Forum » Loža » Tobak v Lidlu
Tobak v Lidlu
mmmato ::
Danes sem bil prvič v lidlu. Na blagajni imajo par vrst cigaretov in tobaka, dokaj poceni. Sem riskiral 2 evra za 19 cigaret goldfield. Škatlica hoče bit podobna marličem, okus pa spominja na boss. No ja, za v baso bojo dobri.
Je kdo probal tisti tobak?
Je kdo probal tisti tobak?
PacificBlue ::
ne jaz še ne, sam kadim raje tobak..samson ali golden virginia pa drum tud ni slab.
Mam skor raje tobak k čike ker cigareti ti preveč osušijo grlo...sam tobak pa postane težak čez čas za kadit...bom itak moral nehat..
Drgač sem pa bil sam enkrat v Lidlu, pa verjetn nikol več...pa naj majo nizke cene in karkoli..sam občutek ko sem hodil z tisto košarico med samimi upokojenci...v trgovini je bla skor čista tišina(okej ne čist-v merkatorju vsaj glasbo vrtijo)...počutil sem se kot da bi bil med samimi zombiji...
Mam skor raje tobak k čike ker cigareti ti preveč osušijo grlo...sam tobak pa postane težak čez čas za kadit...bom itak moral nehat..
Drgač sem pa bil sam enkrat v Lidlu, pa verjetn nikol več...pa naj majo nizke cene in karkoli..sam občutek ko sem hodil z tisto košarico med samimi upokojenci...v trgovini je bla skor čista tišina(okej ne čist-v merkatorju vsaj glasbo vrtijo)...počutil sem se kot da bi bil med samimi zombiji...
Calligula ::
Zakaj nisi kakega kupil? Zombija namrec.
Lahko bi iz njega naredil ful dober modan PC case
Pa nehajte kadit.
Lahko bi iz njega naredil ful dober modan PC case
Pa nehajte kadit.
PacificBlue ::
Saj so še tam..idi pa kupi katerega...jaz si ne upam
Za ceno treh dobiš štiri, pa še voltmodani so
Za ceno treh dobiš štiri, pa še voltmodani so
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tobak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 56781 (8923) | Baja |
» | Drugačen tobak z novim zakonomOddelek: Loža | 5067 (4124) | BorutK-73 |
» | Katere čike kadite? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 110471 (44620) | Limona |
» | Vprašanje za kadilce (rizle...) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31619 (22975) | cigareti |
» | Cigarete. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4859 (4324) | Elemen_T |