doma 4 DVD predvajalnike, od tega en rekorder) mi normalno vse predvaja, ko pa vstavim medij v racunalnik tudi laufa, samo bognedaj preskocit kaksen chapter naprej, ker bo prislo do napake in zadea zmrzne - prej se mi ni to nikol nardil, sedaj pa cisto vsak medij. Recimo ce sedaj tak DVD nekomu posodim in ga hoce pogledat na racunalniku, ne more saltat chapterje.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
tomko030 ::
Ma če si tolk pameten, zakva poj pišeš poste.
Sem ti sam hotu pomagat ane.
Še enkrat ga nesi nazaj na servis in reklamiraj popravilo.
Sem ti sam hotu pomagat ane.
Še enkrat ga nesi nazaj na servis in reklamiraj popravilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63362 (15852) | Buffy |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22993 (10208) | Yossarian |
» | Sony DVD rekorder problemOddelek: Zvok in slika | 1088 (1026) | Amaterček |
» | DVD player crknilOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1344 (1167) | Trancedeejay |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2471 (2104) | frenkb |