» »

Kateri PCMCIA oz. USB Tv Tuner?

Kateri PCMCIA oz. USB Tv Tuner?

gfighter ::

Torej, iščem TV tuner za laptopa. Iščem nekaj spodobnega, ne ravno najbolj cheap zadeve saj imam z njimi pri tunerjih slabe izkušnje. Tu me zanima primerjava med USB in PCMCIA, prednosti in slabosti obeh. Fajn bi bilo tudi, da je programska oprema čimboljša, da stvar, če se le da, podpira 3rd party daljince, saj ga imam že priloženega zraven laptopa, pa da je po možnosti (ni nujno, je pa močno zaželjeno) stvar podprta v linuxu.

Pa hvala za vse konstruktivne komentarje...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Nihče nič ne ve? Hm, mogoče kdo ve vsaj za kakšen dober test eksternih tunerjev?

Zheegec ::

Recimo kakšen Gigabyte U8000 je dobra zadevica, stane 60€, je Hybrid na USB.
Kakšne bistvene razlike v delovanju med USB in PCMCIA ni, dokler imaš USB 2.0.

Če bi pa rad strojno dekodiranje, potem pa poglej od Avermedia PCMCIA Hybrid. Stane cca 100€.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Alien, najprej hvala, pomagal si mi že drugič v dveh dneh. Drugače pa že vidim, da bo odločitev težka. Sicer oba izdelka ponujata tisto kar rabim, ampak že vidim, da bom moral še malo pogooglat, da vidim, kako je s programsko opremo ter z delovanjem pod linuxom.

BladE_ ::

Da ne smetim foruma (ce ne bo odgovorov ga pa bom:D) bom kr to temo uporabu! Torej... Kupujem TV tuner za v domači PC. GLedal sem na Mimovrste ampak ne vem kaj izbrati... Zanimam se predvsem za te do 40€ mogoce ksn 1€ vec ce se res splaca, ampak tudi priblizno ne vem kaj izbrati, kaj je boljse in kaj je slabse...

Podpora 16:9 bi bila dobrodosla, snemanje... Obracam se na vas, da mi svetujete kaj bi se splacalo (ni nujno da je na mimovrste)!

LP

Jakka ::

Na s-t je že tooooliko tem na to temo... iskalnik

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565804 (23512) k4vz0024
»

Nakup TV kartice

Oddelek: Kaj kupiti
73894 (3566) Deflector
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

17919496 (12536) Izi
»

TV kartica za prenosnika

92121 (2053) SimplTech
»

Deli za prenosnika

51676 (1603) bigbug

Več podobnih tem