Forum » Kaj kupiti » Genius Pensketch 9x12 Tablet
Genius Pensketch 9x12 Tablet
pershi ::
Pozdravljeni!
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z grafično tablico omenjeno v naslovu? Zanima me predvsem kako se obnese v primerjavi s tabicami podjetja Wacom. Tablico bi uporabljal predvsem za Photoshop (na začetku predvsem za učenje, ker sem na področju risanja z grafičnimi tablicami čisto nov).
Če kdo pozna kakšno boljšo alternativo tej tablici, v rangu do nekje max 200 eur, je predlog vsekakor zaželen.
link
Hvala in lp, p
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z grafično tablico omenjeno v naslovu? Zanima me predvsem kako se obnese v primerjavi s tabicami podjetja Wacom. Tablico bi uporabljal predvsem za Photoshop (na začetku predvsem za učenje, ker sem na področju risanja z grafičnimi tablicami čisto nov).
Če kdo pozna kakšno boljšo alternativo tej tablici, v rangu do nekje max 200 eur, je predlog vsekakor zaželen.
link
Hvala in lp, p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32457 (12459) | zhudang |
» | Alternativa miški - AutoCadOddelek: Programska oprema | 1367 (1233) | cryptozaver |
» | Wacom Bamboo in ostaleOddelek: Zvok in slika | 6149 (3379) | Maya87 |
» | Tablica in tablični svinčnikOddelek: Zvok in slika | 2057 (1852) | kitewing |
» | Digitalno pisalo KJE?Oddelek: Kaj kupiti | 3660 (3336) | TeraSonic++ |