» »

Sony DVD rekorder problem

Sony DVD rekorder problem

Trancedeejay ::

HI
Mene pa samo zanima kako odstraniti napis empty title z zapecenega dvd-ja preko DVD rekorderja od Sony. Torej posnamem nekaj filmckov in napisem za vsak filmcek naslov ampak vedno mi na koncu naslovov naredi se enega z imenom empty title, ker kao ostanese nekej placa na DVD mediju. Ne vem ce sem razumljiv povedal. Recimo posnamem nekaj s kamere na dvd in je samo en filmcek ampak v meniju bo prikazan ta filmcek, nato bo pa nizje se en naslov z imenom empty title. Sem gledal po netu da nisem edini, ki ga to moti. Je to sploh odstranljivo, imam mogoce kaksno funkcijo vklopljeno. To mi je pisalo ze pri DVD rekorderju od Sony, ki sem ga imel prej.
Ce je kaj nejasnega me vprasajte ce ne veste kaj sem hotel vprasat.
Have a nice Day

Matt
Music is the key

Trancedeejay ::

Sem ugotovil, da empty title napise na drugih DVD playerjih, ce dam v Sony-a ne pise. Nekam grdo zgleda ce pise empty title - kaksne imate izkusnje. Ima se kdo Sony dvd rekorder?
Have a nice Day

Matt
Music is the key

boris22 ::

Jaz imam sonyjev dvd snemalnik s 160 gb trdim diskom. Ko digitiliziram analogne posnetke iz videokaset in jih snemam na hard disk snemalnika tam imas opcije da napišeš ime posnetka isto velja za posnetke ko jih snemam iz digitalnega satelitskega sprejemnika.Prvo na hard disk posnameš potem napišeš ime posnetka nato pa posnameš na dvd-r/rw. Meni sonijev snemalnik normalno prebere ime pa tudi drugi dvd predvajalnik. Ma drugače jaz se nebi sekiral ce mi nebi napisalo ime glavno da ti posnetek dela.

Trancedeejay ::

Nisi me zastopil v cem je problem. Vse deluje normalno in tudi title posnetka normalno napisem. Problem je v tem da recimo posnamem en filmcek oz title in ga preimenujem v kar hocem, finaliziram... Potem ko dam ta DVD v drug predvajalnik mi poleg mojega titla napise se empty title. Daj kaksen svoj posnetek v kaksen drug player, ki ni Sony pa potem povej ce je vse isto kot na Sony-u. Kater rekorder pa mas 710 al 717?
Have a nice Day

Matt
Music is the key

boris22 ::

Model je Sony RDR-HX 710. Res sem te narobe razumel. Mislil sem da ti ne izpiše imena ampak samo emty title. Meni se zgodi takole. Dam dvd v player pojavi se title menu. In piše ime filma npr˝˝ poroka"" pod tem imenom pa emty title 1,5 gb .Potem dam play in na displeyu od playerja je prikazanan samo čas. V tem primeru naslov filma poroka mi ne izpiše in niti empty title ampak samo čas.

Amaterček ::

Ne vem, če bo kaj pomagalo, vendar imam podobno izkušnjo z LG rekorderjem.
Tam je mogoče pred finalizacijo pogledati kateri filmčki so vse posneti in takrat enostavno izbrišeš filmček, ki se imenuje empty title.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD na VHS

Oddelek: Zvok in slika
81104 (1104) jan01
»

Kako iz VHS v digitalnoobliko?

Oddelek: Zvok in slika
101543 (1245) solatko
»

Montaža filma, posnetega na DVD-videokameri

Oddelek: Zvok in slika
163081 (2722) wooted
»

tezave s kopiranjem dvd-ja

Oddelek: Zvok in slika
252370 (2003) frenkb
»

dvd player + receiver - najbolsi nakup za max. 120.000 sit

Oddelek: Zvok in slika
252097 (1704) AniMatic

Več podobnih tem