» »

Zaslon na notebooku ne dela!

Zaslon na notebooku ne dela!

Sin ::

Pozdravljeni!
Imam problem in ne vem kako ga rešiti,ker se mi niti ne sanja kaj bi lahko bilo narobe.
Namreč stvar je takšna:
Imam Tronoteov notebook,orginalna firma mislim da je Clevo,model pa M40AE mislim da.
Pred nedavnim se mi je začel pojavljat problem, da ko je laptop prižgan dlje časa,mu enostavno zgine slika s zaslona,vse drugo normalno deluje,le da ni slike.
To sem rešil tako,da sem komp resetiral in vse je delalo normalno.
Prejšnji teden pa se mi je zgodilo to,da tut po resetu ni bilo slike,komp sem probal priklopit na zunanji monitor in še zmeraj nič,nakar se je stvar drug dan kar sama od sebe rešila.
Pred 3 dnevi se mi je sredi dela naredila ista stvar.Kar naenkrat se zaslon osvetli belo in slika crnke,drugo pa še zmeraj dela normalno.In zdej nimam pojma kaj bi lahko bil problem in posledično tut ne kako bi ga rešil.
Če se komu sanja,kaj bi bilo lahko narobe,naj prosim pove.
Jst sumim da je nekaj z grafično kartico,ker tut izhod za priklop na monitor ne deluje.

lp
Sin

ant ::

definitivno grafična, ki pa je verjetno onboard, torej je ni možno enostavno zamenjati. na pooblaščenem servisu ti bodo zamenjali matično ploščo, kar bi prišlo okoli 400€, na kakem drugem servisu npr. Kotar pa lahko pričakuješ vsaj 100€ stroškov.

mislim, da se ne splača popravljati.

LP

zcetrt ::

Kaj za eno grafično kartico imaš notri?
4.

Sin ::

Ati radeon x700 mobility

zcetrt ::

Škoda. Imam namreč eno Nvidio 5700go in bi lahko poskusil, če bi ustrezala. A žal ne bo šlo.
4.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585496 (24825) Dominator
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35674736 (17502) tropico2078
»

Power saving mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
173274 (2923) amigo_no1
»

Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForce

322186 (489) Keyser Soze
»

racunalnik se noce vzgat!

351899 (1549) rang3rus

Več podobnih tem